Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 De ez hogy lehetett ? Nem jó az a PC ! Találjunk ki valami mást ! Mi lenne, ha így lenne ? Jó ! Az biztos eszükbe sem jutott, hogy nem akarnak 100 eurót adni érte ugye ? :D B) B) Szerintem úgykéne megcsináni mint a kombány kipuffot fel tetőfölé igyenöst és a mélyvízsem gond ha kinn a szűrőa tető fölött , na ennél direktebbe nem szíhat! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mivel nemtetszett az NFS PRO fíílinges cuccos így fölhasználtam saját egyéni szocpolitikai részérül! :D :D Klittyi klattyi..... Mostmá nem adom vissza! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Jah és Srácok kérem a háttér 5leteket képes illusztrációs referenciákkal! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Maradj szépen ülve és edd meg az uzsonnádat jó ? :D :D Hozzad, hozzad! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem az a baj hogy messze vannak hanem hogy így már kezd bonyolult lenni. Az anyag(bőr) Tatán van és a hímző is aki a logót készíti.Meg is csinálná nekem a kárpitos srác de a légzsákot nem tudja áthúzni.Így meg nincs értelme. Tehát akkor csináltassam meg nála a váltó+kézifékzsákot meg a kormány külsejét aztán menjek át Kecsmeétre a lufival meg hónom alatt a bőrdarabbal amin a logó van...?! Vagy vigyem az anyagot Kecskemétre és majd ők csinálják az egészet ?! Árban sem mindegy meg üzemanyagban sem és 7végén nem hiszem hogy dolgoznak tehát szabadnapot is ki kell vennem... Na mindeg ylényeg hogy most má' jól megkavartam az egészet :D Bazinagy a távolság mi ? :D :P ;) Miért nem lehet 2 km-en belül minden igaz ? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Jah és Srácok kérem a háttér 5leteket képes illusztrációs referenciákkal! :P :D nem tudok photoshopolni úgyhogy referenciát tőlem ne várjál, de gsi volt kadettban előszőr, utána astrában, sőt daewooban is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 De ez hogy lehetett ? Nem jó az a PC ! Találjunk ki valami mást ! Mi lenne, ha így lenne ? Jó ! Az biztos eszükbe sem jutott, hogy nem akarnak 100 eurót adni érte ugye ? :D :D :P Költséghatékonyság Rlz, lehet.Talán még hatékonyabb is mint a PC.Ettől függetlnül nem kell lehúzni, csak mert nem csillog mint a salamon töke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Jah és Srácok kérem a háttér 5leteket képes illusztrációs referenciákkal! :P :D Kék is, meg tehenes is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Kék is, meg tehenes is. :D Akkor olyankéne laci amin Milkás E Kadi GSI áll kék hátérrel! :D :P Egyébként a mostani gsiclub.hu-n is televan autókkal a háttér! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Akkor olyankéne laci amin Milkás E Kadi GSI áll kék hátérrel! :D :D Egyébként a mostani gsiclub.hu-n is televan autókkal a háttér! :P B) ezt már rád bízom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 de gsi volt kadettban előszőr Nem Mantában? :D Ha már a kötözködésnél tartunk :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem Mantában? B) Ha már a kötözködésnél tartunk B) :D nem kötöszködés képp de Redinek van igaza :D Külömben is Pehi Csabi : FACSENGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem Mantában? :D Ha már a kötözködésnél tartunk B) :D Most Pehi úr egy hétig nem fog aludni... :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem Mantában? :D Ha már a kötözködésnél tartunk :P :D öszintén szólva ezen gondolkodtam én is csak nem voltam benne biztos, azt hittem az úgy gsi mint a gt/e c kadett gte. Tévedtem és? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Diny küföldi képei még töltödik föl kb 500db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 öszintén szólva ezen gondolkodtam én is csak nem voltam benne biztos, azt hittem az úgy gsi mint a gt/e c kadett gte. Tévedtem és? ;) Akkor tudatosulj vele, hogy a Manta volt az első GSI...aztán erről próbálták copizni a Kadett GSI-t...de aztán rájöttek ők is, hogy tévedtek...és megcsinálták a GSI Astrát... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Akkor tudatosulj vele, hogy a Manta volt az első GSI...aztán erről próbálták copizni a Kadett GSI-t...de aztán rájöttek ők is, hogy tévedtek...és megcsinálták a GSI Astrát... :D :P ;) a cabrio kadettokat meg azokból a teszt autókból készítették amiken a tetőtöréstesztet vizsgálták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 a cabrio kadettokat meg azokból a teszt autókból készítették amiken a tetőtöréstesztet vizsgálták. :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 a cabrio kadettokat meg azokból a teszt autókból készítették amiken a tetőtöréstesztet vizsgálták. :D vannak akik úgyis megveszik címszó alatt :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 de gsi volt kadettban előszőr, utána astrában, sőt daewooban is :D Nem Mantában volt először? De legalábbis egyszerre... Nomeg a Corsa GSi-t se felejtsd el. Nem minden a Kadett meg az Astra. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 vannak akik úgyis megveszik címszó alatt :D :D :P ;) tudnám még fokozni... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem Mantában volt először? Mit kérdezed??? Nem tudod...??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem Mantában volt először? De legalábbis egyszerre... Nomeg a Corsa GSi-t se felejtsd el. Nem minden a Kadett meg az Astra. :P :D Elkéstem. :D Node a GT/E eszmefuttatásod sem áll meg a lábán, mert már A Mantában is volt GT/E, akkor pedig még nem igen volt C Kadett (persze én is tévedhetek) :P Mit kérdezed??? Nem tudod...??? B) B) :D Kabbe! :D Én itt csak gyámortalan kisfiú vagyok, mert én ide csak offolni járok. Nekem nincs GSi-m, sem GT/E-m, csak egy szimpla 1.2-es 1.6-os ámde 2.2-es Mantám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 azért milyen rohadt erős tud lenni egy fa.... http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2121.shtml Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 azért milyen rohadt erős tud lenni egy fa.... http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2121.shtml Ez már nagyobb gyökérben mint koronában.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts