aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 3 hét szétszedős összerakos...meglepis.. :wink: mindjárt Lkezdelek sajnálni :lol: Nekem még nem jött válasz karter ügyben várok 1-2 napot utána telcsi... Kiv vaok mi lészen. Az előbb meg sikeresen felkeltettem Istit, mert összekevertem bazzsal :lol: örült nekem nagyon :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Ilxenkor aludni??? :lol: Van rá ideje tovább szunyálni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 báz irigylem... hívom lilGt is ő is horpaszt... árulás! Anti fényezővel csacsogtál végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 ....Bár kicsit meglepődtünk Sonique-kal, amikor elindultunk egy lámpától és valahogy a matiz nem akart lemaradni az istennek sem.... Nem Twingo vót ? :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hát Te Isti, ilyen korán fennvagyol :?: :roll: :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hát Te Isti, ilyen korán fennvagyol :?: :roll: :lol: :oops: Jahhh :lol: Balázst ne hívd 12:00 előtt, illetve hívhatod csak szerintem nem veszi fel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 OK THX és SRY :lol: kicsit kurvára 7fő van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 De twingo volt de nem mindegy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 De twingo volt de nem mindegy... :lol: Végülis. Még jó, hogy te voltál ott és nem én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 De twingo volt de nem mindegy... :lol: A múltkor láttam itt Kecsón is egy Twingót, szééép nagy kipuffal.Mondom, de anyaros, minek az alá?Aztán megnéztem az oldalán a feliratot.1.6 16V. Hááát, igen szépet lépett! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Én láttam vagy 2 hónapja egy kis matizt teljes OPC desinggel.Toldások ami szerintem gyári volt(mert túl jól nézett ki)és elől , oldalt OPC felirat. Ugyebár a matiz az opel végül is. Lehetséges , hogy valami nyugatra szánt export kisautó. Úgy néz ki, hogy 95% hogy megveszik a vasam. Hétvégén cseréltem jobb első kerékagy csapágyat(1 éve volt cserélve, de kapott egy ütést és széttört). Na meg olajdekni tömitést is cseréltem-öregem 1 napos meló-szerteszétt kell bontani mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Jahhh :lol: Balázst ne hívd 12:00 előtt, illetve hívhatod csak szerintem nem veszi fel :wink: 8:30-tól ébren vagyok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nem mondod :shock: :lol: nagyon raj vagyol fijam! nu mijé kellek szerdán? komolyan válaszolj, mert emiatt reggel már csináltam kisebb zűrt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nagyon raj vagyol fijam! :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nem mondod :shock: :lol: nagyon raj vagyol fijam! nu mijé kellek szerdán? komolyan válaszolj, mert emiatt reggel már csináltam kisebb zűrt :lol: írok pü-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hali! A mai napon sikerült a végére járni a hűtőproblémának :lol: A hőgomba volt a ludas, valamint ki lett tisztítva a szelep is a kiegyenlítőtartály sapkáján. Kivettem a hűtőt is, kimostam, átnéztem, nincsen rajta sérülés, valamint lecseréltem 2db csövet is még amik el voltak öregedve. Öröm volt akna nélkül koppra ültetett autón a fűtőradiátorhoz vezető csövet cserélni :lol: Délelőtt felmentem a Risse-Motorsport oldalára, és megnéztem hogy húzott motorhoz milyen hőgombát és termosztátot javasolnak. Hőgombából a 85/75 volt az ajánlás a 160-170 lóerő közti C20XEhez Bár én nem a Risse-től, de rendeltem ma egy ilyen értékűt, kemény 1950Ft volt kedvezménnyel együtt. A csatlakozót is hipp hopp át lehetett tenni, gond nélkül passzolt a helyére. Állóhelyzetben gázt adogatva 20-25 percig járattam, és hibátlanul ki be kapcsolt a venti, majd mentem egy 5km-t lassan, aztán kb 10et gyorsan, majd utánna megint járattam alapjáraton, és nem melegedett a víz valamint nem is voltak kemények a csövek. 8) A gyári 100/95ös gombát meg eldobtam jó messzire :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hali! A mai napon sikerült a végére járni a hűtőproblémának :lol: A hőgomba volt a ludas, valamint ki lett tisztítva a szelep is a kiegyenlítőtartály sapkáján. Kivettem a hűtőt is, kimostam, átnéztem, nincsen rajta sérülés, valamint lecseréltem 2db csövet is még amik el voltak öregedve. Öröm volt akna nélkül koppra ültetett autón a fűtőradiátorhoz vezető csövet cserélni :lol: Délelőtt felmentem a Risse-Motorsport oldalára, és megnéztem hogy húzott motorhoz milyen hőgombát és termosztátot javasolnak. Hőgombából a 85/75 volt az ajánlás a 160-170 lóerő közti C20XEhez Bár én nem a Risse-től, de rendeltem ma egy ilyen értékűt, kemény 1950Ft volt kedvezménnyel együtt. A csatlakozót is hipp hopp át lehetett tenni, gond nélkül passzolt a helyére. Állóhelyzetben gázt adogatva 20-25 percig járattam, és hibátlanul ki be kapcsolt a venti, majd mentem egy 5km-t lassan, aztán kb 10et gyorsan, majd utánna megint járattam alapjáraton, és nem melegedett a víz valamint nem is voltak kemények a csövek. 8) A gyári 100/95ös gombát meg eldobtam jó messzire :twisted: Grat.Akkor most már okés a vasad!Mák, hogy ilyen apró praktikával meg lehetett oldani a dolgot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Megyek csüt.3 napra kecskemétre . Megnézem a helyi gsi-ket. 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Megyek csüt.3 napra kecskemétre . Megnézem a helyi gsi-ket. 8) :wink: Ha mákod van, akár mind a 4-t láthatod, mert kb. ennyi van belőle a városban.Jah', meg van egy kombi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Ezé jó BP Itt 1000szám szaladgálnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 http://www.autoscout24.de/home/index/detai...&id=fkrlgmhhmw1 Jó lenne ha ilyennel szaladgálhatnék_repülnék :idea: :roll: :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ezt érdemes elolvasni :lol: :shock: :x :shock: :x 1.6 i és ennyi ménes?Na meg turbó! Na meg az ára?????????? :?: :idea: http://www.autoscout24.de/home/index/detai...&id=yjq1ujieepv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 http://www.autoscout24.de/home/index/detai...&id=fkrlgmhhmw1 Jó lenne ha ilyennel szaladgálhatnék_repülnék :idea: :roll: :lol: 8) Csúnya a lököse.Szerintem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Csúnya a lököse.Szerintem. 8) A coolert hüteni kell :idea: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Wolfi pont ilyen lökösöm lesz :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts