Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 nyújtózkodnak a gyerekek :D Tudja...mint a villanyfúróóó... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Kérdezd meg Demót.Az 5let tőle származik.Kiskasza Corsája pedig sokkal direktebb lett tőle. Én elhiszem, engem nem kell meggyőzni, pláne, hogy az enyémbe nem is kell ilyen. Csak gondoltam megkérdezem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én elhiszem, engem nem kell meggyőzni, pláne, hogy az enyémbe nem is kell ilyen. Csak gondoltam megkérdezem. :D A dolog felvet még1 kérdést, hogy akkor az XEV-re miért nem tettek könyököt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A dolog felvet még1 kérdést, hogy akkor az XEV-re miért nem tettek könyököt? Annak elég volt, hogy eszi az olajat...így nem kellett könyök... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Annak elég volt, hogy eszi az olajat...így nem kellett könyök... :D :D :P kac-kac... az az 1.6 16v, de abból sem mind. rendelkeztem 1 példánnyal, ami nem ette az olajat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Tényleg... seat mocik közül melyik eszi az olajat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Tényleg... seat mocik közül melyik eszi az olajat? :D Sztem mindegyik eszi! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Tényleg... seat mocik közül melyik eszi az olajat? :D A dízelek...viszont azok nem eszik a benyát... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 A dízelek...viszont azok nem eszik a benyát... :D :P ;) és azok fritőz olajat esznek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Vissza keresgettem sok sok oldalt de nem találtam, Redi vagy Mélykék Stív linkeltetek egy kormánybőrözős céget. Elkérhetném mégegyszer a linket? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://www.fellserkft.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Azért ez kissé erős volt vezérem! :D Ez a trógerság jobb mint a Power Cup, lévén nincs benne szinte semmi törés, a levegő mindenféle cirkuláció nélkül jut bele a torokba.Ennél direktebbet nem lehetett volna kitalálni.Valszeg az Angolok nem véletlenül használják az XE Corsákba inkább ezt, mit a PC-t. B) De ez hogy lehetett ? Nem jó az a PC ! Találjunk ki valami mást ! Mi lenne, ha így lenne ? Jó ! Az biztos eszükbe sem jutott, hogy nem akarnak 100 eurót adni érte ugye ? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 jóreggelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 lassan ciki lesz a PC... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 http://xray78.extra.hu/oforum/gsi3.jpg Na remélem ez elfogadható már!!!! :D Elnézést nem kötöszködés képpen de nem csak astra gsi van, így a háttér miatt mondom csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 szerintem ne kék legyen a háttér! :P Pehire meg ne is figyelj! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 szerintem ne kék legyen a háttér! ;) Pehire meg ne is figyelj! :D :D légyszíves kabbe B) ja és a kék háttér szerintem jó, Lanti mindíg hülyeségeket beszél :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 légyszíves kabbe :D ja és a kék háttér szerintem jó, Lanti mindíg hülyeségeket beszél :D ne hallgass rá, ha Pehin múlna ilyen háttér lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Klatty-Klatty-Klatty-Klatty :P ;) B) B) Píísta, ez már lejárt lemez... :D ááá Anti reggelente ezt énekli :D Ennek nagyon best hangzása van a harkányi gyógyfürdőben, ha a túlfolyócsőbe énekeljük (visszhangzik)... próbáltuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ne hallgass rá, ha Pehin múlna ilyen háttér lenne! :D :D :P erre nem tudok mit írni nagyon jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Oh hogy Ők Fecskeméten vannak... Azért köszönöm! http://www.fellserkft.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ....Píísta, ez már lejárt lemez... :D.... Gabika, Maradj szépen ülve és edd meg az uzsonnádat jó ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 szerintem ne kék legyen a háttér! :P Pehire meg ne is figyelj! :D :D Nekem a második tetszik, csak ne legyen benne neonparádééééééééééé ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Namost baxátok meg milyen háttér legyen?? Kéktehenes Kadettos Astrás?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Oh hogy Ők Fecskeméten vannak... Azért köszönöm! Bazinagy a távolság mi ? :D :D :P Miért nem lehet 2 km-en belül minden igaz ? ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts