Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 És hogy áll a http://www.wikityblog.com/muffin/pics/muffin.jpg ? Hozzám már nem jutott el...valami bibi lett vele...a technológia valahol bedölt... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Én nem kotyogtam most az 1000%.. :D :D :P Suliban ez volt a jeled mi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Pista! COD? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Félre ne érts, nem vitatkozni akarok, tudom hoyg Te jobban értesz hozzá mint én. De ha az a cső ami kilóg akkor mint a szívótorok és csak pár mm-t változik a szívócső átmérője a +1 toldás miatt, az annyira hazavághatja a teljesítményt? Egyébként ezt nem megvételre mondták, hanem mint otthon is elkészíthető egyszerűbb és olcsóbb megoldás. :D Ezen az álltalad belinkelt házi készítésen is csatlakoztatni kell az alapjárati moci csövét.Viszont ehez még kell egy C18xe vagy C20xev-é szivócső és ezen van rajta a csonk amire rákötöd az alapjárati moci csövét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Suliban ez volt a jeled mi ? http://www.konyhatizezercikk.hu/images/111...ozo_12_szem.jpg Persze, nem emléxel???...lila csoport...ez volt a jeled... :D ;) ne persze az egész irónikusan... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Az is jó lenne...Mennyi????? Egyébként castrol magnatecet néztem.......Kicsit olcsónak is találom,de az nem baj ...... 5890/4L és 1550/L Liqui Molly nincs nekik...... :D A Castrol-t én 5500 vettem, nagyon nincs vele gondom, de szerintem és vti-s havarom szerint mintha melegen nagyon behígulna, én ezt vetten észre, lehet másnak tökéletes. Legközelebb kipróbálom az Edge-t, mert jobb hőmérsékleti adatai, és most a főnix-nél 9900Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Persze, nem emléxel???...lila csoport...ez volt a jeled... :D B) ne persze az egész irónikusan... :D :P De mielött nagycsoportos lettél elötte még csak a -öt kaptad meg jelnek... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Persze, nem emléxel???...lila csoport...ez volt a jeled... :D B) ne persze az egész irónikusan... :D :P Késssszszs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 De mielött nagycsoportos lettél elötte még csak a kocsog_kicsi-öt kaptad meg jelnek... :D :D Ha valaki mesél valamit Antinak, de feledje előtte a jelszót ! Klatty-Klatty-Klatty-Klatty :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A Castrol-t én 5500 vettem, nagyon nincs vele gondom, de szerintem és vti-s havarom szerint mintha melegen nagyon behígulna, én ezt vetten észre, lehet másnak tökéletes. Legközelebb kipróbálom az Edge-t, mert jobb hőmérsékleti adatai, és most a főnix-nél 9900Ft. Én is azt vettem, Edge 10w60 igaz 4l volt 12 ezer akármennyi, meg plusz 1l 4ezer akármennyi, sajna külön az egy iter drágább.. * SAE besorolás: 10W-460 * Viszkozitás 40°C-on: 161.0 mm2/s * Viszkozitás 100°C-on: 24.2mm2/s * Viszkozitási index (VI): 179 * Relatív sűrűség (15°C-on):864 kg/m3 * Semlegesítési szám (TBN): 8.0 mgKOH/g * Dermedéspont: –51°C * Szulfáthamu tartalom 1.10 tömeg% Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Szerintem még mindíg felesleges a 10W60 a GSi-be....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ha valaki mesél valamit Antinak, de feledje előtte a jelszót ! Klatty-Klatty-Klatty-Klatty :D :D :P ;) Majd akkor szólj, ha történik valóban ilyen...addig ülj vissza szépen az iceteásflakonokra, azt cigizzzzzééé szépen... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ....(europark vagy mi.. parkolóban csináltuk...).... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Szerintem még mindíg felesleges a 10W60 a GSi-be....... Autofit ezt íja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 COD2? Valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Majd akkor szólj, ha történik valóban ilyen...addig ülj vissza szépen az iceteásflakonokra, azt cigizzzzzééé szépen... :D ;) Ha nem mondok el neked semmit, akkor nincs ami szivárogjon :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ha nem mondok el neked semmit, akkor nincs ami szivárogjon :D :D Na bakker...így sosem fogom megtudni az üres flakonok, és cigisdobozok árfolyamát...a francba... :P ;) Különben is...így 32 évesen azért már csak más dolgokon kéne, hogy járjon az eszed, mint a titkok megtartásán...nálunk ez oviban lecsengett... :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ezen az álltalad belinkelt házi készítésen is csatlakoztatni kell az alapjárati moci csövét.Viszont ehez még kell egy C18xe vagy C20xev-é szivócső és ezen van rajta a csonk amire rákötöd az alapjárati moci csövét. áhá... akkor itt van a vau vau eltemetve... Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Különben is...így 32 évesen azért már csak más dolgokon kéne, hogy járjon az eszed, mint a titkok megtartásán...nálunk ez oviban lecsengett... B) ;) B) Majd amikor megtépi a hajad és összever mert kedvel akkor tudod hogy már felfejlődött általános iskolás szintre. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Szerintem még mindíg felesleges a 10W60 a GSi-be....... Szerintem nem, kell bele az a 10W-60 hidd el! :D Ne csak egy tötyöris napot nézzünk meg , hanem egy kemény íveltebbet is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 http://img0.tar.hu/warwolf/size2/34513965.jpg Ezt linkelte nekem warwolf hogy ilyet is lehet csináltatni PowerCup helyett... Ezen nem látok csak egy csövet... :D Ha valakinek kell powercup utánzat az szóljon, képeket csak a hét végére took felrakni, mert legyártás alatt van egy pár darab. Szerintem nagyon zsír lesz, munkatársam marja ki cnc-n aluból (szinte tükör) neki is c20xe calibrája van és addig hekkeltük még tökéletes nem lett. A kivitel nagyon szép, hasonlít a fenti linken látható trógerságra, de ennek a 75mm-s csöve egybe van marva a talppal, és már csak egy c18xe vagy direkszűrő könyök kell rá aminek az oldalába be kell fúrni és belerakni az esztergált csonkot. A talp magasabb, hogy bagyobb legyen a kis pillangószelepnek a tere is. Haverom aki csinálta, azt mondta tökéletes, hangja mint állat, és alapjárat is van normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ha valakinek kell powercup utánzat az szóljon, képeket csak a hét végére took felrakni, mert legyártás alatt van egy pár darab. Szerintem nagyon zsír lesz, munkatársam marja ki cnc-n aluból (szinte tükör) neki is c20xe calibrája van és addig hekkeltük még tökéletes nem lett. A kivitel nagyon szép, hasonlít a fenti linken látható trógerságra, de ennek a 75mm-s csöve egybe van marva a talppal, és már csak egy c18xe vagy direkszűrő könyök kell rá aminek az oldalába be kell fúrni és belerakni az esztergált csonkot. A talp magasabb, hogy bagyobb legyen a kis pillangószelepnek a tere is. Haverom aki csinálta, azt mondta tökéletes, hangja mint állat, és alapjárat is van normálisan. Egy árat dobhatnál róla PÜben. :D Szerk.: Xray te meg olvass PÜ-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Szerintem nem, kell bele az a 10W-60 hidd el! :D Ne csak egy tötyöris napot nézzünk meg , hanem egy kemény íveltebbet is! :D Én raktam bele 10W60 és egy kalap sz@r volt....míg a 10W40 semmi bajom....Amúgyse tart egy olaj nálam 5-6e nél többet.....10W60 a turbósba kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 kell az egy 200ezer fölött futot eleve tök más olajhoz tervezett motorhoz hisz mindenki üvegen megy és extrém körülmények között használja az xe ket ......gec kiváncsi lennék egyáltalán az a funkcio amire azt az olajat tervezték szerepet kap e egyáltalán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Én raktam bele 10W60 és egy kalap sz@r volt....míg a 10W40 semmi bajom....Amúgyse tart egy olaj nálam 5-6e nél többet.....10W60 a turbósba kell. Majd ha jársz úgy mint én a Hondával a 10W-40 el akkor te is belátod! ;) Tegyetek amit csak akartok a kocsiba , én maradok ennél :P És 7500 nél én is cserélni fogom! :D A másik hogy az én mocimba kb 120 ezerrel több van mint a tiédbe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts