Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Háttehülyevaaaaaaagy.... B) :D :D :D :P MÉ KINEM??? ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A Bosszú... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 GYorsulás után! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A Bosszú... :D :D :P wehehehe fetrengős!! ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 GYorsulás után! :D :P ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 GYorsulás után! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 GYorsulás után! :D :P Hát ha nem lett volna a Csabi balesete, de így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 CSABEE EZ MEG A TIÉD! :D :D :P Ez inkább Gelkónak való, neki van kabriója. Bár Csabié meg piros... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ANTI EZT CSAK NEKED! :D :D Ez nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon otttt van :P ;) na meg a fetrengős B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 CSABEE EZ MEG A TIÉD! :D :D :P ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ erz odabasz, és még piros is, meg úgy hintázik mint az én gátlóm ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A Bosszú... :D :D :P ÁÁ nem bírom kieste a ducatoból ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 GYorsulás után! :D :D Kabeeeeeeee :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hát ha nem lett volna a Csabi balesete, de így :D Mondjuk a kötés az stimmel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Kabeeeeeeee :P B) :D :D Csak poén a piroskával ilyen elősem fordulhat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 :D :D :D Csak poén a piroskával ilyen elősem fordulhat! B) Remélem, olyan széthúzott szájjal mentem ma vele a drosztra hogy csuda :P nagyon jól megy ;) főleg ha elhozom Viktor bátyótól még a kábeleket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Első verzió, de nem lehetne a legalsó háttérkép helyett valami autós dolgot rakni? Pl GSI-ket??? Mert az a figura meg a csillag..az nem tom, hogy jön ide... :D pont ezt mondtam neki tegnap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ne terjesszen senki rémhíreket...Nem adom el a kocsimat.....Köszönöm :D :P hirdeted? ki mikor mondta? kinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 hirdeted? ki mikor mondta? kinek? :D Nem,és nem mondom meg....Akinek szólt az úgyis tudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nem,és nem mondom meg....Akinek szólt az úgyis tudja :D Klatty :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Beszarááááááás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nem,és nem mondom meg....Akinek szólt az úgyis tudja ;) Én nem kotyogtam most az 1000%.. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 És hogy áll a ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Klatty :D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kiestem a kocsiból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Telefonáltál vagy emailt írtál???? Köszi :D ;) Árajánlatra csak mail, aztán mikor megvolt,hogy mit mennyiért, akkor beszéltem velük telefonon is.. Ma ki is cseréztük Petyával az első féket. Nem volt vészes, bár azért egy-két csavarral megszenvedtem mire megindúlt, a Bal oldali rögztítő csavar meg majdnem nem is akart kijönni :D Köszi Coupe az imbuszt.. jó szolgálatott tett.. Sajna a festés elmaradt. pontosabban a balos kapott egy kis ködölést, de a másikat hagytuk.. nem volt rá idő, meg belegondoltam, hogy ha elindulunk haza, akkor a jó kis zuhi hatására marha jól fog kinézni. (europark vagy mi.. parkolóban csináltuk...) Hátra van a hátsó, plusz a fékfolyadék csere... Még ne kérdezzétek milyen lett, mert kb 10 Km-ert ha mentem vele.. nah jó.. 20-at B) De jó meleg.. az biztos.. én hülye, megfogtam a tárcsát.. B) A régi tárcsa már nem volt valami csini, de a betétek se igazán :P Ráfért a csere.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts