coupe Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 És miert adod el ! es te is veszel sarga cuprat :D :D Bármit csak cuprát nem...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Pedíg épp hívni akartalak hogy megegyezzünk :P ;) B) :D :D Ha leraksz érte 1.6ot akkor beszélhetünk róla :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ez egy egyenes őszinte megálapítás :D :D :P Ezt hozta ki belolem a kep:) hat ettol tobbletet ne varjon az ember az biztos csak penzkidobas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ezt hivjak ugy hogy fos es nem powercup Hmm... :D warwolf azt mondta hogy ezt használják sokan ahol nem fér el az SFI doboz... Sőt, ha jól láttam coupe-jék fényképeztek egy hasonlót némethonban is. Bár az elég gyatra volt mind megmunkálásra mind kinézetre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ezt hozta ki belolem a kep:) hat ettol tobbletet ne varjon az ember az biztos csak penzkidobas Miért a PowerCup hogy csinál extra lóerőt?coupeék elmondása szerint az is csak egy aludarab ami a levegőt egyenesen a szívótorokba irányítja... Ez is azt hivatott szolgálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Na Back to the future II. Van a tv2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Miért a PowerCup hogy csinál extra lóerőt?coupeék elmondása szerint az is csak egy aludarab ami a levegőt egyenesen a szívótorokba irányítja... Ez is azt hivatott szolgálni. :D Ha az eleg gaz egy szivo autonal a oszevisza valtozik a szivoresz atmeroje ! Es a levego le lassul de nyudodtan ved meg ha van kidobni valo penzed! Sok jot en nem varnek tole! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Miért a PowerCup hogy csinál extra lóerőt?coupeék elmondása szerint az is csak egy aludarab ami a levegőt egyenesen a szívótorokba irányítja... Ez is azt hivatott szolgálni. :D Noigenagyémántiscsakegyszéndarab :P ;) Amúgy 5000től nagyon kelemes hangja lesz tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ha az eleg gaz egy szivo autonal a oszevisza valtozik a szivoresz atmeroje ! Es a levego le lassul de nyudodtan ved meg ha van kidobni valo penzed! Sok jot en nem varnek tole! Félre ne érts, nem vitatkozni akarok, tudom hoyg Te jobban értesz hozzá mint én. De ha az a cső ami kilóg akkor mint a szívótorok és csak pár mm-t változik a szívócső átmérője a +1 toldás miatt, az annyira hazavághatja a teljesítményt? Egyébként ezt nem megvételre mondták, hanem mint otthon is elkészíthető egyszerűbb és olcsóbb megoldás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Mar bocs de most is muxik Akkor ár megint nem figyeltem, Anti mintha azt mondta volna hogy le fogod bontani, ebből következtettem hogy nem jó, de félrenéztem bizti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Akkor ár megint nem figyeltem, Anti mintha azt mondta volna hogy le fogod bontani, ebből következtettem hogy nem jó, de félrenéztem bizti ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 :D :D :P ;) B) B) hátezkéééssz :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 :D :D :P Na miva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 :D marhajó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Na miva? :D Kukkk... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ... :D marhajó! Király... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Kukkk... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Na lépek écccakára dolgozóba, viszem a notebookot, írjatok sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ANTI EZT CSAK NEKED! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ANTI EZT CSAK NEKED! :D :D Hali. Ezt nagyon jól megcsináltad. Bekakáltam a röhögéstöl.... :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hali. Ezt nagyon jól megcsináltad. Bekakáltam a röhögéstöl.... :D :D :P Viszont szar lehet hogy a csaj csávóóóó...legalább is a szövegből így jön le... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 CSABEE EZ MEG A TIÉD! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 CSABEE EZ MEG A TIÉD! :D :D :P Háttehülyevaaaaaaagy.... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 CSABEE EZ MEG A TIÉD! :D :D :P ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts