Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Már dolgozik a klíma a lakásba....... :D ;) Nem kell nálad hűsölnom :D B)

Aszta neked előbb jöttek ki komplett rendszert kiépíteni mint nekem egy sima gyors karbantartást elintézni

Megnyugodtam... :D :P

El tom képzelni mennyire izgultál B)

Elküldve
Aszta neked előbb jöttek ki komplett rendszert kiépíteni mint nekem egy sima gyors karbantartást elintézni

1 hónapja vártam erre a fickóra....... :D

Elküldve

No akkor a GSI tagoktól kérdem,,,, ez lenne azújabb honlap ami remélhetőleg mindenkinek tetszik és műkszik is ahogy az a nagykönyvben levan írva! Ki mit böffent rá! ??

gsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha a töbségnek okés akkor egyeztetek Lantival Tomival és hétvégén nekifeszülök! :D

Elküldve
1 hónapja vártam erre a fickóra....... :D

Akkó megnyugodtam :D

Az elsőt még előző kedden hivtam fel, aszonták pénteken tudnak jönni, tegnap hivtak vissza hogy időpontot egyeztessenek, elküldtem őket mert közben velük levajaztam szerdára.

Elküldve
Marha frankó!

Pestát át lehet tenni lassan a tagok közé, ha már Caravan GSI :P

Tomiék majd rendezik , de én is gondoltam rája! :D Örülök hogy tetszik! Remélem másnak is! :D

Elküldve

Vettem ma Viktronál egy 3. gombát, ez azt produkálja hogy 98-99 foknál kapcsol egyből a kettes fokozatra és visszhűti 93-94-re kb.

Behúztunk egy kábelt és egy kapcsolót... elmehet a pi csába az egész ventillátor :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.