Atommanó Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Nem azt mondtam hogy azt akarom....hanem azt hogy jó élmény volt visszaemlékezni :P Egyébként ilyet akarok.....ezzel Antit is lenyomom..... Toyota avensis 2.2 d4d 177LE 400NM Sohaaaaaaaa... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ezt talán vissza vonom,mert 8.6ot írnak 0-100ra.......talán 8ra le lehetne vinni :D ;) Megnyugodtam... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Megnyugodtam... :D :P Már dolgozik a klíma a lakásba....... :D ;) Nem kell nálad hűsölnom B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Már dolgozik a klíma a lakásba....... :D :D Nem kell nálad hűsölnom B) :P zsíííír... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ahol a Tom dolgozik.....Váci út OMW Tom nem is benyakúton dolgozik :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Valami kell a játszósautó Ascona Cabrio mellé ugyebár :D :P a 290.000-re majdnem visszatolattam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Tényleg nagyon jó volt,pont olyan mint mikor megvettem az enyémet...... Kis kerék <-> nagy kerék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 A legnagyobb gondom az hogy rengeteg ötletem lenne még a kocsira,de tudom hogy semmi értelme nincs elszorni rá a pénzt..... Ezzel én is egyre inkább így vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ezzel én is egyre inkább így vagyok. :D ilyenkor kell új projektbe kezdeni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 ilyenkor kell új projektbe kezdeni :D Arra is megvan a terv, de "szerencsére" oda végképp nincs pénz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Már dolgozik a klíma a lakásba....... :D ;) Nem kell nálad hűsölnom :D B) Aszta neked előbb jöttek ki komplett rendszert kiépíteni mint nekem egy sima gyors karbantartást elintézni Megnyugodtam... :D :P El tom képzelni mennyire izgultál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 a 290.000-re majdnem visszatolattam :D Még jó hogy a 320000 ajánlatomat nem hallotad B) Így spóroltam 30e ft-t :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Aszta neked előbb jöttek ki komplett rendszert kiépíteni mint nekem egy sima gyors karbantartást elintézni 1 hónapja vártam erre a fickóra....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 No akkor a GSI tagoktól kérdem,,,, ez lenne azújabb honlap ami remélhetőleg mindenkinek tetszik és műkszik is ahogy az a nagykönyvben levan írva! Ki mit böffent rá! ?? Ha a töbségnek okés akkor egyeztetek Lantival Tomival és hétvégén nekifeszülök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 1 hónapja vártam erre a fickóra....... :D Akkó megnyugodtam :D Az elsőt még előző kedden hivtam fel, aszonták pénteken tudnak jönni, tegnap hivtak vissza hogy időpontot egyeztessenek, elküldtem őket mert közben velük levajaztam szerdára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Jobb oldalon az a Futó Gabi ? Áhhhhhhh.... nem lehet, nincs sör a kezében :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 No akkor a GSI tagoktól kérdem,,,, ez lenne azújabb honlap ami remélhetőleg mindenkinek tetszik és műkszik is ahogy az a nagykönyvben levan írva! Ki mit böffent rá! ?? http://kepfeltoltes.hu/080606/gsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha a töbségnek okés akkor egyeztetek Lantival Tomival és hétvégén nekifeszülök! :D Marha frankó! Pestát át lehet tenni lassan a tagok közé, ha már Caravan GSI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Marha frankó! Pestát át lehet tenni lassan a tagok közé, ha már Caravan GSI :P Tomiék majd rendezik , de én is gondoltam rája! :D Örülök hogy tetszik! Remélem másnak is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Vettem ma Viktronál egy 3. gombát, ez azt produkálja hogy 98-99 foknál kapcsol egyből a kettes fokozatra és visszhűti 93-94-re kb. Behúztunk egy kábelt és egy kapcsolót... elmehet a pi csába az egész ventillátor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Jól csináltátok. Senatorban is egyetlen mozdulattal meg lehet tenni, hogy direktbe menjen a venti. Igaz az egy 22 éves autó :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 elmehet a pi csába az egész ventillátor :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Anti, mi az a 4:0? Mesélj!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Anti, télleg mi a 4-0? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Break dance :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Anti, télleg mi a 4-0? :D Nem te voltál ott??? :D :P ;) és Krisztián még mellettem ült... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts