Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Az idei nyár trendi színei sárga..... Nem véletlenül vettem sárgát...Detti másnap hazaállított egy sárga retiküllel, és előadta, hogy a kocsihoz vette..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Vágom és ez így is van Futó kartárs, de előtte semmi gond nem volt vele, miután beleraktam és elmentem 2-3 ezer km-t akkor költöztt bele a ge*i harkály :D Egyszer minden elromlik :P Amúgy elég jó a felülettisztító képessége ennek az olajnak, így valószínű kipucolta az évtizedes retket pár helyről... amitől azt hitted, hogy pöpec állapotú a motorod addig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem véletlenül vettem sárgát...Detti másnap hazaállított egy sárga retiküllel, és előadta, hogy a kocsihoz vette..... :D :D Hát igen ilyen ezek a csajok, az én barátnőm is így rukkol elő a dolgokkal. Táska több van már mint 2 osztály első osztályosnak :P Minden ruhához egy, persze szinben eggyezni kell neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 De király, barátnőm most jött be, hogy kimosta a bicskakulcsos ajtónyitómat a gátyámmal együtt :D Egy gond van, hogy nekem ez nyitja az ajtót mert a kilincsemet elvitte a cica. Gyorsan szétszedtem és szárítom, mert a lled világított rajta folyamatosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 De király, barátnőm most jött be, hogy kimosta a bicskakulcsos ajtónyitómat a gátyámmal együtt :P Egy gond van, hogy nekem ez nyitja az ajtót mert a kilincsemet elvitte a cica. Gyorsan szétszedtem és szárítom, mert a lled világított rajta folyamatosan. :D Ebbe a bicskakulcsos b@szásba a gyári kulcsot teszed bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ebbe a bicskakulcsos b@szásba a gyári kulcsot teszed bele? :D Nekem még olyan van ami teljesen a údi és folkszvágen koppintása és ezért csak ezek a nyelvek voltak hozzá. Elmentem kulcsmásolóhoz és összesen 2500-ért belefaragot egy újat és meg is marta mindkettőt. Annyi az gész, hogy le kell szedni a műanyagot a kulcsról, levágni és belereszelni egy csapot, majd a hozzájáró kiscsavarral rögzíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nekem még olyan van ami teljesen a údi és folkszvágen koppintása és ezért csak ezek a nyelvek voltak hozzá. Elmentem kulcsmásolóhoz és összesen 2500-ért belefaragot egy újat és meg is marta mindkettőt. Annyi az gész, hogy le kell szedni a műanyagot a kulcsról, levágni és belereszelni egy csapot, majd a hozzájáró kiscsavarral rögzíteni. és azzal hogy vezérled a mágneses ajtónyitást? Mert a régi kocsimon nekem is olyan volt. De az csak nyit és zár meg a csomitartót nyitja külön. Nincs rajta olyan hogy csak baloldal nyit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Písta néha nézz rá a telefonodra...ladaboltnál voltam csak azért "hívtalak" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Azon gondolkodom hogy meg kéne csinálni a négyleömlőjét subaru hangra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 és azzal hogy vezérled a mágneses ajtónyitást? Mert a régi kocsimon nekem is olyan volt. De az csak nyit és zár meg a csomitartót nyitja külön. Nincs rajta olyan hogy csak baloldal nyit... :D A mágneseket kidobtam mert semmit nem értek és zörögtek, occsó centrálzár motorokat raktam bele. A nyitás pedig gázos mert nyomkodni kell és ezért mindíg kinyílik a másik ajtó is, ezt úgy oldottam meg, hogy jobb oldalt bent hagytam a zárgombot. A hátuljávak kéne csinálni valamit, hogy kidobja, mert sajnos kézzel kell kicsit felfeszítenem, hogy kidobja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem véletlenül vettem sárgát...Detti másnap hazaállított egy sárga retiküllel, és előadta, hogy a kocsihoz vette..... :D :D :P ;) B) Kriszta ezt cipővel játszotta el B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D :D :P Kriszta ezt cipővel játszotta el ;) B) Vett egy fekete cipőt??? Ne máááá... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Písta néha nézz rá a telefonodra...ladaboltnál voltam csak azért "hívtalak" :D Kösziiii, de nem vettem észre :D Nomeg Lantos Úr kisegít :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Vett egy fekete cipőt??? Ne máááá... :D :D Kinézte, és én meg kifizettem! A cipő fekete Sauconi :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 A hátuljávak kéne csinálni valamit, hogy kidobja, mert sajnos kézzel kell kicsit felfeszítenem, hogy kidobja :D zár két füléből egyiket kivágtad??? Nékem úgy lett megokoskodva és nem lehet úgy lecsukni h ne záródjon egyből be szóval nem is kell h két fül legyen ott(mert biztonsági okokból vagymittomén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 zár két füléből egyiket kivágtad??? Nékem úgy lett megokoskodva és nem lehet úgy lecsukni h ne záródjon egyből be szóval nem is kell h két fül legyen ott(mert biztonsági okokból vagymittomén) Ki vazze, de olyan hülye voltam, hogy a kampóst vágtam ki és nem záródott le, ezt benéztem :D :D :P Vettem a bontóba mégegyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Lehet hülyeség de pl ha kivan puccantva a hidrotőke, aztán utána ráfejelni egy uttrahangossal mint a befecsinél az lehet még jót tenne nekíjje nem?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Lehet hülyeség de pl ha kivan puccantva a hidrotőke, aztán utána ráfejelni egy uttrahangossal mint a befecsinél az lehet még jót tenne nekíjje nem?? :D :D Haverom úgy pucolta, hogy májkrémes dobozba gázolaj, bele rakta tőkét, és állványos fútóval nyomkodta ki amíg jött belőle a szenny, és könnyen nem járt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Dini, találtál nekem gombát? :D nem erdelyi mérgezőre gondolok :D und Te is nézz már a telódra néha :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ki vazze, de olyan hülye voltam, hogy a kampóst vágtam ki és nem záródott le, ezt benéztem :D :D :P Vettem a bontóba mégegyet ;) hát volt aki 4 zarat b@szott el mire rájött h másik fölet kell kivágni(nem én voltam nekem már szólt), mert elsőre télleg a külsőt kéne de mégsem B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez vajon mijjen lehet az ára ha valóban ennyi akkor jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez vajon mijjen lehet az ára ha valóban ennyi akkor jó! :D Rá kell kérdezni, hogy original e? Ugyan itt néztem shortshift-ert, de én semmi külömbséget nem vettem észre, talán a válto bot hossza rövidebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez mi a csecs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez vajon mijjen lehet az ára ha valóban ennyi akkor jó! :D Nekünk is angoloktól jön az 1700 Ft-os :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez mi a csecs? :D Száraz karteR :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts