Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nemkostoltam, de szépnek szép! :D Szal látványkonyha... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D :D :P Most mi nem tetszik, hogy nem tetszik, vagy miiii? Vagy tetszik, és nemtetszik hogy nemtetszik neki??? ;) Kezetfoghatnál KK-val...(KukkosKecsó...) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Most mi nem tetszik, hogy nem tetszik, vagy miiii? Vagy tetszik, és nemtetszik hogy nemtetszik neki??? :D Kezetfoghatnál KK-val...(KukkosKecsó...) :P te meg a Herkuleses pizsamádban aludtál mert mindenkinek beszólsz ma....látom a kadettosokat is kóstolgatod vajlingon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 te meg a Herkuleses pizsamádban aludtál mert mindenkinek beszólsz ma....látom a kadettosokat is kóstolgatod vajlingon :D Anti a kostoló: Jelige: Kivagy ..csög és bekostolja! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Xray! A sportűlés tunying is ez lesz majd, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem is rossz ez a fekete felni...lehet átfújatom a télen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hópihe fiatal korában: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 te meg a Herkuleses pizsamádban aludtál mert mindenkinek beszólsz ma....látom a kadettosokat is kóstolgatod vajlingon :D Csak unatkozok... B) B) meg különben is szerinted mire fizettem be a klubtagságit... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem is rossz ez a fekete felni...lehet átfújatom a télen... :D http://i1.ebayimg.com/02/m/000/92/7f/3e89_27.JPG Na mégegy sárga "fostaliga" :D :P ;) Ja nemrossz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nekem nem tetszik a fekete felni.....Elveszik a kocsi alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nekem nem tetszik a fekete felni.....Elveszik a kocsi alatt :D Azé mert te a csilli villit szereted! ;) :P Van igazad a dolgban de sztem jól áll a fekete! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nekem nem tetszik a fekete felni.....Elveszik a kocsi alatt :D Anti fújasd le a kocsi színére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Én is elgondolkoztam a fekete felnin amikor megláttam ezt: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Elvileg gép szerint nem ugyan az a két tőke...de anno Peti is ilyet rakott az övébe, és nem volt gondja vele... Ez lesz az a jelenség amikor valószínűleg a HF van kikopva... Én is decemberben cseréltem a Csergőéknél kapható 1700Ft-st. Hidegen nem csattog, de valamikor olyan dízeles hangja (krepeg) van hidegen, lehet ettől a tőkétől, mert a régivel nem vettem észre, vagy nem hallottam, mert akkor csattogott. Melegen mintha hangosabb lenne mint középhőfokon, azt hittem, hogy befecskendező ,de tőke. Gondoltam arra, hogy az Castrol Magnatec 10W-40 kicsit folyósabb lenne melegen. Most kiimosattam a gyári tőkéket egy sráccal, azt mondta biztos jó lesz, mert csak olajsár jött ki belőle. Berakom és megnézem milyen hangja lesz a gyárival. Ő csinált egy 300 ezer km-s dízel merci hidrotőkéit, amik szarabb állapotban voltak sokkal mint az enyimék és jó lett. Mondjuk azt monda, hogy kettő kézzel benyomható és vissza jön, a maradék pedig keményebb . Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Azé mert te a csilli villit szereted! :P :D Van igazad a dolgban de sztem jól áll a fekete! :D Ez nem így van....Azért nem tetszik mert olyan mintha ott se lenne......pedig az autót egy felni dobja fel igazán.....Ha esetleg peremes lenne és csak a közepe lenne fekete akkor igen,de így nem tetszik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Aha, hát nem tudom, lehet lekéne dobni az 5w40-et és kipróbálni a 10w40-et :D Nekem asszem azt baszott oda:elf 10W-40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Szerintem sem szép a fekete felni :D Amelyik tőkét könnyen össze lehet nyomni, azt vissza se rakd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez nem így van....Azért nem tetszik mert olyan mintha ott se lenne......pedig az autót egy felni dobja fel igazán.....Ha esetleg peremes lenne és csak a közepe lenne fekete akkor igen,de így nem tetszik..... Mondjuk így..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nekem asszem azt baszott oda:elf 10W-40 Persze, nem is az a 200-300e km, ami benne volt a mociban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 beszéltem az esztergályosommal aztmondta ha kivan kopva a hf meglehet azt csinálni hogy ne kopogjon! :D remélem igazat szólt :D jaja, be kell persejezni, felmarni a hf-t, a tőkék helyét , és belerakni egy persejt, inkább pl. szerszámacélból és többé már csak a tőke kopik. Az enyémen már látszott az egyik fészken, hogy kopottabb, de belecuppant szépen és úgy is jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 http://n2.vatera.hu/photos/1d/59/a34_1_big.jpg CSECSE GSI!! Nekem nagyon tetszik!!! :D Ja, 70 rongy az elsőlökös, de sz@r :D , és lehet még üvegszálas is, amúgy vaterán fennt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem is rossz ez a fekete felni...lehet átfújatom a télen... :D http://i1.ebayimg.com/02/m/000/92/7f/3e89_27.JPG Nekem a fekete felniről egy ferodol poros ezüst felni jut eszembe :D , ezért nem tecc. Nekem is majdnem ilyen ha sokat fékezek :P Amit már Coupe monnd, hogy perem és egy kis polish, már csecse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Persze, nem is az a 200-300e km, ami benne volt a mociban... :D Vágom és ez így is van Futó kartárs, de előtte semmi gond nem volt vele, miután beleraktam és elmentem 2-3 ezer km-t akkor költöztt bele a ge*i harkály :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Anti fújasd le a kocsi színére :P Aztán vakarhatom még a földigilisztát is...nem csak a muslincákat... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Aztán vakarhatom még a földigilisztát is...nem csak a muslincákat... :D :D Az idei nyár trendi színei sárga és lila, esetleg lila? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts