gsi.tamás Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 13. Opel-Treffen Oschersleben 2008 61.400 Besucher und 19.500 Fahrzeuge Stephan Klasen (Opel Speedster) 7,119 Sekunden 1/8 Meile Sprint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem szar idő az a 7.1 201m-en...Soma tavaly tudott annyita Fiattal...nem egész 300 LE-vel...úgyszintén hátsó hajtás...és nudli súly...ez 400-on 10.9-es idő, 200-on 7.0 valamennyi... Na idén nagyon kiváncsi leszek mit fog művelni, a 600LE-vel ugyan már becsövezve, de mégjobban visszakönnyítve... Amúgy ez az a Fiat aki nem ismerné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 61.400 Besucher und 19.500 Fahrzeuge Csak? :D Ez azt jelenti hogy átlag 3an jöttek egy autóval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Csak? :D Ez azt jelenti hogy átlag 3an jöttek egy autóval? :D Vagy sokan egyedül mentek egy autóval, és sokan gyalog mentek... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Aha, hát nem tudom, lehet lekéne dobni az 5w40-et és kipróbálni a 10w40-et :D Ez valószínűleg sokat segít majd a problémádon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez valószínűleg sokat segít majd a problémádon :D Remélem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Remélem! :D beszéltem az esztergályosommal aztmondta ha kivan kopva a hf meglehet azt csinálni hogy ne kopogjon! :D remélem igazat szólt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 beszéltem az esztergályosommal aztmondta ha kivan kopva a hf meglehet azt csinálni hogy ne kopogjon! :D remélem igazat szólt :P És mégis hol van kikopva? Mert mikor raktam bele a tőkéket, a tőke fészek tökéletesen passzentos volt, semmi kotyogás, ergo szerintem az nincs kikopva.. :D vagy mitudoménmá tesséksziveslennikikapcsolni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 És mégis hol van kikopva? Erre azt tudom mondani hogy: ottvan kikopva ahol kikophat! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 CSECSE GSI!! Nekem nagyon tetszik!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Pedig ez a maszk elég csunya Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Erre azt tudom mondani hogy: ottvan kikopva ahol kikophat! ;) :D :D B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 És egy ilyen jóóólenne hátulra!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 http://n2.vatera.hu/photos/16/ca/b44_1_300.jpg És egy ilyen jóóólenne hátulra!!! :D Neked fekete MTS (Depo vagy bármi) kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Pedig ez a maszk elég csunya Nem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Neked fekete MTS (Depo vagy bármi) kell. Meglátjuk , egyenlőre majd most ez lessz a lámpa helyett: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 MR OIZO!!! :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Meglátjuk , egyenlőre majd most ez lessz a lámpa helyett: http://www.tikotiko.hu/images/kisagy_009.jpg :D :P kurv@hülyén fog állni a gsi-n, de te tudod :D B) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Meglátjuk , egyenlőre majd most ez lessz a lámpa helyett: http://www.tikotiko.hu/images/kisagy_009.jpg :D :D Hát nem lesz könnyű behekkelni...meg a kpm sem tudom mit fog szólni hozzá... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 ....155-el belenéztem reggel egy trafiba a pályán a Mazdával. Az már kívül van a tűrésen mi? :D Ja és szörnyen másnapos vagyok :D.... 155el az autópályán Te ? :P Tényleg szörnyen másnapos lehetsz, nyugodj meg, ez csak 1 rossz álom volt ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Lassulok bakker...lehet már ideért a felhő??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hát nem lesz könnyű behekkelni...meg a kpm sem tudom mit fog szólni hozzá... ;) Baldehinnel megeszik hogy gyári!! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Baldehinnel megeszik hogy gyári!! :P ;) B) És finom az úgy??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 És finom az úgy??? :D :D Nemkostoltam, de szépnek szép! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D :D :P Pedig ez a maszk elég csunya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts