Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 a pokolban 1.7D gsi-k vannak, 155-ös gumikkal és csak keveréket lehet tankolni :D Johnny a nagykövet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 teli tankal nagyobbat szól ha durran a gomba miatt! :D :D :P Zsííír...tudtam, hogy örömöm lelem a Cuprában...jó vétel volt... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez nem az övé ezzel mehetett annyival :D Igy van meg Orsinak be kell(ett volna) érnie kilencre oszt jöttünk. De örültem hogy az utat meg az autókat látom nemhogy a pékeket az út mellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem kell pánikolni úgy is hamar elfogy :D :D Már 11-12-vel el tudok járni vele...azért az már annyira nem szörnyű, hogy relatív ez úgy néz ki, hogy reggel 2-3 perc járatás...utána 9km a melóhely, aztán megint járatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Igy van meg Orsinak be kell(ett volna) érnie kilencre oszt jöttünk. De örültem hogy az utat meg az autókat látom nemhogy a pékeket az út mellett :D Vidéki ivászat fesztivál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Már 11-12-vel el tudok járni vele...azért az már annyira nem szörnyű, hogy relatív ez úgy néz ki, hogy reggel 2-3 perc járatás...utána 9km a melóhely, aztán megint járatás... 2-3 percet minek? :D én még a csattogós gsi-vel sem járattam 1 percig de azt is cska azért mert szégyeltem elindulni vele ugy csattogott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Vidéki ivászat fesztivál? :D 21 bort kostoltunk meg a Bikavér Borházban. 10 fehér, 3 rozé és nemfogodkitalálni 8 vörös. Kb deci volt mindegyikből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 2-3 percet minek? :D én még a csattogós gsi-vel sem járattam 1 percig de azt is cska azért mert szégyeltem elindulni vele ugy csattogott :D mert addig megiszom a kúton a kávém, meg elszívok egy fél cigit... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 2-3 percet minek? :P én még a csattogós gsi-vel sem járattam 1 percig de azt is cska azért mert szégyeltem elindulni vele ugy csattogott :D Szerintem elszúrtam egy picit, ecotec tőkéit vette bele, ugyanúgy csattog hidegen és ha bemelegszik, sokkal hangosabb fordulaton a HF mint amilyen volt a "gyári" tőkékkel :D Neked már hidegen sem csattog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Látod...mondtam, hogy az ex enyim jobban ültetve van... :D :D :P http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/5.jpg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem, csak most hallottam a "Naggggyon zene" adón a rádióban...azt gondoltam, ne üress hassal ácsingózzak már az "alagútban"...biztos sorbanállás lesz ha ilyesmi történik... :D A jobbak a VIP sorba állnak... B) :D én már ebédeltem, engem nem érdekel...jöhet az a villanás, sz@rok rá B) Oks, akkor gyere el itt a budaörsi auchannál a pályán 130-al! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Neked már hidegen sem csattog? De, de csak egy picit és sokkalsokkalsokkal halkabb. De ez már bármitől lehet pumpa, kopott motor, rozsdás hátsó ív, kiült ülés, zsíroshús-mentes étkezés, bármi.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Szerintem elszúrtam egy picit, ecotec tőkéit vette bele, ugyanúgy csattog hidegen és ha bemelegszik, sokkal hangosabb fordulaton a HF mint amilyen volt a "gyári" tőkékkel :D Neked már hidegen sem csattog? Elvileg gép szerint nem ugyan az a két tőke...de anno Peti is ilyet rakott az övébe, és nem volt gondja vele... Ez lesz az a jelenség amikor valószínűleg a HF van kikopva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Elvileg gép szerint nem ugyan az a két tőke...de anno Peti is ilyet rakott az övébe, és nem volt gondja vele... Ez lesz az a jelenség amikor valószínűleg a HF van kikopva... De Peti anno rendberakta a HF-et is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 De, de csak egy picit és sokkalsokkalsokkal halkabb. De ez már bármitől lehet pumpa, kopott motor, rozsdás hátsó ív, kiült ülés, zsíroshús-mentes étkezés, bármi.... :D Aha, hát nem tudom, lehet lekéne dobni az 5w40-et és kipróbálni a 10w40-et :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 ... Az enyim magasabb bibiiiiiii... :P ;) B) Már ez a trendi... B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez lesz az a jelenség amikor valószínűleg a HF van kikopva... Hát lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 ...De ez már bármitől lehet pumpa, kopott motor, rozsdás hátsó ív, kiült ülés, zsíroshús-mentes étkezés, bármi.... B) :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 De Peti anno rendberakta a HF-et is. Kiszilózta a réseket??? Vagy mit??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Aha, hát nem tudom, lehet lekéne dobni az 5w40-et és kipróbálni a 10w40-et :D Mondjuk ez alap lenne ennél a motornál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Kiszilózta a réseket??? Vagy mit??? :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Mondjuk ez alap lenne ennél a motornál. Mondjuk igen...egy próbát megér...mert az 5W nagyon vékony... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Az enyim magasabb bibiiiiiii... ;) B) B) Már ez a trendi... :D :D :P http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1210318525.jpg Pestől 120kmre lakok ide később jutnak el a trendy dolgok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Pestől 120kmre lakok ide később jutnak el a trendy dolgok :D Ja így már értem...mindjárt más... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ja így már értem...mindjárt más... B) :D amikor ti pöstiek már rég papucsba meg szandiba jártok akkor még mi gumiprizmába :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts