Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Olyan -20cm-n érezne már valamit nem?? :D :D :P Igen...a manduláját... ;) B)
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Hu de gonosz vagy Anti! :P Nem én kezdtem...a "rettenet" tulaja kóstolgat...gondolkoztam is, hogy küldök neki egy csomiban lófej helyett egy kis rozsdamarót... :D :D
redline Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Nem én kezdtem...a "rettenet" tulaja kóstolgat... Erre mondják azt, hogy a "versengés a vérünkben van"? :D gondolkoztam is naaaaaaaaaa nagy szavak ;) :D :P
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Erre mondják azt, hogy a "versengés a vérünkben van"? :D naaaaaaaaaa nagy szavak :D :P ;) Tudom neked ismeretlen...de egyszer azért próbáld ki...talán nem von el túl sok energiát az életbenmaradáshoz szükséges szervektől...bár nálad azért vannak veszélyei... :D B) B)
redline Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Tudom neked ismeretlen...de egyszer azért próbáld ki...talán nem von el túl sok energiát az életbenmaradáshoz szükséges szervektől...bár nálad azért vannak veszélyei... :D :D ;) nemszámít semmi, egyszerélünk, gsi - > életérzés :P
Gelko Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 valszeg már a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna, szal már ott buktad...ha utána még be is ülne (és mondjuk tegyük fel nem veszi észre, hogy a sárvédőd mindgyárt lerohad a helyéről)...aztán az első indításnál a hidrotőkék csattogása közben felrémlik benne a múlt, amikor még a csattogos lepkét tologatott az udvarban, és azzal rémisztgette a környék macskáit...Majd itt már ki is száll...na...ha nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka a taposólemezen található lukba...kicsit meg is botlik így...és a földre terül..neked itt már rögtön más jutna az eszedbe...de ő csak rutinosan az autó alá nézve észrevenné a kemény 45-ös kiprendszert, aminek a fele már rozsda martalékává vált...de a kaput az tenné be, amikor meglátná a húzatópad nyomait... És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet... :P ;) B) B) na ezen majd beszartam :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Erre mondják azt, hogy a "versengés a vérünkben van"? :D Aztán ha találkozik egy fával, akkor " Bonts formát!" :D
redline Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 valszeg már a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna, szal már ott buktad...ha utána még be is ülne (és mondjuk tegyük fel nem veszi észre, hogy a sárvédőd mindgyárt lerohad a helyéről)...aztán az első indításnál a hidrotőkék csattogása közben felrémlik benne a múlt, amikor még a csattogos lepkét tologatott az udvarban, és azzal rémisztgette a környék macskáit...Majd itt már ki is száll...na...ha nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka a taposólemezen található lukba...kicsit meg is botlik így...és a földre terül..neked itt már rögtön más jutna az eszedbe...de ő csak rutinosan az autó alá nézve észrevenné a kemény 45-ös kiprendszert, aminek a fele már rozsda martalékává vált...de a kaput az tenné be, amikor meglátná a húzatópad nyomait... És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet... :P tényleg jó :D de legyünk optimisták! "ár a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna" ->házias a csaj, tud főzni! "ha utána még be is ülne" befér az ülésbe -> tuti nem nagy a segge "felrémlik benne a múlt" -> nem itta el teljesen az eszét és az emlékeit "a nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka " -> ha szép lába és formás feneke van azon sokat dob a magassarkú :D "de ő csak rutinosan az autó alá nézve" -> nem hülye a csaj, nem lehet minden sz@rral átverni, odafigyel a dolgokra "És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet..." -> felismerné a HATALMAT
opel16v Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Kapálniakarokvele,megfátvágni :D :D Pííísta! Fordulj a fal felé, és aludj tovább... gonoszak ezek a rémálmok... :P ;) (500m-t nem tudsz gyalogolni, hogy ne akarnál belehalni... B) )
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 tényleg jó :D de legyünk optimisták! ... házias a csaj, tud főzni! -> Ez idáig okés... befér az ülésbe -> tuti nem nagy a segge -> Lanti is befér...azt mégsem az az anorexiás tipus... nem itta el teljesen az eszét és az emlékeit -> szörnyű gyerekkora lehetett, verték a szülei...ezért gyógyszeren él, és kisérti a múlt... ha szép lába és formás feneke van azon sokat dob a magassarkú-> egy szép felni is sokat dob egy autón, de attól még nem lesz RollsRoyce... nem hülye a csaj, nem lehet minden sz@rral átverni, odafigyel a dolgokra-> Itt alapjaiban megdölt a kapcsolatotok... felismerné a HATALMAT-> és itt fordulna sarkon... Szóval az elvárásaidnak megfelel egy diplomás magasan kvalifikált 120Kg-s szakácsnő, aki 42-es magassarkút hord, nyugtatózza magát...és még csak nála sincs esélyed... :D :P
Pehi Csabi Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 valszeg már a színe miatt is a háztartási eszközökre asszociálna, szal már ott buktad...ha utána még be is ülne (és mondjuk tegyük fel nem veszi észre, hogy a sárvédőd mindgyárt lerohad a helyéről)...aztán az első indításnál a hidrotőkék csattogása közben felrémlik benne a múlt, amikor még a csattogos lepkét tologatott az udvarban, és azzal rémisztgette a környék macskáit...Majd itt már ki is száll...na...ha nem akadt volna bele a magassarku cipőjének a sarka a taposólemezen található lukba...kicsit meg is botlik így...és a földre terül..neked itt már rögtön más jutna az eszedbe...de ő csak rutinosan az autó alá nézve észrevenné a kemény 45-ös kiprendszert, aminek a fele már rozsda martalékává vált...de a kaput az tenné be, amikor meglátná a húzatópad nyomait... És akkor bólintana elismerően...igen...ez valóban egy rettenet... :D :P ;) B) nahát ez a seatos gyerek még mindíg ebbe a klubba jár? igaz már csak magyarázni meg fikázni, most hogy vette egy szinte új autót, már jó sok mindent csinált rajta és az évek tapasztalata van az autójában :D A borból is az öregebb a jobb B)
Gelko Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Szóval az elvárásaidnak megfelel egy diplomás magasan kvalifikált 120Kg-s szakácsnő, aki 42-es magassarkút hord, nyugtatózza magát...és még csak nála sincs esélyed... :D :P szakácsnőn kívül minden ok :D
opel16v Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Hamar megoldjátok Redi magánéleti problémáit... :D
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 A borból is az öregebb a jobb :D Rosszul tudod...a Rose-ból pl nem jó a sok éves bor... ;) Ebből kiindulva az elötte leírtakról sincs fingod sem... :D :P
Pehi Csabi Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Rosszul tudod...a Rose-ból pl nem jó a sok éves bor... :P Ebből kiindulva az elötte leírtakról sincs fingod sem... :D :D há persze 1 a sokk közül mi.........
Xray Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Amelyik nő azt nézi milyen kocsid van az olyan is , aztmonod neki hogy ülj le és lefekszik! :D :D Akinek mmeg kisebbségi dolgai vannak vegyen csúcsverdát :P Nem igaz Anti?? ;) B) vagy mint a tanmese: Disco... csaj: milyen kocsival jöttél..... csávó: busszal jöttem! Csaj : WOW buszod van!!! B) :D
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Amelyik nő azt nézi milyen kocsid van az olyan is , aztmonod neki hogy ülj le és lefekszik! :D :D Akinek mmeg kisebbségi dolgai vannak vegyen csúcsverdát :P Nem igaz Anti?? ;) B) vagy mint a tanmese: Disco... csaj: milyen kocsival jöttél..... csávó: busszal jöttem! Csaj : WOW buszod van!!! B) :D A csúcsverdátok nektek van...nekem csak egy fostos spanyol sárga fostaligám van... :P ;) :D
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 A csúcsverdátok nektek van...nekem csak egy fostos spanyol sárga fostaligám van... :D :P :D Legalább beismered. ;) B) B)
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 Lanti irt pár sort a taliról, köszönet neki :D jutotta a 30100. jegy -> jutott a 30100. jegy önhibánkon túl -> önhibánkon kívül az autók 40-50% -> az autók 40-50%-át autokat -> autókat autoja -> autója Amúgy jó kis leírás lett, gratula... :D Több ilyen kéne...
redline Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 ha már kötözködsz akkor legalább csináld jól :D opelje -> Opelje (vagy inkább Opele :D) akkor is csakis -> akkor is csak de egyébként tökmindegy B) legalább vette a fáradtságot és foglalkozott vele, köszi Mr. Lantos :D a szejatos okoskodásával meg nem kell foglalkozni :D a legalsó kép nagyonjó lett :P ;) üldögéltem pár percet a toldat előtt mire sikerült döntést hozni B)
kiskecso Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 :D ;) B) nem lesz Anti félel felni :D Attila szerint beleérne...így felesleges felmenni és felprobálni akkor marad ami rajta van,végülis így se nézki csúnyán :P
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Elküldve Június5, 2008 :D :D :D nem lesz Anti félel felni :D Attila szerint beleérne...így felesleges felmenni és felprobálni akkor marad ami rajta van,végülis így se nézki csúnyán :P Látod...mondtam, hogy az ex enyim jobban ültetve van... ;) B) B)
Recommended Posts