coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ascona cabrio 1 volt ? :D Én csak azt az egyet láttam..Viszont azt már tudom hogy jól áll rajta az rh felnim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Én csak azt az egyet láttam..Viszont azt már tudom hogy jól áll rajta az rh felnim :D akkor felírom a listára :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 akkor felírom a listára B) :P Inkább add el a hirdetett ár felérét :D :D B) ;) és akkor mégis jövöre saját kocsival megyek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Inkább add el a hirdetett ár felérét :D :D B) B) és akkor mégis jövöre saját kocsival megyek :D :D most nagyon belejöttem h összerakom :P de te leszel az első kinek szólok ha elborul az agyam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 És? Ez fáj neked? Az elsődleges szempont nem a km hanem a trógerek. Opel találkozó nem pedig BMW. Vetted? Még jó hogy kifizetik. Ez sosem volt titok. Azt hiszem tavaj a Coupe-nak is fizettem. Mi van ember van valami bajod velem? Ha van akkor tudod a telefon számom. Mééé lenne Teeeeeeeeeeeee gyagyááááááááás....csak kijavítottam...hogy nem Te fizeted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 nah 18án tudunk föl menni feltéve ha ha még ott dekkol a kocsi :P és ha jó akkor már haza azon jövünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 remélem ott lesz az ETALON :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Mééé lenne Teeeeeeeeeeeee gyagyááááááááás....csak kijavítottam...hogy nem Te fizeted... :D De ezt most én fizettem mert ez most a saját pénzemből ment egyenlőre. De ha felveszek pénzt akkor is én fizetem ott helyben és nem a főnököm. Az más kérdés, hogy ki a tőke gazda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 olla gsis peoplez :!: Anti a vasad még mindig qton szokott állni? nem láttam mostanság... és neszójjjbe tudom h kuprád one :D parrré mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 De ezt most én fizettem mert ez most a saját pénzemből ment egyenlőre. De ha felveszek pénzt akkor is én fizetem ott helyben és nem a főnököm. Az más kérdés, hogy ki a tőke gazda. ;) Jóvannnaaaa...érted Te hogy mire gondolok..... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 olla gsis peoplez :!: Anti a vasad még mindig qton szokott állni? nem láttam mostanság... és neszójjjbe tudom h kuprád one :D parrré mikor? Ott áll az most is...csak épp sárga lett... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 dikkmá :D tervek? biturbo lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 dikkmá :D tervek? biturbo lesz? Triturbóóó Teeeeeeee... :D :P ;) Semmi különösebb...majd egyszer ha úgy gondolom, akkor becoolerezem mert a mostani az nem az igazi...amíg nem ver el valami xe GSI addig nem nyúlok hozzá... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 :D én pénteken lepödtem meg.. octavia 1.9 pdtdi 105->140Le upgrade s tudod mennyi volt? kis tekerés sw-en a csigán oszt viz... majd ha szétépítem ezt is akkor mehetünk majd újra 1et mert tudom nagyon fáj neked h anno 6ból 4x mentem el :P mármint a gsikre gondolok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 anno 6ból 4x mentem el :D Szeva Brada! :P És milyen csodaszer segített végülis ezen a problémádon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Szeva Brada! :P És milyen csodaszer segített végülis ezen a problémádon? :D tudtam h be fog valaki... h be fogsz szólni ;) élek Gabi és most büszke lennél rám asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Szeva Brada! ;) És milyen csodaszer segített végülis ezen a problémádon? :D Azóta biztos ki van a csuklója... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 élek Gabi és most büszke lennél rám asszem :D 15 vagy 16 évest fogtál ki??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 15 vagy 16 évest fogtál ki??? :D :D a mennyiségre gondoltam nem a mínőségre :P Dini heejj most látom itt kummantasz, mindjárt hívlak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 élek Gabi és most büszke lennél rám asszem :D vetííccs haver, mosmá kíváncsi vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 15 vagy 16 évest fogtál ki??? :D :P Mr Genya, tán ilyenekről álmodozol? :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 vetííccs haver, mosmá kíváncsi vagyok :D ném ákárom aszhivéd fájdítáni :D májd válámiko' sörözünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Mr Genya, tán ilyenekről álmodozol? :D :D B) Hagylak érvényesülni ne kezdj rögtön aggódni... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Azóta biztos ki van a csuklója... :P ;) nem irigylem a párkapcsolatod ecsém ha elsőre ilynre asszociálsz B) :D amúgy az nincs de a hátam, a jobb lábam a bal laszti az KO, mert 7végén átmentek rajtam gokarttal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ném ákárom aszhivéd fájdítáni :D Nyertééé az FRT-n??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts