Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 lol :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nagggggyon komoly... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 A fenti autóért nálunk már akasztanak! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Laliiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Photoshop??? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Laliiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D http://gallery.site.hu/d/5062099-2/DSC02589.JPG Ez a csávó végig tiltáson nyomta.....még akkor se hagyta abba mikor elfolyt az összes víze....... :P ;) B) na meg persze be se indult utána B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Photoshop??? :D :P :D http://gallery.site.hu/d/5062147-2/DSC02604.JPG Ez nagyon komoly kis autó volt....Csináltam is róla videót..azt is mindjárt felrakom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 A fenti autóért nálunk már akasztanak! :D :D :P na igen Racce Robi már tudna is mesélni. Pénteken megtalálta egy rendőrautó mikor kikanyarodott az üllőire mer teccet nekik a felnije. Persze utána beszélgethetett a kpm-mel is mikor a zsaruk kihívták, már a kezükben volt a rendszám, de utána addig dumált az egyik öreg kpms-el míg visszaadták neki. Még jó hogy az öreg kpms tudja mi az a kadett, kicsitt visszaemlékezett a régi szép időkre mikor neki is volt ilyenje. B) Most hogy van vizsga az autóján végre össze vissza megállítják ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe! A 32. oldal után visszaugrik a 22-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe! A 32. oldal után visszaugrik a 22-re... a végéről is csak vagy 5 oldalt lehet előre jönni, aztán a 22.-en vagy megint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe! A 32. oldal után visszaugrik a 22-re... me nemtud számolni :D Lantinak leesett a haja észrevettétek vagy csak szarok aképek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 me nemtud számolni :D Lantinak leesett a haja észrevettétek vagy csak szarok aképek? B) Mááá írtam Csiga... :D olvass is ne csak írj... :D :P Egy kép Popeyerőőőő... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe! A 32. oldal után visszaugrik a 22-re... csak összeragadtak az oldalak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 végignéztem a képeket amiket lehetett...és megint rá kell, hogy jöjjek, hogy a magyar tunying még sehol sincs...holott azért már van egy két komolyabb autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 csak összeragadtak az oldalak :P Ott vannak a csajos képek miiii??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe! A 32. oldal után visszaugrik a 22-re... Nálam müködik......Úgy állítottam be hogy 30 kép van az oldalon és 22 oldal van...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Na megyek le kocsit mosni...addig csináljátok meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Pista!!!!!!! Vegyél lada kartergáz csővet,2 bilincset,egy köztes fémcső darabot ami kisebb mint a gumicsővek belseje,és akkor csütörtökön már lesz kupakod.......Tömítés,meg csavar van hozzá :D Honnan szerezek olyan Lada csövet ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 na igen Racce Robi már tudna is mesélni. Pénteken megtalálta egy rendőrautó mikor kikanyarodott az üllőire mer teccet nekik a felnije. Persze utána beszélgethetett a kpm-mel is mikor a zsaruk kihívták, már a kezükben volt a rendszám, de utána addig dumált az egyik öreg kpms-el míg visszaadták neki. Még jó hogy az öreg kpms tudja mi az a kadett, kicsitt visszaemlékezett a régi szép időkre mikor neki is volt ilyenje. :P Most hogy van vizsga az autóján végre össze vissza megállítják :D Akkor nagy mákja volt!!! 10-1 aki megértő és megússza!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Honnan szerezek olyan Lada csövet ? :D Autósbolt??? :D B) :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Akkor nagy mákja volt!!! 10-1 aki megértő és megússza!!! :D Engem is elengedtek anno a turbóval...és azért őszintén az kicsit neccesebb volt.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Na megyek le kocsit mosni...addig csináljátok meg... ;) Na mivan tesó ragadnak a bogarak 200 felett??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Mááá írtam Csiga... :D olvass is ne csak írj... :D :D Egy kép Popeyerőőőő... :P ;) http://gallery.site.hu/d/5063733-2/DSC02927.JPG há én nem láttam hogy írtad pedig elolvastam asszem mindent amit írtatok. Bár lehet azé nem láttam mert a gsi clubban a gsisek szoktak írni és neked meg mid is van B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 végignéztem a képeket amiket lehetett...és megint rá kell, hogy jöjjek, hogy a magyar tunying még sehol sincs...holott azért már van egy két komolyabb autó... Nem csak a tuningban vagyunk elmaradva...... :D A Dini kint hagyta a tárcáját a sátor elött kb fél órára.Visszament persze ott volt,hozzá nem nyúltak.Nekem a telcsim maradt kint meg az órám,1 órára...Hozzá nem nyúltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Engem is elengedtek anno a turbóval...és azért őszintén az kicsit neccesebb volt.... :D :D neki a mociteret fel se kelett nyitnia. a fóliába a felnibe és a kormányba kötött bele a kocsog rend őre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts