Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Hát ez ííígy vannn, annyi önbizalmam nincs hogy odapofátlankodjak a rendszerváltás győzteseihez :D Csak jó helyre kell születni azt ennyi... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Azt nem is ér eladni... ;) Nem is fogom..... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe, és mikor lesz eladó ez a cucc? de nem valami gagyi ugye? :D tömítés is van hozzá? cakkon pakk 20? Azért ez a sok kérdés mert bekell adagoljam az asszonynak ezt az összeget :D nem oda születem ahová Anti :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Coupe, és mikor lesz eladó ez a cucc? de nem valami gagyi ugye? :D tömítés is van hozzá? cakkon pakk 20? Azért ez a sok kérdés mert bekell adagoljam az asszonynak ezt az összeget :D nem oda születem ahová Anti :P Majd az illetékes megmondja a pontos összeget.....Tömítést meg kell venni a csergőben ;) 200ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Majd az illetékes megmondja a pontos összeget.....Tömítést meg kell venni a csergőben :P 200ft Fuu akkor 20200Ft :D a 200-ért lehet venni edény alá alátétet, mondaná az asszonyom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Fuu akkor 20200Ft :D a 200-ért lehet venni edény alá alátétet, mondaná az asszonyom B) :D :P ;) ..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ... nem oda születem ahová Anti :P Lehet most sírva zokognál valamelyik sarokban meghúzódva... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Csabi, te nem a kórházba születtél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ja coupe nem tudom olvastad e, a hőjeladóm volt a rossz, vettem egy ident opel-t azzal meg állandóan a pirosba volt, aztán adott a mantás haver egy gyári németet, azzal full 90 fok, 96 körül kapcsol az egyes venti és lehúzza 90 alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Csabi, te nem a kórházba születtél? De, csak a kórház nem volt jó helyen (állítólag) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lehet most sírva zokognál valamelyik sarokban meghúzódva... :D :D Hát így is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Azé kint nem minden autópálya szar, de inkább legyen szarabb az autópálya de ott még a legkisebb pudvás faluban is tüköraszfalt van. Nem véletlen vannak úgy leültetve a vasak. Redi jo az a toldat de majd ha fekvőrendőrt látsz inkább tolass majd át rajta :D Volt egy pár szép cabrio is de azért a günterek is tudnak szart csinálni gazdagon. Az a C20XE combo corsa nagyon odabasz azzal a motortérrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Azé kint nem minden autópálya szar, de inkább legyen szarabb az autópálya de ott még a legkisebb pudvás faluban is tüköraszfalt van. Nem véletlen vannak úgy leültetve a vasak. Ezen azért vitatkoznék....Bécsben se egyszerüen szarok az utak,prágában se túl jók.....A németeknél tudnak jó utakat csinálni,de azért ott is vannak kiálló csatorna fedelek.....Ahol bitang ültetést látsz azok az autók nem nagyon mennek csak találkozókon....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ezen azért vitatkoznék....Bécsben se egyszerüen szarok az utak,prágában se túl jók.....A németeknél tudnak jó utakat csinálni,de azért ott is vannak kiálló csatorna fedelek.....Ahol bitang ültetést látsz azok az autók nem nagyon mennek csak találkozókon....... hát Bécsig az összes autópáálya egy kockából összerakott fos, utána a hegyekben ge.ijó, és bár nagyon mélyen a németeknél nem voltam de amíg mentünk jópár falun át mintha a levegőben mentünk volna olyan síma volt, és majdnem minden második háznál nyitva volt a garage ami ugye nem szimpla volt, a medzsó kint a platszon a gulfok meg a többi tunying vas meg a garagéban. Úgy csillogott mindenhol a crmo felni mintha azt adnák gyárilag a kocsikhoz. Ja és az ültetett gulf alá se fért volna be az újam pedig az szembe gyütt az úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ezen azért vitatkoznék....Bécsben se egyszerüen szarok az utak,prágában se túl jók.....A németeknél tudnak jó utakat csinálni,de azért ott is vannak kiálló csatorna fedelek.....Ahol bitang ültetést látsz azok az autók nem nagyon mennek csak találkozókon....... bár tény te jobban tudod mi van a németeknél, valószínű kicsit több km-t mentél ott te mint én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Csabi, te nem a kórházba születtél? És a gólyával akkor most mi van??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 És a gólyával akkor most mi van??? :D Az hozott, csak belökött a kórház kéményén :D Jut eszembe, és te nem szándékozol kijönni eccerrr péntek este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jut eszembe, és te nem szándékozol kijönni eccerrr péntek este? Nem :D Nem az én világom, maradjunk ennyiben :D A GSi verő gépet meg majd úgyis megmutatom egyszer egyik talin, ha már készen lesz annyira, hogy tényleg verje a gyári C20XE-ket ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nem :P Nem az én világom, maradjunk ennyiben :D A GSi verő gépet meg majd úgyis megmutatom egyszer egyik talin, ha már készen lesz annyira, hogy tényleg verje a gyári C20XE-ket B) ;) Oké :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 És a gólyával akkor most mi van??? :P Most én magyarázzam el, hogy minek kell történnie ahhoz? Gabi! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Most én magyarázzam el, hogy minek kell történnie ahhoz? Gabi! :D :D Jaja, tudom, meg kell dugni a gólyát :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Jaja, tudom, meg kell dugni a gólyát :D :D De röptében, mert csak akkor lesz eredményes! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Itt vannak az én képeim is........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Látom Lanti is átvette a designt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ennek a rekordnak a mocitere is nagyon odabaszós... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts