MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Figy má! A kakivekiből nem csinálunk ilyen cali elejűt? :D nincsen használható cali frontom, meg hát lesz még ebből a veciből cult verda B) vagy rat verda? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ezt majdnem megvettem amikor összetört a Sárga aztán 1300 euróért vitték el, annyi már nem volt nekem kb kapják be akik kint voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Ezt sok tali után eltudtam volna én is mondani! :D Én meg sok tali után hallgatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 nincsen használható cali frontom, meg hát lesz még ebből a veciből cult verda B) vagy rat verda? :D :D :P Shit Rod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Gondolom ezt nekem fényképeztétek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Megnyugtat, hogy nem csak az én belem nagy... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Gondolom ezt nekem fényképeztétek... :D :D http://gsi.hu/oschersleben/2008_05_30/IMG_20080530_0012.JPG A színre még gyúrnod kell! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Ja tényleg a sátramnak vége lett??? :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Megnyugtat, hogy nem csak az én belem nagy... :D :D :P Hát engem ez idegesítene! ;) Ha szellemileg fitt vagy (ezt nemtom) akkor fizikailag is legyéééééééé! Dobd le a bojler efektet! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Sztyui helyzet nemtom mi :P :D Hmmm.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Hehe! Elb@szta! Csekit! hehe! elb@sztad! szted ez az összes? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 hehe! elb@sztad! szted ez az összes? :P :D Szerintem ez az összes értékelhető tartalom az oldalon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ja tényleg a sátramnak vége lett??? :D ;) B) B) össze tudtuk szedni nagy nehezen pár óra keresgéléssel a darabjait.....de legyél optimista, igy elfér egy 15x15-ös zacskóban :D persze vasakkal együtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 hehe! elb@sztad! szted ez az összes? B) :D akko igyekezni, mire való az egér ott a kezedben B) ;) Diny többet küldött msn-en mint amennyit te felraktál :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 akko igyekezni, mire való az egér ott a kezedben B) ;) Diny többet küldött msn-en mint amennyit te felraktál :D :P lehet menni reklamálni a upc-hez, hogy lassu a sávszélem ahhoz, hogy gigákat scp-zzek fölfelé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 miért van az hogy nekem a gsi.hu semnem jön be nemhogy bármelyik link is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 miért van az hogy nekem a gsi.hu semnem jön be nemhogy bármelyik link is :D :D mert le van állítva a webszerver, töltöm fel a képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 mert le van állítva a webszerver, töltöm fel a képeket hajráhajrá :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 mert le van állítva a webszerver, töltöm fel a képeket de lassú vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lemérettem a vasat, 50Kg-al nehezebb mint a kék GSI volt, az 1100Kg volt fél tankkal, ez meg 1150Kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lemérettem a vasat, 50Kg-al nehezebb mint a kék GSI volt, az 1100Kg volt fél tankkal, ez meg 1150Kg. pakoljki a csomitartóból! :D :D De lehet hogy van rajta 50 kg gitt?? B) (viccetem) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 De Csabi kérdeznék 2-3 dolgot! Válaszolj őszintén! 1. megy rendesen? 2. üzembiztos? 3. elmersz vele indulni hosszú útra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 pakoljki a csomitartóból! :D :D De lehet hogy van rajta 50 kg gitt?? B) (viccetem) :P ;) Érdekes, mondjuk ennek teljesen más pl.. a futóműve mint a kéké volt, mondjuk az olaszba összerakott gsi volt ez meg németbe, bár nem tudom számít-e de sok minden más ebben mint a kékben volt, és eben nincs pótkerék, bár van helyette kevés szerszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 De Csabi kérdeznék 2-3 dolgot! Válaszolj őszintén! 1. megy rendesen? 2. üzembiztos? 3. elmersz vele indulni hosszú útra? :D Nemtudom miért kérdezed. Miért ne menne rendesen? Mért ne mernék elindulni? Miért ne lenne üzembiztos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Érdekes, mondjuk ennek teljesen más pl.. a futóműve mint a kéké volt, mondjuk az olaszba összerakott gsi volt ez meg németbe, bár nem tudom számít-e de sok minden más ebben mint a kékben volt, és eben nincs pótkerék, bár van helyette kevés szerszám. Én amondó vagyok , hogy ha nincs különösebb baja megy üzembiztos akkor sztem csak használnd , nincs értelme beletúrni lehet sőt sztem biztos többet árt mint használ az az 50kg meg ludfing nem versenyző vagy vazze hogy minden dkg számít! Szal nyugodjá meg és nemb@szd szét azt a kocsit! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts