sárgaGSI Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 igazán gondolhatnának ránk is és hozhatnák a képeket mosá' :D mostmár télleg igazán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Miért nem jött! :D Szopok én eleget így is... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 mostmár télleg igazán :D Azt mondta a Dénes hogy annyi Kadett Cabrio volt hogy nem hitték el. Van mit tanulni és majdnem az összes günter cabrio volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Azt mondta a Dénes hogy annyi Kadett Cabrio volt hogy nem hitték el. Van mit tanulni és majdnem az összes günter cabrio volt. Nekik sem volt pénzük tetőre... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Azt mondta a Dénes hogy annyi Kadett Cabrio volt hogy nem hitték el. Van mit tanulni és majdnem az összes günter cabrio volt. hát me népautó má mindenkinek az van :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Azt mondta a Dénes hogy annyi Kadett Cabrio volt hogy nem hitték el. Van mit tanulni és majdnem az összes günter cabrio volt. Nekik sem volt pénzük tetőre... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Velencén voltunk :D A ventim maradt szar...nem nyúltunk hozzá. Sztyui helyzet nemtom mi ;) :D Na mi a helyzet Lacee? :P Most jöttem meg, 1200Km jóhogy nemjöttél Anti, tök unalmas volt :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 jégeső rulez a XVII.-ik kerületben :D :P ;) szerintem az a jégeső b@szott minket meg 2x (!!!) is szombat délután/este...ráadásul valami hasonló sz@rba belefutottunk a cseheknél is :D röviden a coupe megmondta a tutit: "b.assza meg aki nem jött el" :D csütörtök éjszaka amikor odaértünk én kaptam a 30612-ik vagy hanyadik belépőt...lehet következtetni mennyien is voltak :D ott is van helyi karsztajling szint....fotoztuk is a sz.arokat rendesen :P de rengeteg gyönyörű autót láttunk, volt uj és régi is de nagyon szépek B) B) persze megvolt a tróger society is....pl Vectra alá beraktak vmi irdatlan nagy kereket szétvágták a tetejét nyélgázon mászkáltak körbe vedeltek mint az állat..és ez ment 4 napig ;) képek mennek föl, linket majd dobok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 röviden a coupe megmondta a tutit: "b.assza meg aki nem jött el" :D Ezt sok tali után eltudtam volna én is mondani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ott is van helyi karsztajling szint....fotoztuk is a sz.arokat rendesen :D de rengeteg gyönyörű autót láttunk, volt uj és régi is de nagyon szépek ;) B) persze megvolt a tróger society is....pl Vectra alá beraktak vmi irdatlan nagy kereket szétvágták a tetejét nyélgázon mászkáltak körbe vedeltek mint az állat..és ez ment 4 napig :P képek mennek föl, linket majd dobok várjuk, igyekezzél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 várjuk, igyekezzél :D ebbol ma már nem lesz semmi, majd holnap ;) ez aranyos :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ebbol ma már nem lesz semmi, majd holnap ;) http://gsi.hu/oschersleben/2008_05_30/IMG_20080530_0060.JPG ez aranyos :D :P nem rossz B) de ne legyél puding még van egy órád a mából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 jaaaa és Lanti elkeresztelte coupe caravan-ját: Mézengúz :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 nem rossz :D de ne legyél puding még van egy órád a mából :D Hehe! Elb@szta! Csekit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 jaaaa és Lanti elkeresztelte coupe caravan-ját: Mézengúz :D :D :P ;) B) http://gsi.hu/oschersleben/IMG_20080601_0657.JPG hiába a sárga szín vonza a bogarakat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Na Pé? Találós kérdés: Milyen gép ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Elb@sztad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 nekem ez a kedvencem eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 nekem ez a kedvencem eddig :D De ronda! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 De ronda! :D kabbe :P majd 1x talán megvalósíthatom az elképzelésemet. Addig meg csorgatom a nyálam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 háááááááát tényleg vannak szép igényes gépek, na de az a calstra( rózsaszín) az nagyon undormány. hihetetlen ízlésficam, még ha női tulaja is van. Képeket még :D Nem volt jelen egy zöldes turbósított c25xe A vectra? Azt írta addigra elkészül. Ha van kép x30xe átépítésekről akkor ide vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 kabbe :P majd 1x talán megvalósíthatom az elképzelésemet. Addig meg csorgatom a nyálam. :D az alap már megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Figy má! A kakivekiből nem csinálunk ilyen cali elejűt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 az alap már megvan :D jah. szerencsére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 amúgy ez a "varrjuk át a kocsi elejét calibrává" dolog nekem egyáltalán nem szimpi. astrán már többet láttam egy sem győzött meg, hát ezen a vekin sem. Ilyen frontátalakításban nekem a kadett astrásítása tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts