kiskecso Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 a tegnap este majd nem gyümölcse :D :D padon mérve 253 ló Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Én meg azt mondom, hogy hátul nincs annyira kihúzva, elöl meg kb egyforma...ültetést tekintve sem lehet nagy különbség szerintem...tekintve, hogy neki kisebb átmérőjű gumi volt fennt...de ott a verda Attiéknál...miért nem próbáltátok fel... :D :D kérdés meddig lesz ott?mert akkor hétközbe felmekk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 kérdés meddig lesz ott?mert akkor hétközbe felmekk ;) Szerintem még jó sokáig... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Ja amúgy írt Coupe, hogy iszonyat orkán kapta el őket délután...kaptak belőle szépen, de estére megint szép idő lett... Írtam nekik sms-t ba...tak válaszolni! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Írtam nekik sms-t ba...tak válaszolni! :D :D :P Kintrőőő drága... ;) B) B) vagy 40 HUF... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Kintrőőő drága... :D :P ;) vagy 40 HUF... B) B) Ja az tényleg drága! :D :D :P Amúgy miujság?? most jöttünk meg, családdal voltunk hétvégézni , f..sza volt horgásztunk ittunk kajak kenu szauna! Most megint itthoinj vagyunk ebbe a sz...r panelba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Kintrőőő drága... :D :D :P vagy 40 HUF... ;) B) igazán gondolhatnának ránk is és hozhatnák a képeket mosá' B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Most megint itthoinj vagyunk ebbe a sz...r panelba! :D Át kell költözni a Dunapartra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Át kell költözni a Dunapartra! :P Lassan az lenne jó , egy ilyen faja hétvége után beton dzsungel az olyan lehangolo :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Lassan az lenne jó , egy ilyen faja hétvége után beton dzsungel az olyan lehangolo :D :D Nálunk 6 lakásos társasház/városközpont rlz, de szívem szerint én is lépnék már kintebb.Annyira nem pálya+kicsi is lesz lassan. Kb. 2 év, és jöhet a mehet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Nálunk 6 lakásos társasház/városközpont rlz, de szívem szerint én is lépnék már kintebb.Annyira nem pálya+kicsi is lesz lassan. Kb. 2 év, és jöhet a mehet. :D Nekem idén lessz sláger , és nemnagyon akarok panelt venni , viszont 20km el lentebb Tolnán 8,5 milláért oylan szép családi házak vannak épp néztem egyett kivül belül tip top garázs (a lényeg) udvar kis konyhakert,,, hmm de jó lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Nálunk 6 lakásos társasház/városközpont rlz, de szívem szerint én is lépnék már kintebb.Annyira nem pálya+kicsi is lesz lassan. Kb. 2 év, és jöhet a mehet. :D De csakis aknával és szerelős garázzsal,mert nem lesz hol hebrákolni Papa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 De csakis aknával és szerelős garázzsal,mert nem lesz hol hebrákolni Papa! :D Bizony , ha akna nem lessz aszt majd csinálok de jó széles garage van hozzá 2 ajtós!!!! Csak is a szerelősgarázs a menő!!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 De csakis aknával és szerelős garázzsal,mert nem lesz hol hebrákolni Papa! :D Naná! :P Ások mint vakond! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Naná! :P Ások mint vakond! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 jégeső rulez a XVII.-ik kerületben :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Zuglóba most fog ideérni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Zuglóba most fog ideérni... de itten nem vót jég szomszéd jelentés: Diny írta hogy 8 körül érnek haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 itt csak durrogtatnak kicsit, idén szerencsére még nem volt részünk jégesőben, de már körbelőttek Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Na mi a helyzet Lacee? :D Most jöttem meg, 1200Km jóhogy nemjöttél Anti, tök unalmas volt :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Na mi a helyzet Lacee? :D Most jöttem meg, 1200Km jóhogy nemjöttél Anti, tök unalmas volt :S Gondolom a Sztuik felváltva pipáztak... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Gondolom a Sztuik felváltva pipáztak... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Gondolom a Sztuik felváltva pipáztak... :D :D Irigykedsz mi!!!! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Irigykedsz mi!!!! :D :D :P Miért nem jött! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Miért nem jött! :D Na ja a lehetőség adott volt!!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts