Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Nincs kedve valakinek jönni velem Prágába? Most a hajnalban? :D mennyi időre? jönni menni, vagy lenne ott pár óránk azért? asszony befér? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Nincs kedve valakinek jönni velem Prágába? Most a hajnalban? :D Ménn mész ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 mennyi időre? jönni menni, vagy lenne ott pár óránk azért? asszony befér? :D :D Jó kis lász minúúúút ajánlat mi ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 mennyi időre? jönni menni, vagy lenne ott pár óránk azért? asszony befér? :D :D (15:48) Midicar Taxi: TISZTELT MIDICAR, A REPÜLŐGÉP-ALKATRÉSZ MA A BA870-ES JÁRATÁVAL ÉRKEZIK LONDONBÓL 23:40-KOR. AZ AOG-ÉS KOLLÉGÁM KEZELTETI AZ ÁRUT A CARGO-BAN ÉS KB. VASÁRNAP HAJNALI 2:00 ÉS 3:00 ÓRA KÖRZÖTT TUDJA ÁTADNI A KOLLÉGÁNAK A ?D? PORTÁN. AEROPLEX AOG DESK ÉJSZAKÁS KISS JÓZSEF MOBIL TELEFON 06-20-980-8085 TELEFON 296-7080 E-MAIL AOG ÉN MEGADOM AZ AOG-ÉS KOLLÉGÁMNAK AZ ÖNÖK TELEFONOS ELÉRHE (15:48) Midicar Taxi: AZ ALKATRÉSZNEK VASÁRNAP ESTE VISSZA KELL ÉRKEZNIE, 22:00 ÓRÁIG Midicar Taxi üzenete: SZÁLLÍTÁSI HELY: CESKA LETECKA SERVISNI a.s. Mladoboleslavska Czech Republic 197 21 Praha 9 ? Kbely Vagyis kikell vinni egy alkatrészt, adnak egy másikat, és vissza, este 10-re visszakell érni, olya 1100Km oda vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Na kb 10 perce elvitték a GSi-t ....... sajnálom is meg nem is ...... igy is elég jól adtam el, csak kicsit érdekes fazonok vették meg..... végül felni nélkül vitték el ...... egyet tudok, nagyon szar gazdái lesznek sajnos, de a pénz az pénz ...... asszem ma már kint lesznek vele tökölön .. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Felpróbáljuk a kombira ? :D Persze, nagyon messze laksz a 17.-ik kerülettől???? Minjár Jön elvileg Davey uh itthon leszek vagy mennyire sürgős??? Msn??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Persze, nagyon messze laksz a 17.-ik kerülettől???? Minjár Jön elvileg Davey uh itthon leszek vagy mennyire sürgős??? Msn??? Piiista ma nem érr rá... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Persze, nagyon messze laksz a 17.-ik kerülettől???? Minjár Jön elvileg Davey uh itthon leszek vagy mennyire sürgős??? Msn??? Akkó bevárhatna és mehetnénk együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Akkó bevárhatna és mehetnénk együtt :D Te ma nem érsz rá Piiiista... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Akkó bevárhatna és mehetnénk együtt :D Kit-hol-hogy ? Benne vagyok, de miben ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Te ma nem érsz rá Piiiista... :D Had menjek el apúúúúúúúúú :D Sietek majd vissza és még csk fél öt van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Had menjek el apúúúúúúúúú :D Sietek majd vissza és még csk fél öt van ;) Jóóóvannna...mindigkihisztized.... B) B) :D De siess mert nálad a finom... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kit-hol-hogy ? Benne vagyok, de miben ?? :D De jó lenne, ha elolvasnád a privát üzeneteidet :D Én is óbudán lakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Jóóóvannna...mindigkihisztized.... B) :D :D De siess mert nálad a finom... :D :D Hús nem is kell ugye ? :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Hús nem is kell ugye ? :D :D :P Hát elöbb hal szomjan az ember mint hal éhen...szal ebből kiindulva...az ráér... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Hát elöbb hal szomjan az ember mint hal éhen...szal ebből kiindulva...az ráér... :D :D Szupermennn :P ;) Telcsiszámot meg kinéztem a használtautós hirdetésből. Höhö B) Sietek majd vissza B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Telcsiszámot meg kinéztem a használtautós hirdetésből. Höhö :D magánnyomozó.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 magánnyomozó.hu honnan tudod, hogy egyedül van??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 De jó lenne, ha elolvasnád a privát üzeneteidet :D Én is óbudán lakom. jóvan csak CD-t írtam, és addig offoltam a többi alkalmazást, hogy ki írja biztosra ... :D beszéltünk már ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Anti, gyüsssz, nem gyüssz?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 magánnyomozó.hu :D :P ;) émmeg má azt hittem, hogy a gsi vevő hívott, hogy gond van .... :D azé' vettem föl nehezen ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Anti, gyüsssz, nem gyüssz?? :D Nem köszi...régóta az első hétvége amit az orszábban töltök...de azért köszi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Ha beszervezel még VALAKIT akkor megyek :P ( csak vicceltem ) Nem az Pista ... hanem este ment a száguldozás és mikor már csak a crúzin ment akkor murphy törvénye szerint megállítanak és meg anális penetrálnak ;) És mivel nemrég megbűntettek a rendszám hiánya miatt tegnap este már nem akartam B) Még a multkori csekket se fizettem be :D Amúgy valaki nem tud nekem holnap segíteni kezdeni valamit a ventivel/hűtővel? :D Anti, gyüsssz, nem gyüssz?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Anti!! a te exed és a mienk között ültetésben és szélesítésben mi a különbsége ha van?mert azt a mam felnit vennék ami neked volt rajta 8x17be...és elől beleérne e nekünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Anti!! a te exed és a mienk között ültetésben és szélesítésben mi a különbsége ha van?mert azt a mam felnit vennék ami neked volt rajta 8x17be...és elől beleérne e nekünk? Látom nagyonúgynézki hogy meglesz a lé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts