uhuhu Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 asszema hajógyári szigetnek vége.... http://index.hu/politika/bulvar/ujcikk1845/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 asszema hajógyári szigetnek vége.... http://index.hu/politika/bulvar/ujcikk1845/ Picit késében vagy,de a lényeg ugyanaz! :D Tegnap már kidumálták a srácok ezt. Amúgy itt vidéken is nagyon figyelnek,egyenlőre ebben az évben nem volt még semmi megmozdulás illegál gyorsulás téren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 köszi Pista akkor lehet igénybe venném valamikor... :D amúgy tegnap én is megtapasztaltam hogy milyen mikor elfogy a fékem... hazafele meg a rendőr is megkergetett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Jóreggelt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Jóreggelt... :D Na mi van? Kivetett az ágy magából? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 köszi Pista akkor lehet igénybe venném valamikor... :D amúgy tegnap én is megtapasztaltam hogy milyen mikor elfogy a fékem... hazafele meg a rendőr is megkergetett... :D Rosssz válasz. Helyesen : mikor mehetek érte ? B) B) Meg kell állni, akkor nem fog kergetni :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Na mi van? Kivetett az ágy magából? :D Kukk... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kukk... B) B) :D :P ;) (én is most keltem fel, igaz, éjjel meló volt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Meg kell állni, akkor nem fog kergetni :D :D "-Te kergeted azt a kutyát???" "-Tekergeti a nyavaja...én csak meg akarom fogni..." :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 borotvát is kérnék ehhez a poénhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 "-Te kergeted azt a kutyát???" "-Tekergeti a nyavaja...én csak meg akarom fogni..." :D :D Látszik hogy most keltél fel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Látszik hogy most keltél fel. :D Johnny bazzz..., hogy neked milyen jó szemed van... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Ha nem büntetett meg éjszaka a száguldozás alatt a váci úton akkor nehogy már megbüntessen megint a rendszám vagy bármi miatt mikor 40-el megyek egy kis utcában... :D tuti az lett volna... Rosssz válasz. Helyesen : mikor mehetek érte ? ;) B) Meg kell állni, akkor nem fog kergetni :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Ha nem büntetett meg éjszaka a száguldozás alatt a váci úton akkor nehogy már megbüntessen megint a rendszám vagy bármi miatt mikor 40-el megyek egy kis utcában... :D tuti az lett volna... 40el menekültél ? Izgi lehetett :D :P ;) Gyalog voltak ? B) B) Látod a jövőt ? Mondd már a következő heti lottószámokat :D Mi van a rendszámmal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kinek van a kocsijában fiiiiiiixxxxxxxxx toronymerevítő + c20xe ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kinek van a kocsijában fiiiiiiixxxxxxxxx toronymerevítő + c20xe ? :D nem tom...én még csak wiecherst, meg sparcot láttam...fiiiiiiixxxxxxxxx-et nem... :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kinek van a kocsijában fiiiiiiixxxxxxxxx toronymerevítő + c20xe ? :D hát enyim kivehető-berakható nem lett beheggesztve,de ki-szét van kiszedve, össze kell rakni.... :D jav.: Még Te hoztad el Demótól annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Kinek van a kocsijában fiiiiiiixxxxxxxxx toronymerevítő + c20xe ? :D c20xe mocit szállítottál a senátorral? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 hát enyim kivehető-berakható nem lett beheggesztve,de ki-szét van kiszedve, össze kell rakni.... ;) jav.: Még Te hoztad el Demótól annó. Szédszettétek a toronymerevítőt ? B) Játszatok szépen, annyiszor mondtam már :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 c20xe mocit szállítottál a senátorral? :D Csak azért kilenc pont, mert nem biztos, hogy mindeki érteni fogja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Csak azért kilenc pont, mert nem biztos, hogy mindeki érteni fogja :D Amúgy golfhoz még van egy csomó toronymerevítőm...ráhajtogatjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Szédszettétek a toronymerevítőt ? B) Játszatok szépen, annyiszor mondtam már :D :P ;) ezért kérdezted???? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Csak azért kilenc pont, mert nem biztos, hogy mindeki érteni fogja :D én a csak-ot nem értem, a Norrist tudom kicsoda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 ezért kérdezted???? :D :D Felpróbáljuk a kombira ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Nincs kedve valakinek jönni velem Prágába? Most a hajnalban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts