redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 már mhol ez a divat, fel kell készülni... nekem meg nem lesz más hátra mint bepakolom a kocsiba a kötelező cuccokat oszt kész.... és az ültetéssel pl micsinálok? :x mert szolt a rendör hogy huzzak innen mert kinnvannak a kpm-esek is és már méregetik a verdát :x :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 ....Vas éjjel 2kor (szo-ról vasra virradóan) elmentünk rióba ismerősökért full szétigazoltattak minket és tsai.... Batyi-ZP útvonalon semmi ilyesmivel nem találkoztam, igaz gyalog voltam :lol: :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Meg amúgy sem emlékeznél rá.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Meg amúgy sem emlékeznél rá.... :roll: Dehogynem :D Az is megvan amikor az éjjel-nappaliban 200 Forintal többet adtam és visszakaptam egy zöldhasút :D Meg amikor a ZP-ben rendeltem 1 Campari+juice összeállítást, srác a pultban sürög-forog, majd egy poharat félrerak és nekikezd egy másik gyártásának. Amikor meg megkérdezem hogy az első keverékke mi volt a probléma, akkor "szodával csináltam", majd elémnyomatja azt is :lol: :lol: ;) :( Inkább kihagytam a különleges ízek magtapasztalását :D :D :D :D Ja úgy általában, ilyenkor nyáron a híd környéke, fel/lehajtás kész dzsumbuj, sok a potenciális aszfaltrajzversenytéma. Nagyon figyeljetek nehogy valaki kiszédüljön elétek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 és az ültetéssel pl micsinálok? :x mert szolt a rendör hogy huzzak innen mert kinnvannak a kpm-esek is és már méregetik a verdát :x :x hagyjál már ezzel :lol: gyári sport futómű, ha ez nem teccik neki odaadom a tüv pappert oszt csumi... Ha esse rendeljen be kpmre, ilyenkor úgyis zárva másnapra max bevarászolok egy gyári rugó szettet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 hejj de bátrak vagyunk igy kocsi nélkül :lol: inkább arról mesélj, hogy sikerült e bütykölni a traktort 7végén, mert erről igencsak hallgacc :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Én már tudok mindent... :wink: Sütögetés rulez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Szombaton beszívtam a nagy harci f@szt ezért csak 2kor kezdtünk neki (reggel mentem volna, de nem jó, utána emberünk hazament majd jött volna de neki hütője likadt ki, majd átmentem de slussz otthon maradt vissza majd újra) 8-9-10 nemtom körül meg már túl sok sör, jéger volt bennünk a pontos melóhoz so OFF és sütögetés rlz f1 majd rio és tsai.. vasárnap meg fájó fej, meg mesterem utazott L so szintén OFF há ennyit Norbi G erről a 7végéről is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 öcsém, ha ennyit iszol soha nem lesz autód :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 mindig csak a problémák... Csütörtökön cseréltettem olajat, hétvégén meg 1500 lazán beleugrott a kocsiba... Azért az vígasztal, hogy nekem 2 havonta elég 1x cserélni, és pl. Antal kolléga ezt nem mondhatja el magáról... @Mélykék: Tőled meg itt szeretnék bocsánatot kérni, mert anno 1x véletlenül Antikával elfogyasztottuk a szörpidet :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 ....@Mélykék: Tőled meg itt szeretnék bocsánatot kérni, mert anno 1x véletlenül Antikával elfogyasztottuk a szörpidet :twisted:.... Emlékezetes alkalom :lol: :lol: ;) :( Semmi gond :wink: :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Én mért nem emléxem.... :roll: :partyman: :smt078 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 öcsém, ha ennyit iszol soha nem lesz autód ;) de csak azé iszom me' mikor meglesz akkor meg inni nem lesz ídőm me mehetek fel s alá :lol: amúgy vitzen kivül amióta mejen a repair azóta többet ittam, mint elötte 5 éven keresztül összesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Én mért nem emléxem.... :roll: :partyman: :smt078 Hát mennn Balázska keverte a kottéjokat :wink: :lol: :lol: ;) Teeeeee, Paff bűvös sárkány :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Az utolsó pohárig nem is volt gond...csak akkor jött Balázska, hogy igyunk egyett...avval sem lett volna gond, csak nem a normál recept szerint készült a lötyi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 amikó ilyen ajja szeszelés van kilátásban én mérnem kapok meghivást :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Az utolsó pohárig nem is volt gond...csak akkor jött Balázska, hogy igyunk egyett...avval sem lett volna gond, csak nem a normál recept szerint készült a lötyi... :roll: Asszem erre mondják : örök tanulság :wink: :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Ez még tavaly októberben volt a Szandi szülinapján, csak ilyen mély nyomokat hagyott a srácokban... :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 amikó ilyen ajja szeszelés van kilátásban én mérnem kapok meghivást :lol: :lol: júl5 regi nap inda ZP aug10 són pól onda sziget ezek fixek Redi G! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 júl5 regi nap inda ZP nem jul2. ? most reklámozza a Rastalos a bulit a G Astrás topikban :lol: de ez itt már erősen off :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 lehet :lol: ok akkor off off Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Goofy! Ma is láttalak a sorból kilőni a Hungária krt-on.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Goofy! Ma is láttalak a sorból kilőni a Hungária krt-on.... :lol: Tényleg? Gsi vel voltál :shock: sikerült a müszakim igy ünnepeltem egy kis rac!ngal... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ha kell valakinek műszakin egy ksi segítség a haverom a Mozaikban dologzik... :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Vedd úgy Anti h már be is jelentkeztem :lol: nekem októberben lesz..... Persze csak akkor ha addig összerakjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts