Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tom küldte...no gyorsulás a Hgy-n... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tom küldte...no gyorsulás a Hgy-n... Marad a drift :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Melyik autóddal tervezted??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Melyik autóddal tervezted??? :D Amelyikkel a gyorsulást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 De nem 5 perc. Szerintem 5:30 reális, mire megtalálom a csavarokat, meg a kulcsokat :D 5.30 az még belefér kezdő szinten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na hát majd beszámolok a dologról de ez így akkor is túl egyszerűen hangzik hogy működjön is :D illetve "MÚkodjon" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tom küldte...no gyorsulás a Hgy-n... Én eddig sem voltam nagyon oda a HGY-tól, kivi leszek hogy hol lesz a másik célállomás :D mert tuti lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na hát majd beszámolok a dologról de ez így akkor is túl egyszerűen hangzik hogy működjön is :D illetve "MÚkodjon" :P Hééééécsávó, Mindig azok a negatív hullámok :D Nem tudooom miért mániád ez a gyári légzsákos kormány. Vékony, mivel kopott csúszik, bunfordi egy állatfaj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Lacee, nyomtam napokon át a vakert neked msn, de nem válaszoltál, így megbeszéltem magamba, mint Anti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Kár volt kicserélnem a hőfokjeladót, eddig nem ment ki a kékből, most meg nem megy ki a pirosból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Mindig az elégedetlenkedés :D Nyissz-nyissz a vezetékét és akkor nem fog zavarni a mozgása :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Jójó negatív vagyok ezt elismerem de hogy jön ide a lufis kormány? ;) Köv. hónapban ha a futómű/klíma projekt mellett belefér akkor bebőröztetem és mutatósabb lesz B) Csaba! Öööö nemtudom mivan, lógok msn-en elég sokat pedig...nem láttam hogy írtál vóna... Valamiről lemaradtam amúgy? :D Vagy jól elbeszélgettél magaddal? :D Hééééécsávó, Mindig azok a negatív hullámok :P Nem tudooom miért mániád ez a gyári légzsákos kormány. Vékony, mivel kopott csúszik, bunfordi egy állatfaj B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 De nem 5 perc. Szerintem 5:30 reális, mire megtalálom a csavarokat, meg a kulcsokat :D Neked lehet, a motort is ki kellene venni hozzá, vagy pedig kivágni a zárhídból a merevítőt, és utána kijönne.Nekem az volt a szerencsém, hogy nemvolt!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Kár volt kicserélnem a hőfokjeladót, eddig nem ment ki a kékből, most meg nem megy ki a pirosból :D Lehet, a műszeredben lévő ellenállat haldoklik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Én eddig sem voltam nagyon oda a HGY-tól, kivi leszek hogy hol lesz a másik célállomás :D mert tuti lesz Hali. Ivecónál, lesznek ujabb kihivók. Lehet jobb ha visszarakod a tuningot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 ....Jójó negatív vagyok ezt elismerem de hogy jön ide a lufis kormány? :D Köv. hónapban ha a futómű/klíma projekt mellett belefér akkor bebőröztetem és mutatósabb lesz ;).... Tán onnan, hogy most már én is kézzelfogható tapasztalatokkal rendelkezem róla :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Lehet, a műszeredben lévő ellenállat haldoklik? :D Hajrá-hajrá. Cseréljen mindeki műszerfalat :D :P ;) Az új gsi fétis B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 asszem Pista unatkozik :D hát nemtom mibajod azzal a kormánnyal, de ha nem kell akkó add nekem majd most max akkó nem tekergetsz semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Hajrá-hajrá. Cseréljen mindeki műszerfalat :D :D :P Az új gsi fétis ;) B) Elég csak azt az ellenállást aminek köze van a hőfokmutatóhoz! B) állítólag....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 asszem Pista unatkozik :P hát nemtom mibajod azzal a kormánnyal, de ha nem kell akkó add nekem majd most max akkó nem tekergetsz semmit ;) Bazinagy, csúszik, és vékony :D :D Na ha valakinek majd csak úgy odaadom, akkor te leszel az B) Millenium megvan még B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Csakúgy pénzért is odaadhatod ;) de leszedni nem én fogom :D Bazinagy, csúszik, és vékony :D :P Na ha valakinek majd csak úgy odaadom, akkor te leszel az B) Millenium megvan még B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Csakúgy pénzért is odaadhatod ;) de leszedni nem én fogom :D Ha ilyen gazdag vagy, akkor 10.000 a hűtő... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Mit kell nézni a képen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na, sikerült előcsalogatni a benned lappangó zsidót :D Amúgy ha Pista eladja az orrmányt nekem akkor azt bebőröztetem és amíg csinálják addig is lesz mivel kormányoznom ;) És akkó eladom majd ezt a mstani kormányt B) Szal te meg különben is maradj csendben mert el sem tudok számolni addig amennyit pénzt te "elszuszogsz" B) Ha ilyen gazdag vagy, akkor 10.000 a hűtő... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts