Xray Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 96-nál kapcsol az első (vagy az egyetlen ;) ). A műszerek meg elég pontatlanok tudnak lenni, szal nem kell fogadást kötni rá, hogy annyi az annyi B) Akkor megint felejtettem :D :D De most hogy így mondod sztem az lessz a hőfokja! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Okés haza fele megállok a házikó előtt, köszönöm akkor előre is meg utólag is a supportot :D Velem persze... :D Laci szerintem szerel, mert nem érem el...a műhelyben no térerő...ugorj be, azt mond el neki, mizu... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Okés haza fele megállok a házikó előtt, köszönöm akkor előre is meg utólag is a supportot ;) Este valahol meg is nézhetnénk, hogy jó lett e??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Jó lenne, de egyedül nem fogom tudni megcsinálni...se szerszámom se tapasztalatom nincs a hűtő kiszedésében. Leghamarabb talán vasárnap délután tud egy haverom segíteni... az nem kavarja meg a dolgot a kiszedésben hogy klímás a vas? Este valahol meg is nézhetnénk, hogy jó lett e??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Jó lenne, de egyedül nem fogom tudni megcsinálni...se szerszámom se tapasztalatom nincs a hűtő kiszedésében. Leghamarabb talán vasárnap délután tud egy haverom segíteni... az nem kavarja meg a dolgot a kiszedésben hogy klímás a vas? Megkéred Lacit, szerintem 5 perc alatt kicserélni neked ott helyben...kb egy ezreséééé...vagy mitttomén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Megkéred Lacit, szerintem 5 perc alatt kicserélni neked ott helyben...kb egy ezreséééé...vagy mitttomén... Hűtőfolyadékod van ecsém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Sziasztok én vagyok a bla bla bla!.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Sziasztok én vagyok a bla bla bla!.... Te meg kivagy!??? :D :D :P Húúúbaze most jutott megint eszembe hihetetlen wáááááááá :fetrengős: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Te meg kivagy!??? ... Skizofrén vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Betéptééé öcsééém... :D :D :P vagy csak a sugárzás??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tegnap próbáltunk kiengedni a levegőt a rendszerből ... mert nagyon szürcsögött... Nem segített a dolgon... Hűtővíz van benne tökig most de a csomiban is van most, igaz sima víz :D Öööö elég nagy mázli kell hogy helyben megoperálja nekem, de okés köszönöm az ötletet rákérdezek akkor nála 5 fele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Ne röhögj, te már egyszer amnesztiával szabadultál :D :D Nagyon kemény tárgyalás lesz, készüljetek!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Lacee, tényleg 5 perc kicserélni a hűtőt, én a csergőbe mikor megvettem, ott kint a parkolóban kicseréltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Nagyon kemény tárgyalás lesz, készüljetek!!! ;) Inkább te készülj... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Lacee, tényleg 5 perc kicserélni a hűtőt, én a csergőbe mikor megvettem, ott kint a parkolóban kicseréltem :D Nem mindenki dógozik Forma-1 -es boxban :P . Nekem 1 hét is kevés lenne rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Nagyon kemény tárgyalás lesz, készüljetek!!! :D Én nem köpök...ha a bitófa alá visznek sem... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Nem mindenki dógozik Forma-1 -es boxban ;) . Nekem 1 hét is kevés lenne rá. :D Ne szívassatok már...ezt még én is ki tudom cserélni... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Én nem köpök...ha a bitófa alá visznek sem... :D :P Mindegy, TVmaci már köpött... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Én nem köpök...ha a bitófa alá visznek sem... :D :P Ha már ott vagy, akkor már csak nyelhetsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Nem mindenki dógozik Forma-1 -es boxban :P . Nekem 1 hét is kevés lenne rá. :D Fönt fogja vagy két csavar, alul meg két gumikbakba megy tehát fölfelé húzod ki a hűtőt, lekötöd a csöveket, a gombát, oszt csáááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Fönt fogja vagy két csavar, alul meg két gumikbakba megy tehát fölfelé húzod ki a hűtőt, lekötöd a csöveket, a gombát, oszt csáááá :D Csak Laci lefagyna annál a résznél, hogy: "Gombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..." :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Fönt fogja vagy két csavar, alul meg két gumikbakba megy tehát fölfelé húzod ki a hűtőt, lekötöd a csöveket, a gombát, oszt csáááá :D De nem 5 perc. Szerintem 5:30 reális, mire megtalálom a csavarokat, meg a kulcsokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 De nem 5 perc. Szerintem 5:30 reális, mire megtalálom a csavarokat, meg a kulcsokat :D Akkor még gyakorolj... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Laci szerintem beválallja 23 adag fagyiért is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Laci szerintem beválallja 23 adag fagyiért is :D Hát, ha lehet választani, hogy fagyit nyalni, vagy sz@pni egy hűtővel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts