Lacee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 semmi csak megdobbant a szívem ;) és nem Csabiért B) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Az éjszaka kicseréltem a hőjeladót, mostmár a piros szélénél áll meg :D ott bekapcsol 1-es fokozaton a venti akkor vissza jön egy picit de aztán újra piros széle :D ez normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 semmi csak megdobbant a szívem :P Most vittem fel a reptérre :D vagyis 5.10-kor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Most vittem fel a reptérre :P vagyis 5.10-kor :D Praktikus egy sztyuvi barátnő, tud hozni külföldről alkatrészt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Praktikus egy sztyuvi barátnő, tud hozni külföldről alkatrészt :D Sajna szinte csak oda vissza járat van, vagyis nem hagyják el a gépet, max a lépcsőig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Az éjszaka kicseréltem a hőjeladót, mostmár a piros szélénél áll meg :D ott bekapcsol 1-es fokozaton a venti akkor vissza jön egy picit de aztán újra piros széle :D ez normális? 92 fok az üzemi , 102 c foknál kapcsol a venti! sztem igen rendben van! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Kuppé felni helyett? Hülyeség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 92 fok az üzemi , 102 c foknál kapcsol a venti! sztem igen rendben van! :D NE-nél kilencven egykét foknál már kapcsolt a venti, XE-nél még nem figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Vktr! Elvittem a gombát tegnap, be is tekertük...menetre és méretre majdnem ugyanaz volt mint ami benn volt eddig.Helyére ment simán. De sajna nem kapcsol rendesen ez sem... Felmelegszik 102 fokig akár és ha olyan kedve van 10 ből egyszer ( ez tegnap teszt ) bekapcsolt 1-es fokozatra...ami semmit sem ér. Állítólag nem kizárt hogy a hűtőm alul koszos, el van tömődve esetleg egy részen és nem melegszik rendesen a gomba és nem is kapcsol ezért. Tököm tele ezzel a nyomi hűtővel... direktbe kéne kötni és kapcsolnám egy kapcsolóval. De hétévégén meg kéne oldani mert ha nincs menetszél akkor a 3. piros lámpánál már le kell állítanom a vasat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 92 fok az üzemi , 102 c foknál kapcsol a venti! sztem igen rendben van! :D 96-nál kapcsol az első (vagy az egyetlen :D ). A műszerek meg elég pontatlanok tudnak lenni, szal nem kell fogadást kötni rá, hogy annyi az annyi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Vktr! Elvittem a gombát tegnap, be is tekertük...menetre és méretre majdnem ugyanaz volt mint ami benn volt eddig.Helyére ment simán. De sajna nem kapcsol rendesen ez sem... Felmelegszik 102 fokig akár és ha olyan kedve van 10 ből egyszer ( ez tegnap teszt ) bekapcsolt 1-es fokozatra...ami semmit sem ér. Állítólag nem kizárt hogy a hűtőm alul koszos, el van tömődve esetleg egy részen és nem melegszik rendesen a gomba és nem is kapcsol ezért. Tököm tele ezzel a nyomi hűtővel... direktbe kéne kötni és kapcsolnám egy kapcsolóval. De hétévégén meg kéne oldani mert ha nincs menetszél akkor a 3. piros lámpánál már le kell állítanom a vasat :D Van egy xe hűtőm a Lacinál...hibátlan állapotban...ha beugrasz érte Fótra...6.000 HUF-ért viheted...ajcsi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Van egy xe hűtőm a Lacinál...hibátlan állapotban...ha beugrasz érte Fótra...6.000 HUF-ért viheted...ajcsi... :D Ez ugye nem az, ami megölelte az oszlopot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Köszönöm a lovagias ajánlatot, jól is hangzik, csak akkor kapok agyhugy görcsöt ha ez sem oldja meg a gondot! Hűtő cseréhez le kell venni a lámpákat és lököst, nemde? :D :D Van egy xe hűtőm a Lacinál...hibátlan állapotban...ha beugrasz érte Fótra...6.000 HUF-ért viheted...ajcsi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Ha nem az a problem, el is tudod adni, ugyanis a hűtő forgalmi értéke 10000ft. :D Nem kell leszedni semmit, csak a csöveket meg a ventit róla... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Ha nem az a problem, el is tudod adni, ugyanis a hűtő forgalmi értéke 10000ft. :P Nem kell leszedni semmit, csak a csöveket meg a ventit róla... :D Nem véletlen voltam már megint ilyen jószívű, hogy rohadjak meg :D ...a hűtő nem ölelt semmilyen oszlopot...hibátlan... ;) Nem kell leszedni semmit...alul cső lköt, felül leköt, kicsavaros, kibuktat azt kész...vissza a másik...ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tegnap kaptam egy idézést egy jóbarátom életfogytigra ítélésére... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tegnap kaptam egy idézést egy jóbarátom életfogytigra ítélésére... :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tegnap kaptam egy idézést egy jóbarátom életfogytigra ítélésére... :D :D Én is jövő hónap közepén megyek egyik haveroméra. Amíg még megtehetem röhögök rajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 :D :D :P Ne röhögj, te már egyszer amnesztiával szabadultál ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na akkó a jóisten áldjon meg :D Beugorhatok ééé ma haza fele a hűtőért szerinted? Megkérded nekem? Anyagi mókát veled intézzem? Nem véletlen voltam már megint ilyen jószívű, hogy rohadjak meg :D ...a hűtő nem ölelt semmilyen oszlopot...hibátlan... :P Nem kell leszedni semmit...alul cső lköt, felül leköt, kicsavaros, kibuktat azt kész...vissza a másik...ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Na akkó a jóisten áldjon meg :D Beugorhatok ééé ma haza fele a hűtőért szerinted? Megkérded nekem? Anyagi mókát veled intézzem? Velem persze... :D Laci szerintem szerel, mert nem érem el...a műhelyben no térerő...ugorj be, azt mond el neki, mizu... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Tegnap kaptam egy idézést egy jóbarátom életfogytigra ítélésére... :D :D Én is jövő hónap közepén megyek egyik haveroméra. Amíg még megtehetem röhögök rajta B) Én is szeretnék ilyen havereket :P ;) B) publikus h mikért???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 ...publikus h mikért???? észelmenésért :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 publikus h mikért???? nők.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts