Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Kivi vagy mi? :P Neeeeeeeem...a kivi az a szőrös zöld golyó neeeem??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Neeeeeeeem...a kivi az a szőrös zöld golyó neeeem??? :D :D Néztél már másnaposan tükörbe? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Néztél már másnaposan tükörbe? :D Ááá, akkor olyan szörnyű halált halt volna, mint a kör című filmben akik megnézték a videót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Néztél már másnaposan tükörbe? :D Ja...majdnem megborotváltam a tükröt is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ha ez ígyvan akkor elég hülye megoldás ez! :D Kiég az izzó és nincs gerjesztés??? :D Bizony! Nekem már volt ilyen,amikor fordszámmérős műszerfalat raktam be,abban nem volt jó az izzó. Nem is töltött,csak 2000 fordulat felett indulás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Azért ez így nagyon meredek...3 év 3 olyan fényezés, hogy beszarás...van itt gempa kérem...mi kiscsirkék vagyunk bakker... :D 2006: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/26/72/10.jpg 2007: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/26/72/61.jpg 2008: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/26..._1211838897.jpg Mindhárom ütős, és tetszik is...vagyis a 2006-os akkor tetszett...ma már nem fújatnám ilyenre a kocsim...a 2007-es meg viszi a prímet részemről... :D Hááát...a 2008-as elég gány,mint egy cukorkás verda!Ölég ronda! A 2007-es faca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nekem az a design is bejön...kicsit cult... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Cult? :D Az a buzl kék cult? :D Hááátt végülis,ha még ráírja,hogy cuki vagyok,biztos jó! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Innen a design... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Értem én,csak mi köze a fosvágenynek ehhez? :D Akkor is gay ez a szín! :D Főleg egy ócska gófon! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Neeeeeeeem...a kivi az a szőrös zöld golyó neeeem??? :D ;) Nem az romlott here! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Hali népek... Xraj... istencsászárvagy. Királyul működik a cucc, hűdemilyen nagyon köszi. :P Majd ha nagy leszek meghálálom. Viszont, Csabi, nem rossz a műszerfalad. Nekem is csak az első vonalig mászik fel menet közben meg még lejjebb is megy. Megálltam és most hogy láttam a hűtővíz hőmérsékletét felfűtöttem a motort, 90 fölé megy a mutató bekapcsol a ventim is... Nagyon pöpec. Ez a probléma letudva. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az én műszeremnek meg az a baja, hogy ki van ugorva alul a furatból. Nemtudom hogy ezt hogy érte el a srác vagy a kocsi, de nem tudom addig megemelni a mutatót hogy vissza tudjam akasztani... Érdekes jelenség... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Hali népek... Xraj... istencsászárvagy. Királyul működik a cucc, hűdemilyen nagyon köszi. :D Majd ha nagy leszek meghálálom. No akkor épségban odaért! B) Azé ráment a csomagolásra egy adidas polóm is! :D :D :P Azt azé dobd ki ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 No akkor épségban odaért! :D Azé ráment a csomagolásra egy adidas polóm is! :D :P ;) Azt azé dobd ki B) B) Adidas? Azt nem is láttam... :D :D Majd Blitz-en visszakapod. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Adidas? Azt nem is láttam... :D :D Majd Blitz-en visszakapod. :D Hagyadmááá dobd ki én is csak kocsit törölgettem vele :P ;) Úgy adidas az mint én pap jugó adidas!!! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Hagyadmááá dobd ki én is csak kocsit törölgettem vele :D :D Úgy adidas az mint én pap jugó adidas!!! :P ;) B) Viszont az AMD-s procidobozért külön respect... Végre valaki tudja hogy melyik a processzor. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Viszont az AMD-s procidobozért külön respect... Végre valaki tudja hogy melyik a processzor. :P :D Bezony, az még az előző most egy picit van csak nagyobb 3600+ AMD forever!!!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Akkor valamit nem jól tudok...pedig esküdni mertem volna rá... :D Most mondhatnám hogy Én megmondtam... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Bezony, az még az előző most egy picit van csak nagyobb 3600+ AMD forever!!!!!!!!!! :D Nekem mostperpill 3500+ SC A64 van a gépemben, de a polcon pihen egy 4400+ X2 is... Csak nincs hozzá hűtőm... Pénzem meg a kocsira megy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Antikácska coupéékkal minden okés???!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jövőhéten körbekérdezek itt a környéken aluhegesztőről... Lehet megcsináltatom azt az alternatív PowerCup-ot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Azért ez így nagyon meredek...3 év 3 olyan fényezés, hogy beszarás...van itt gempa kérem...mi kiscsirkék vagyunk bakker... :D Mindhárom ütős, és tetszik is...vagyis a 2006-os akkor tetszett...ma már nem fújatnám ilyenre a kocsim...a 2007-es meg viszi a prímet részemről... ;) De hülye ez, lekaparni ilyen fényeket a kocsiról? :D Vagy tönkrevágta mindkettőt mielőtt az új ráment volna? Legjobban talán akkor nézne ki, ha láthatatlanra festené. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :D :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :bólogatós smiley: :P Hát van, a te cuncimókuskád pl.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts