coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 www.hasznaltauto.hu :D Persze fogok még keresgélni...... :P majd ha hazajöttem.....addig úgysem tudok érdemben semmit se segíteni,csak annyit hogy hallom kerestél...annak nem sok értelme van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Persze fogok még keresgélni...... B) majd ha hazajöttem.....addig úgysem tudok érdemben semmit se segíteni,csak annyit hogy hallom kerestél...annak nem sok értelme van :D Gesztus :D Lustaaaaaaaaaaaa :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Dini adott vagy 6-7autót :D B) :D de nem 402m-en, ha meg mostani indulásokról beszélnénk még mindig 175-ös téli gumim van(f20 hosszúfélével) Bár nem tom hogy Jön Diny ide, sztem hagyjuk :D :P ;) Lesz még gyorsulás akkor sokkal több minden kiderül mint itt ezt azt kifogásolni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Gesztus :D Lustaaaaaaaaaaaa :D :P ;) Mivel látta a kocsimat a CS-n,ha nagyon akarna megtalálna B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Mivel látta a kocsimat a CS-n,ha nagyon akarna megtalálna ;) :D Írtam neki :P B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D de nem 402m-en, ha meg mostani indulásokról beszélnénk még mindig 175-ös téli gumim van(f20 hosszúfélével) Pont ott blitz-en B) ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Pont ott blitz-en B) ;) :D :P De persze Bodméron nem ment neki,ott csak 1-2 autót kaptam.....Majd megmutattam neki hogy kell,és blitz-n már szinte profi volt :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Pont ott blitz-en ;) :P :D B) oké nyertél Bár senki nem emlékszik rá :D :P ;) amikor egy személyt vittem arról van videó akkor ment el kb 2 autót uccsó 30-40m-en..... nah mosmá télleg hagyjuk B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Jó éjszakát jó munkát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Dehogynem...a fék és helyzetjelző az egy kétszálal izzo... De mint már írtam át lehet kötni úgy, hogy a ködlámpa legyen a fék vagy a helyzetjelző és akkor meg lehet oldani két simával is... :D A sima 5ajtósban egy sem kétszálas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 háháááá, anyámat.. :D :D http://astragsi.extra.hu/Foto0291.jpg http://astragsi.extra.hu/Foto0292.jpg Hehe, ismerős a téma, csak annyival külömbözött, hogy ő nem volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 gyárilag nincs kétszálas égő hátul, de lehet akkor hogy abban a tunying lámpában van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sziasztok! Sportkormányt akarok a Gsi-mbe és kormányagyat keresek hozzá. Ha tud valaki vagy van valakinek eladó akkor szóljon már. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A sima 5ajtósban egy sem kétszálas. :D Akkor valamit nem jól tudok...pedig esküdni mertem volna rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nekem is hasonló gondok vannak most a hűtéssel. Gyári hűtőm van ugyan de nekem egyántalán nem kapcsol be. Eddig a relé kattogott és kedve szerint járt a venti de most pár hónapja hogy ki lett cserélve a kapcsológomba így nem serceg ugyan a relé de a venti sem megy ill. egy ideig ment de csak egyes fokozaton és most már azt sem kapcsolja be, ha minden jól megy ma elugrom a Csergőbe egy gombáért és vagy ma vagy a hétvégén ki is cseréljük... Jó est mindenkinek! Ma kimostam a hűtőt, sok kosz meg egyéb nem volt benne, de nem ártott neki. Viszont sajna ugyan úgy melegszik a motor, de ma megfigyeltem, hogy a ventilátor a 90 és a felette lévő vonás között kapcsol, na most anno nekem ezt a ventit úgy adták , hogy 1.8-é de ugyan ilyen a 2.0 is . Lehetséges hogy mégsem bírja visszahűteni? Egyébként a ventit mi kapcsolja? Vagyis pontos hőmérsékletre kapcsol be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jó utat srácok, gyóóóóóó talit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jó utat srácok, gyóóóóóó talit :D Már szerintem itt vannak a Lurdynál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Fragma - Tocas Miracle 2008.mp3 tucc tucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 végre sikerült 13-s időt menni:D épp hogy... ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ígérem az utsó komment ezzel kapcsolatban és leállok. Kívülről: Fékkel együtt: http://kepfeltoltes.hu/080528/F_nyk_pek-01...ltoltes.hu_.jpg nekem most ilyen alapból fékezéskor meg a 3ik is ég amikor ettük meg két szélső volt a helyzetjelző középen a fék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 épp hogy... B) :D :P ;) a lényeg,hogy 13as :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 lestem az időket 1 honda nemtom mi ment 13.8at 165el talán ha fix 0.8van 1ső is lehetem volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 lestem az időket 1 honda nemtom mi ment 13.8at 165el talán ha fix 0.8van 1ső is lehetem volna :D Mindig csak a kifogások...:-D Amúgy én is 0.8-on mentem a 13.8-at, 1.2-őn meg a 13.7-et...szal írdetlan különbség onnan már nincs...mert nem bírják ezek a kis turbincsekek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Igen...de nektek speckó tudom, hogy Atti átkötötte a ködlámpát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts