Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ebben pont az a szép, hogy egységes fekete, de közben átlátszó...így az osram diadem ami belevaló, annak szép a felülete...ennyi... :D Oké... De szerintem az a belső bordázat célja hogy a belső fényt szétszórja és egyenletesen világítson az a kocka... Pl a gyári lámpában sem látod hogy középen ott valami világít mert a búra szétszórja a fényt... Mindegy... a lényeg hogy lesz ilyen lámpám, kipróbálom sima izzókkal és ha nem jó akkor jönnek a Diadem-ek. és a kettő közötti különbséget pedig lefényképezem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Mindegy... a lényeg hogy lesz ilyen lámpám, kipróbálom sima izzókkal és ha nem jó akkor jönnek a Diadem-ek. és a kettő közötti különbséget pedig lefényképezem... :D Szerinted Anti anno nem próbálta ki? :P Pestinek ne mond,hogy csíp a szúnyog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Inkább ha már rúd, legyen egy kövér gáz. :D hát ez attól függ ki mire vágyik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 hát ez attól függ ki mire vágyik... :D Ki mire? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szerinted Anti anno nem próbálta ki? :P Pestinek ne mond,hogy csíp a szúnyog! :D Nem tudom, ezt még nem mondta konkrétan... csak azt hogy azzal biztos nem lesz jó meg hogy diadem kell bele. Azt nemmondta hogy tapasztalatból tudja hogy csak a diadem jó. Legalábbis ezt én így nem vettem ki a szavaiből. Lehet elértettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nem tudom, ezt még nem mondta konkrétan... csak azt hogy azzal biztos nem lesz jó meg hogy diadem kell bele. Azt nemmondta hogy tapasztalatból tudja hogy csak a diadem jó. Legalábbis ezt én így nem vettem ki a szavaiből. Lehet elértettem. :D Maradjunk annyiban,hogy ha szívásról van szó és GSi,akkor hozzá fordulj bizalommal! :D nincs olyan,amire ne tudná a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Maradjunk annyiban,hogy ha szívásról van szó és GSi,akkor hozzá fordulj bizalommal! :D nincs olyan,amire ne tudná a választ. De akár nyomásról is érdeklődhetek nála nem? Turbónyomásról detiz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 De akár nyomásról is érdeklődhetek nála nem? Turbónyomásról detiz. :D Csak az ügyvédem jelenlétében nyilatkozom! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 A lényeg lényegében lényegtelen... Szal mindenképpen lesz ilyen lámpám, max futok egy kört ezekkel a diadem izzókkal. A másik amit nem értek hogy a gyári lámpában kájne dupla szálas, ennek a foglalata is más? Nem a gyári égőfoglalat megy rá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nem azt mondtam, hogy nem lehet megoldani máshogy...mert meglehet...többféleképp is...csak a lényege a szépség...és az így nem lesz meg... Világítani persze fog mással is, de azt gondolom a mostani is megteszi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ennyi. Zsolti itt az a határ. Amikor az kell mondanom, hogy ma már nem kérdezhetsz többet :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 A lényeg lényegében lényegtelen... Szal mindenképpen lesz ilyen lámpám, max futok egy kört ezekkel a diadem izzókkal. A másik amit nem értek hogy a gyári lámpában kájne dupla szálas, ennek a foglalata is más? Nem a gyári égőfoglalat megy rá? :D Dehogynem...a fék és helyzetjelző az egy kétszálal izzo... De mint már írtam át lehet kötni úgy, hogy a ködlámpa legyen a fék vagy a helyzetjelző és akkor meg lehet oldani két simával is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ennyi. Zsolti itt az a határ. Amikor az kell mondanom, hogy ma már nem kérdezhetsz többet :D :P ;) B) Szerintem is hagyom ezt a témát inkább... Majd szépen csendben szívok vele és csak a végeredményt fogom publikálni... Ahogy látom coupe-t már kinyírtam ezzel, már Anti is szerintem a végét járja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szerintem is hagyom ezt a témát inkább... Majd szépen csendben szívok vele és csak a végeredményt fogom publikálni... Ahogy látom coupe-t már kinyírtam ezzel, már Anti is szerintem a végét járja. :D Megyek is inkább kocsit mosni... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Megyek is inkább kocsit mosni... :D :P Oké... Kösz a kitartást. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 De lusta vaaaaagy :D Ha holnap már ugysem látod a választ, akkor mééé nem írsz most ? :D Mit írjak neki??????Dobj egy email címet....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 énisénisénis :D :D :P bár fel kéne rakatnom a nyárigumikat a kölcsönfelnire meg gyűjteni benyára Eddig se voltál sehol,miből gondolod hogy most jobb lesz????? :P B) kölcsönadtad Coupenak??? B) :D Ez nem vicces,bár jót tettem veled..... ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szerintem is hagyom ezt a témát inkább... Majd szépen csendben szívok vele és csak a végeredményt fogom publikálni... Ahogy látom coupe-t már kinyírtam ezzel, már Anti is szerintem a végét járja. :D Nem nyírtál ki csak kutyát sétáltattam ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ígérem az utsó komment ezzel kapcsolatban és leállok. Kívülről: Helyzetjelző: Fékkel együtt: Ugyanez a panelon: Helyzetjelző: Fékkel együtt: Nekem nincs duplaszálas izzóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Jó est mindenkinek! Ma kimostam a hűtőt, sok kosz meg egyéb nem volt benne, de nem ártott neki. Viszont sajna ugyan úgy melegszik a motor, de ma megfigyeltem, hogy a ventilátor a 90 és a felette lévő vonás között kapcsol, na most anno nekem ezt a ventit úgy adták , hogy 1.8-é de ugyan ilyen a 2.0 is . Lehetséges hogy mégsem bírja visszahűteni? Egyébként a ventit mi kapcsolja? Vagyis pontos hőmérsékletre kapcsol be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Eddig se voltál sehol,miből gondolod hogy most jobb lesz????? B) :D Blitz weekenden még mást montál B) meg láccódott is, bár lehet nem :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Blitz weekenden még mást montál B) meg láccódott is, bár lehet nem :D :P ;) Persze nem volt rossz,de slikkel 1-2 autó hátrány min 200kiló elönnyel nem túl jó eredmény...... :D B) Lenne az jobb is,ahogy Subi bebizonyította :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Persze nem volt rossz,de slikkel 1-2 autó hátrány min 200kiló elönnyel nem túl jó eredmény...... :D B) Lenne az jobb is,ahogy Subi bebizonyította :D nem kifogásdi mert nem szokásom de pont itt lett leírva a Jantos újrafutózott magyar kemény stb. slickem még Rigó Tomi linkelte anno h mennyire gáz stb, lesz is jobb majd szorgosan gyakorolok :D :P ;) 5 ajtós nehezebb lesz, vagy 30kg-al B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Mit írjak neki??????Dobj egy email címet....... www.hasznaltauto.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 nem kifogásdi mert nem szokásom de pont itt lett leírva a Jantos újrafutózott magyar kemény stb. slickem még Rigó Tomi linkelte anno h mennyire gáz stb, lesz is jobb majd szorgosan gyakorolok :D :D :P 5 ajtós nehezebb lesz, vagy 30kg-al ;) Dini adott vagy 6-7autót B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts