coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ez 69euro és nem olyan mint az eredeti.... Ez az eredeti 83euro.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ez 69euro és nem olyan mint az eredeti.... http://www.carparts-online.de/Bilder/11399.jpg Ez az eredeti 83euro.... http://i13.ebayimg.com/06/i/000/f3/17/39cc_1.JPG Viszont az eredeti képét ha megnézed olyan mintha szinezett izzók lennének benne. :D Szerk1.:Egyébként van még egy harmadik vari is... Láttam Irmscher sötétített lámpát is e-bayen... :D Szerk2.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Viszont az eredeti képét ha megnézed olyan mintha szinezett izzók lennének benne. :D Egyébként van még egy harmadik vari is... Láttam Irmscher sötétített lámpát is e-bayen... :D De csak az index tünik sárgának..... Ez az irmscher????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Lehet, hogy Cuuuuuuup ügyben, mert abba kezdett bele. na de srácok ennyire meleg azért nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 De csak az index tünik sárgának..... Ez az irmscher????? http://i23.ebayimg.com/02/i/000/f2/88/9c40_1.JPG Hát ebay-en annak van írva... Egyébként nem akarlak halálra idegesíteni ezzel a lámpa témával... Csak mostmár úgy elkezdett érdekellni a dolog. :D Szal písz meg minden... :P Írtam e-mailt a fonixnek, kivi leszek a válaszra. Egyébként ahol a nem eredeti lámpát találtad, találtam piros izzókat ( feljebb, ugyanabban a commentben ) meg találtam krómszínű izzót ami borostyánsárgán világít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hát ebay-en annak van írva... Egyébként nem akarlak halálra idegesíteni ezzel a lámpa témával... Csak mostmár úgy elkezdett érdekellni a dolog. B) Szal písz meg minden... :D Írtam e-mailt a fonixnek, kivi leszek a válaszra. Egyébként ahol a nem eredeti lámpát találtad, találtam piros izzókat ( feljebb, ugyanabban a commentben ) meg találtam krómszínű izzót ami borostyánsárgán világít. ;) Nem idegesítesz :P B) :D Csak segíteni akarok,mert tudom hogy olcsó húsnak híg a leve.....Már átéltem ezt azt :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Azt kifelejtettem hogy még mindíg a dubla izzószálas izzóval lesz a gond,mert azt tényleg nem lehet itthon kapni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hát vissza nem hívom,de emailt szívesen írok neki ;) Utálok telefonálni B) :D Akkor megteszed ugye ? :D Akartam írni, hogy itt egy újabb versenyző, deeeeeeee ez nem c20xe : http://www.hasznaltauto.hu/2110969_opel_astra_1996 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Akkor megteszed ugye ? :D Akartam írni, hogy itt egy újabb versenyző, deeeeeeee ez nem c20xe : http://www.hasznaltauto.hu/2110969_opel_astra_1996 :D Megteszem,de csak ha haza jöttünk...egyébként is csak a melóhelyén tud emailt olvasni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Azt kifelejtettem hogy még mindíg a dubla izzószálas izzóval lesz a gond,mert azt tényleg nem lehet itthon kapni..... :P De dupla hova kell a hátsó lámpába? :D A helyzetjelző és a féklámpa egy égőben van? Úgy igazából ezt még nem néztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 De dupla hova kell a hátsó lámpába? :D A helyzetjelző és a féklámpa egy égőben van? Úgy igazából ezt még nem néztem... :P Anti pár oldallal ezelött azt írta,ha jól emlékszem...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Megteszem,de csak ha haza jöttünk...egyébként is csak a melóhelyén tud emailt olvasni...... De lusta vaaaaagy :D Ha holnap már ugysem látod a választ, akkor mééé nem írsz most ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Gabi volt rá lehetőséged akkor is a kifogások jöttek.....majd akkor legyen nagy a szád ha egyszer tényleg oda mersz állni valamelyikünk mellé...... ;) :D :D :P énisénisénis :D :D :P bár fel kéne rakatnom a nyárigumikat a kölcsönfelnire meg gyűjteni benyára ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Tanúsíthatom.. jópár éve panel klíma nélkül..és,hogy fokozzuk az élvezetett, 10.emelet!!! Még éjfél után is csak a meleget ontja a tető befelé.. jó kis grill :D Néda.. te is laktál panelben klíma nélküüül? B) B) Nem volt mindig gazdagság...volt amikor házas voltam... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 háháááá, anyámat.. :D :D http://astragsi.extra.hu/Foto0291.jpg http://astragsi.extra.hu/Foto0292.jpg kölcsönadtad Coupenak??? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 kölcsönadtad Coupenak??? :D :D Szóla vala a másik oszlopbajnok :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szóla vala a másik oszlopbajnok :P ;) B) te is betámadtál pár oszlopot, bmw-t, padkát meg mindent ami élt és mozgott :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 te is betámadtál pár oszlopot, bmw-t, padkát meg mindent ami élt és mozgott :D :P Oszlopot még nem. Max. oszlopocskát :D Tudod ahol fát vágnak ott hullik a forgács, de ezt neked minek is magayaráznám, ezt te nem értheteddddddddddd ;) B) B) :D ui: illetve én béna is vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha szinezett üvegű izzót rakok bele, akkor mér világítana fehéren? :D :D :P ;) Neked tényleg nem kell ilyen lámpa szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 A fonixnél kapható lámpa nem olyannak tünik így képen mint az ebay-es...Ettöl függetlenül az izzó lehet jó.....Ebay-n is van olyan lámpa,és olcsóbb is...Olyan mintha a másik koppintása lenne,de az is lehet hogy csak a kép rossz :D a Főnixes csávó ledet fog bele ajánlani...jó csúnya benne az is...mert átlátszik...és szintén megöli az egészet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D :D :P Neked tényleg nem kell ilyen lámpa szerintem... Nem értem... Ha van egy átlátszó fejű izzód és azt berakod egy sötétített ablak mögé, akkor látod a búrát ahogy átvilágít rajta a fény + az izzószálat. Elméletileg a szinezett izzóval is ugyanaz lesz az eredmény... Én így gondolom lehet hogy tévedek. Egyébként a LEDes izzókról már olvastam egy cikket a TC-n abból köszi nem kérek. ( kb 1hónapot bírnak ki aztán kiégnek, kontakthibásak lesznek, zárlatosak stb... ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szóla vala a másik oszlopbajnok :D :P ;) Azért én nem bagatelizáltam el...ha már lúd legyen kövér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Azért én nem bagatelizáltam el...ha már lúd legyen kövér... :D Megalomán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ebben pont az a szép, hogy egységes fekete, de közben átlátszó...így az osram diadem ami belevaló, annak szép a felülete...ennyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Azért én nem bagatelizáltam el...ha már lúd legyen kövér... :D Inkább ha már rúd, legyen egy kövér gáz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts