coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Jóvanna...akkor írjam azt, hogy tudok, de nem ugatok bele... :P Ha nem kérdezed be sem írom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Gabi!!!!!! Nem dölök be semminek,de a castrol ugyanannyiba kerül majdnem mint a meta.....Mindkettő kocsimban meta van,volt.Jó olaj,de akkor is castrolt fogok venni.Nem mondom hogy nem befolyásol a dolog,de annyira nem érdekel :P Amúgy meg Karcsika lényegesen halkabb lett castrol olajjal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Közben meg lehet mosó adalékolt, vagy ki tudja mit. M.o. 2008. Sajnos. Erre gondoltam én is, de úgysem fogja beismerni... még jó hogy ilyenkor 1 ember hülyesége számít sokaknak, holott számtalan elégedett user véleménye áll vele szemben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha valaki beugrik ezeknek a hülyítéseknek, akkor vegyen másfajta olajat, csak hogy megnyugodjon a lelkivilága. :D Én sosem vettem ilyet és soha nem is fogok...nekem ezeke a túlmarketingelt szórjuktelehomokkal, sosekopikelkimegyavilágból dolgok nem jönnek be... De hát kinek a pap, kinek a paplan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 hogyne lenne...panel klímanélkül, azt olyan lehet nyáron mint befőttesüveg a napon...de Pehi úgy majd elmondja...ha még életben van... :D :P Meglepő,de most még annyira nem vészes a dolog,de azért jó lenne ha már müködne a klíma....... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Én sosem vettem ilyet és soha nem is fogok...nekem ezeke a túlmarketingelt szórjuktelehomokkal, sosekopikelkimegyavilágból dolgok nem jönnek be... De hát kinek a pap, kinek a paplan... :P mert nálad nem volt ideje elkopni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Én sosem vettem ilyet és soha nem is fogok...nekem ezeke a túlmarketingelt szórjuktelehomokkal, sosekopikelkimegyavilágból dolgok nem jönnek be... De hát kinek a pap, kinek a paplan... :D Adalékot Én sem vettem,olajat igen...Az biztos hogy lényegesen jobb volt mint a valvoline 10W60...Az egy szemét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Én sosem vettem ilyet és soha nem is fogok...nekem ezeke a túlmarketingelt szórjuktelehomokkal, sosekopikelkimegyavilágból dolgok nem jönnek be... De hát kinek a pap, kinek a paplan... :D az a prolong. :D engem haza hozott 1,5 éve pestről a vizes olajjal a gép, és még ma is műkszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nem dölök be semminek,de a castrol ugyanannyiba kerül majdnem mint a meta.....Mindkettő kocsimban meta van,volt.Jó olaj,de akkor is castrolt fogok venni.Nem mondom hogy nem befolyásol a dolog,de annyira nem érdekel ;) Amúgy meg Karcsika lényegesen halkabb lett castrol olajjal :D :D Jó, lehet félreérthető voltam, nem feléd irányult ez a gondolatmenet. B) De már nem te vagy az első, aki felveti ezt a "rolandos" dolgot, és komolyan aggódik... Ha legközelebb metát raksz bele a castrol után, azzal is halkabb lesz :P új olajjal mindig halkabb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Meglepő,de most még annyira nem vészes a dolog,de azért jó lenne ha már müködne a klíma....... :D :P ja most még nem gáz, mert nem melegedtek át a falak...nyáron azért necces, amikor kinnt 25 fok van éjszaka, a panel fala meg tolja a 40 fokos meleget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 az a prolong. :D engem haza hozott 1,5 éve pestről a vizes olajjal a gép, és még ma is műkszik. homokot is szórhattál volna bele... :D :P ;) tudom, hogy az a prolong, de nekem a metabond ugyan ilyen... Amúgy meg az a baj, hogy a neves olajmárkák itthon már nem azok mint amikor kint bedobozolták...megy a lötyi össze vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Jó, lehet félreérthető voltam, nem feléd irányult ez a gondolatmenet. :D De már nem te vagy az első, aki felveti ezt a "rolandos" dolgot, és komolyan aggódik... Ha legközelebb metát raksz bele a castrol után, azzal is halkabb lesz :D új olajjal mindig halkabb :P Gabi...Te ezért mennyit kapsz??? :D :P ;) Mert tudom én, hogy van annyi pénz, hogy korpás legyen a hajam... B) B) :D Na jóvannnanembaszogatlak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha legközelebb metát raksz bele a castrol után, azzal is halkabb lesz ;) új olajjal mindig halkabb B) nem meta volt benne elötte,de azért annyira hülye nem vagyok hogy tudjam friss olajjal szebb hangja van..... B) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Gabi...Te ezért mennyit kapsz??? B) B) :D Mert tudom én, hogy van annyi pénz, hogy korpás legyen a hajam... Na jóvannnanembaszogatlak... :D :D :D :P ;) Mondjuk biztos van az az összeg............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 tudom, hogy az a prolong, de nekem a metabond ugyan ilyen... A meta adalék nem csodaszer, ezt már számtalanszor elmondtam... súrlódáscsökkentő szer, aminek a hatását lehet érzékelni, ez nálam elég meggyőzően mutatkozott, leginkább a versenyautón :D Negyedik szezont kezdjük ugyanazzal a motorral, nem kellett hozzányúlni. Előtte a másik motor 1 szezont futott, és tropa volt. Nem melegedik az olaj annyira, nem szólnak a hidrotőkék a gyors végén... sokat számítanak ezek az apróságok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ...Negyedik szezont kezdjük ugyanazzal a motorral, nem kellett hozzányúlni. .... azokra az évi 1-1 futamokra.... ;) :D :D :P hozd ki péntekenként.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Már megszoktam a b@szogatást :P Valahogy ebben az országban rögtön gyanús az, aki próbál kiállni valami jó mellett :D Legközelebb már majd azt suttogják, hogy ebből építkezek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 azokra az évi 1-1 futamokra.... B) :D :D :P hozd ki péntekenként.... És ha elkenném vele a szád? ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 És ha elkenném vele a szád? :D :D próbálkozni lehet, csak végre lássuk, hogy valakinek sikerül!! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 És ha elkenném vele a szád? :D :D Gabi volt rá lehetőséged akkor is a kifogások jöttek.....majd akkor legyen nagy a szád ha egyszer tényleg oda mersz állni valamelyikünk mellé...... B) :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 A meta adalék nem csodaszer, ezt már számtalanszor elmondtam... súrlódáscsökkentő szer, aminek a hatását lehet érzékelni, ez nálam elég meggyőzően mutatkozott, leginkább a versenyautón B) Negyedik szezont kezdjük ugyanazzal a motorral, nem kellett hozzányúlni. Előtte a másik motor 1 szezont futott, és tropa volt. Nem melegedik az olaj annyira, nem szólnak a hidrotőkék a gyors végén... sokat számítanak ezek az apróságok. ;) Akkor lehet az audiban is meta volt...vagy prolong... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Az olajról még annyit hogy simán lehet hogy nem az volt benne,ami rá volt írva,és úgyanez vonatkozik az adalékra is....Többek között ezért se érdemes benzinkúton olajat venni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Már megszoktam a b@szogatást B) Valahogy ebben az országban rögtön gyanús az, aki próbál kiállni valami jó mellett :D Legközelebb már majd azt suttogják, hogy ebből építkezek :D Nem ez eszembe sem jutott...olyan jól ez nem hozhat azért...de a telekre biztos ebből futotta... :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 próbálkozni lehet, csak végre lássuk, hogy valakinek sikerül!! :P ;) Ehhez már csak Lali pár órás mutatványa hiányzik a fékpadon... :D Sajnos most éppen nincs rá lé, mert kell gumira :D Úgyhogy csúszik a szájelkenés még, de meglesz az a GSi verő 1.6 machine. B) (azért a két évvel ezelőtti részeredmények sem voltak rosszak, nagyobb kerékkel, szar gázpotival, 15.9 400-on B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Amit én olvastam (needforspeed küldte aggódva), az nem erről szólt. Egy tipikus lehúzó szöveg volt, képpel illusztrálva egy 300000-et futott kopott hidrotőkét, és egy új állapotút. És persze az olaj hibájának magyarázva, hogy amiatt lett olyan a tőke, rövid idő alatt. Tipikus hungarikum, mint ahogy szokott terjedni az is, hogy ne együnk danone terméket, mert gyerekeket dolgoztatnak éhbérért valamelyik nevesincs országban... :P Én is tudok mutatni régi hidrotőkét, amit az omiból szedtünk ki... az is 250ezret ment kb, és elég szarul nézett ki, attól függetlenül, hogy az utsó 60e km-ét metával futotta ;) Attól még 250e volt benne... :D Az omegába 3 hónapja, a versenyautóba kb 1 hónapja tettem új olajat és adalékot metából, mindegyik vadi új beszerzés volt, nem változott a minősége, meg lehet nyugodni :D Ha valaki beugrik ezeknek a hülyítéseknek, akkor vegyen másfajta olajat, csak hogy megnyugodjon a lelkivilága. :D De remélem Danone terméket sem vesz, azok szegény gyerekek... B) B) Khm, azé ez nem pont így volt, nagyjából én is ismerem a történetet. Ha nem tod mi vot, azé kár lenne "lehúzónak" nevezni vkit aki elég sokat szopott nem saját hibájából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts