kiskecso Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 aha...de amúgy annyira nem olyan hűdejó...szal ha van jobb megoldás, akkor hajrá... :D 5ös jukosztásra áttérni...az jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 5ös jukosztásra áttérni...az jobb? Abból a szempontból, hogy onnantól gyári tárcsákkal is lehet szerelni a verdát, nem kell mindig valami kókányolt, fúrt szart alárakni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Abból a szempontból, hogy onnantól gyári tárcsákkal is lehet szerelni a verdát, nem kell mindig valami kókányolt, fúrt szart alárakni... :D pont ezé nem akkarok a 4x100nál maradni,szerintem akkor eldőlt a fék sorsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 pont ezé nem akkarok a 4x100nál maradni,szerintem akkor eldőlt a fék sorsa Meg nézzél felnit is akkóóó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Meg nézzél felnit is akkóóó... :D azt amugy is akkarunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ez tisztára teccik Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 de apámnál ez a favorit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 indexet lehet kapni...ebayon állandóan van fent piros is, csak az a baj, hogy nem kétszálas...azt meg külön nem lehet kapni... mé kell 2 szálas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 mé kell 2 szálas? Me féklámpa meg helyzetjelző...gyárilag így van... amúgy meg át lehet kötni a helyzetjelzőt vagy a féket pl a ködlámpa helyére...és akkor jó két piros 1 szálas is...de srácok...én vagyok a GSI-s??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 de apámnál ez a favorit :D koppintós :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 de apámnál ez a favorit :D http://www.simonauto.biz/kepek/product/mam7_b.jpg Apádnak van ízlése... :D :P Amúgy az RH is jól néz ki nagyon...de én bizti, hogy 18-ban szúrnám rá... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Me féklámpa meg helyzetjelző...gyárilag így van... amúgy meg át lehet kötni a helyzetjelzőt vagy a féket pl a ködlámpa helyére...és akkor jó két piros 1 szálas is...de srácok...én vagyok a GSI-s??? :D :D nem de te sz.ptad a legtöbebt vele.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 nem de te sz.ptad a legtöbebt vele.. :D Hát azért az új tulaj sem piti... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hát azért az új tulaj sem piti... :P ;) B) szerencsés inkább :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D látom olvas a kötsög kabriós :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 woooohhaaaaaaaa :D :D Elkezdem forgalmazni itthon, szarvajlingon népszerűbb lesz mint a sárkányosmatrica :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 látom olvas a kötsög kabriós :D hát hogy kapjátok be már egy ideje olvasom a rohadék forumot mer különböző emberkék össze-vissza írogatnak. Ennyit kötelezőből se olvastam. Azokat is csak minden 10. oldalon olvastam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 hát hogy kapjátok be már egy ideje olvasom a rohadék forumot mer különböző emberkék össze-vissza írogatnak. Ennyit kötelezőből se olvastam. Azokat is csak minden 10. oldalon olvastam el. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D :D :P http://www.tujapont.hu/images/uj2/pmed11.jpg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ezért nem szokták amúgy szétszedni...próbáld ki, hogy elkezded kocogtatni...ilyenkor a rezgéstől szép lassan feljebb kell, hogy menjen...már ha megakadt... :D Próbáltam, de nem mozdult föntebb, szerintem nem szorul.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Na reggel óta de sikerült visszaállítani gyári módba a gépsast :D jönnek a melegek, dugó, araszolás, sajnálom :D szépet szól így is :P majd télen mókolunk tovább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Akkor nincs más hátra...BONTÁÁÁÁÁS... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Akkor nincs más hátra...BONTÁÁÁÁÁS... :D :P ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Redi! Izomláz??? Mondjuk annyit azért nem mozogtál... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ? :D Most mit nem értesz.... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts