Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egy MHT morcosítás reális kábé ára? Csináltatott már valaki? Mondjuk redline fórumtárs...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök a nagyobb alvajáró :D :D :P Tetőn vigyázni a macskákkal ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök a nagyobb alvajáró :D :P ;) Tetőn vigyázni a macskákkal B) B) Mindíg közbenjön valami ami miatt nemtudok lefeküdni aludni... Egyébként már este 8óta készülök rá... 4:30kor csörögni fog az óra keményen. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hááát igen mondjuk ez nem is astra kép.Valami fostalicska van lefényképezve és gondolom ezt rakták oda mid1ikhez. Dinny Megsúgom az a fostalicska egy kadett e :D , de nem gsi :D , mert nincs végig a hossznyúlvány. A gsi-en teljesen előre jön a kereszttartóig és ezért nem kell alsó első toronytámasz, asszem nem is árulnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Mindíg közbenjön valami ami miatt nemtudok lefeküdni aludni... Egyébként már este 8óta készülök rá... 4:30kor csörögni fog az óra keményen. B) B) Már pont hajtanád a fejed a párnára amikor....eszedbe jut, hogy mennyi lehet a motorháztető morcosítás ára ? :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Dinny Megsúgom az a fostalicska egy kadett e ;) , de nem gsi :D , mert nincs végig a hossznyúlvány. A gsi-en teljesen előre jön a kereszttartóig és ezért nem kell alsó első toronytámasz, asszem nem is árulnak Látott már elég Kadit is ebből a perspektívából, pont azért monda, viccült :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egy MHT morcosítás reális kábé ára? Csináltatott már valaki? Mondjuk redline fórumtárs...? :D nekem spec az nemtetszik szemöldök párti vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ...A gsi-en teljesen előre jön a kereszttartóig és ezért nem kell alsó első toronytámasz, asszem nem is árulnak.... Subiduááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 4:30kor csörögni fog az óra keményen. :D :P Az viszont fájni fog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Subiduááá :D Jó annak aki tud dajcsul! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Már pont hajtanád a fejed a párnára amikor....eszedbe jut, hogy mennyi lehet a motorháztető morcosítás ára ? :D :D :P ;) Nem... Úgyértettem hogy éppen tartok az X felé az egérrel de hú még gyorsan frissítek egyet az opelforum-on meg a kársztájlingon és mindíg akad valami ami érdekes... Egyébként 10eFtot mondott a srác, ami sztem elég korrekt... Jövő hónapban szerintem bele is vágok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Jó annak aki tud dajcsul! :D Du kannst keine Deutsch sprechen? Schade schade... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Du kannst keine Deutsch sprechen? Schade schade... ;) :D Kájne ánung hogy miről beszélsz! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A vízhőfok jeladóval nekem is van problémám, mert nekem is csak 90 fok alatti vonalon áll meg és 90-re csak dugóban megy fel. Lehet el lett rakva az óra mikor számlapot cseréltünk, mert a fordulatszámom is 1200 körül van melegen :D . Idegesített a dolog már a második 92 fokos termi van benne, most elmentem egy sráchoz kiolvastatni elvileg 90-95 fokig ugrál a vizem mert valami feke csatis motorhőfok érzékelő van benne, ez csere lesz. A órajeladót ő is letestelte és felment rendesen. A következő megoldás, félig szétszedem a műszerfalt, beindítom és amikor elér a második vinalig lehúzom és rászúrom 90-re, ezzel együtt megoldom a fordulatszámmérőt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Csak páran ismertük innen a srácot. Motorral esett, elég szerencsétlenül. Lefejelt egy korlátot. Jó srác volt, sajnos nem volt szerencséje pénteken. :D Volt rajta bukó? És úgy is? Vagy nem volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A vízhőfok jeladóval nekem is van problémám, mert nekem is csak 90 fok alatti vonalon áll meg és 90-re csak dugóban megy fel. Lehet el lett rakva az óra mikor számlapot cseréltünk, mert a fordulatszámom is 1200 körül van melegen :D . Idegesített a dolog már a második 92 fokos termi van benne, most elmentem egy sráchoz kiolvastatni elvileg 90-95 fokig ugrál a vizem mert valami feke csatis motorhőfok érzékelő van benne, ez csere lesz. A órajeladót ő is letestelte és felment rendesen. A következő megoldás, félig szétszedem a műszerfalt, beindítom és amikor elér a második vinalig lehúzom és rászúrom 90-re, ezzel együtt megoldom a fordulatszámmérőt is :P Én majd elhozom az erőműből a lézeres hőmérőt és nekiesek azzal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kájne ánung hogy miről beszélsz! :D :D Nem szidtalak ne aggódj... :P Pedig elvileg az is menne ha nem felejtettem volna el mindent amit a suliban tanultunk... Már 3éve volt az érettségi és azóta nem használtam a németet... elég akadozva jönnek ki belőlem csak a mondatok... Bár ahogy látom a mai világot nem is kár, mert mindenhol englisül kell vakerálni a szlenget. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Subiduááá :D Aki ezt felrakja gsi astra-ra faragás nélkül annak kinyalom a seggét dobszóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na tényleg zúztam aludni... Csááátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Én majd elhozom az erőműből a lézeres hőmérőt és nekiesek azzal! :D Ja ja vágom nekünk is van olyan a Bósba, de mit fogsz mérni termosztát házat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ja ja vágom nekünk is van olyan a Bósba, de mit fogsz mérni termosztát házat? Hát aztmég nemtudom holmérem le , lehet addíg kiszúrom a hűtőt ! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Aki ezt felrakja gsi astra-ra faragás nélkül annak kinyalom a seggét dobszóra ;) Függetlenítsünk mánn magunkat a terméket kisérő képtől :P Ha rendelek egyet, akkor majd senki nem meri felszerelni a fenti mondatod után :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Majd valahogy megpróbálom lemérni a mutató sem pontos,,,, sztem a műszerkével azért meglehet mérni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hát aztmég nemtudom holmérem le , lehet addíg kiszúrom a hűtőt ! :D B) B) Ha bennahagyod, akkor még folyni sem fog :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ha bennahagyod, akkor még folyni sem fog :D :D :P Valamit kiöltlök, sztem jólenne legalább eccer megtudni mennyi az üzemi hőfok valójában! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts