Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Csak páran ismertük innen a srácot. Motorral esett, elég szerencsétlenül. Lefejelt egy korlátot. Jó srác volt, sajnos nem volt szerencséje pénteken. :D Részvét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hááát igen mondjuk ez nem is astra kép.Valami fostalicska van lefényképezve és gondolom ezt rakták oda mid1ikhez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Gyorsan linkeljen valaki egy képet, amivel Xréjjjj elvan pár órát :P Na vele ellenék pár órát! ;) :D :D Istennő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Aha... és a tiédben is ezek az izzók vannak? Miért fontosak bele Tungsram Diadem izzók? :D Igen az enyémben is,nem tudom hogy a többivel milyen lenne.Csak érdeklődés szinten tudom a féklámpáét nem lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Csak páran ismertük innen a srácot. Motorral esett, elég szerencsétlenül. Lefejelt egy korlátot. Jó srác volt, sajnos nem volt szerencséje pénteken. :D :D Részvétem Sajnos sok motorost láttam már én is akinek nem volt szerencséje :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Igen az enyémben is,nem tudom hogy a többivel milyen lenne.Csak érdeklődés szinten tudom a féklámpáét nem lehet kapni. Aha, értem... Esetleg egyszer ha unatkozol megpróbálhatnád hogy sima izzókkal mit művel és mi a különbség a sima és a Diadem között... Próbáltam rákeresni de a szokásos marketing dumán kívül nem találtam semmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 http://aishwarya-rai.topwomen.org/images/aishwarya-rai.jpg Na vele ellenék pár órát! B) :D :D Istennő! Ezzel a fehér alapon piros X-el? Kicsivel is beéred öcsém. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ezzel a fehér alapon piros X-el? Kicsivel is beéred öcsém. B) :D Engedélyezd a képeket :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Engedélyezd a képeket :D :D :P Engedélyezve vannak de az a kép akkor sem jelenik meg... A fórumban... külön kimásolva valami ribi van rajta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Engedélyezve vannak de az a kép akkor sem jelenik meg... A fórumban... külön kimásolva valami ribi van rajta... :D RIBIIIIIII??? Nemáááá ez egy gyönyörű Nő !!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kársztájlingon kikapok egy Suzuki Swifttől arénában... Ugye ezért nem tagadtok ki? :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na megyek eszek azt döglés mert ma sok melóm volt az atomban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 RIBIIIIIII??? Nemáááá ez egy gyönyörű Nő !!!!!! :D Asszony szerint milyen? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kársztájlingon kikapok egy Suzuki Swifttől arénában... Ugye ezért nem tagadtok ki? :D :D :P ;) B) Nem de a Suzukit elbonjuk! B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Asszony szerint milyen? B) :D Csinos! És Ribi! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Csinos! És Ribi! :D :D :P Mondom mivan... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Asszony szerint milyen? :D :D Amúgy Ha láttad a The Last Legion címú filmet akkor abban ez a csaj az egyik "mesehős" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na megyek eszek azt döglés mert ma sok melóm volt az atomban! :D Szerintem én is elhelyezem magam vízszintesbe... Holnap vár a "Mi autónk!" gyár... :D Nyugodalmas jóccakát mindenkinek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kársztájlingon kikapok egy Suzuki Swifttől arénában... Ugye ezért nem tagadtok ki? :D :D :P ;) B) Megérdemled B) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kársztájlingon kikapok egy Suzuki Swifttől arénában... Ugye ezért nem tagadtok ki? :D :D :P ;) B) deciki.....mármint az, hogy hagyod hogy menjen ez a párbajnak nevezett sárkányosmatrica gittegylet haverkodása :D hány matrica van az autódon? ha min 2 akkor büntiből kapard le az egyiket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 deciki.....mármint az, hogy hagyod hogy menjen ez a párbajnak nevezett sárkányosmatrica gittegylet haverkodása B) hány matrica van az autódon? ha min 2 akkor büntiből kapard le az egyiket :D Oké... az a matrinya ami a szélvédő jobb alsó sarkában van úgyis irritál... a rendszámom meg a helyén van minek még oda is kiírni? :D :P ;) B) Egyébként hagyom... Jó móka... Én legalábbis jót röhögtem eddig azon hogy egy Saloon állapotú GSivel a Tuned kategóriában sorra vertem el a kocsikat előttem... Bár ezzel az ezüstszürke bojlerhőssel már nem bír a népszerűségem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Amúgy Ha láttad a The Last Legion címú filmet akkor abban ez a csaj az egyik "mesehős" :D Nem láttam egyébként tényleg nem rossz bige, csak mire lebetűzöd a nevét addigra 70éves lesz és elkezd fonnyadni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tumdudumdum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tumdudumdum De ez nem dob! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 De ez nem dob! :D :D ;) De ha jó ívben dobod a dunaparton akkor egy párat ugrik a vizen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts