coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hmmm akkor no lurdy tali :D Ez a hét kimarad......Majd jövöhéten :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ez én is mondtam jogászkám. De inkább csöpögős hűtő, mint hengerfejes motor. Szerintem :D jóvanna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ott a pont :D csak öregszem már :P Segáz... Nyugi én is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ez a hét kimarad......Majd jövöhéten :D ;) aztán legyen ám k@@va sok kép, tudok adni gépet 6.5Mpx sok memóriával :P ha kell szólj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Segáz... Nyugi én is. :D 87? 12 év :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 aztán legyen ám k@@va sok kép, tudok adni gépet 6.5Mpx sok memóriával :P ha kell szólj :D csinálunk sok képet :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 csinálunk sok képet :D ;) :P Ezen a héten mentek németbe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ezen a héten mentek németbe? :D Igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 csinálunk sok képet :D :P :D Ok, amit majd publikálni akarsz annak adok helyet itt persze ha kell majd, vagy úgy egyébkét is ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A vízpumpa okés, most volt cserélve nem olyan régen, gyári opel fagyálló van benne desztvíz semmi. Hűtővíz volt , hogy fogyott mert mintha a hűtő alján csepeget volna kissé, de már nem fogy. Lehet már a lyuk is eltömődött :D Te a fagyálló rontja a hűtési tulajdonságot szerintem node azé nem ennyire , ne járj 100% os fagyálóval az mocsokul nem tesz jót semminek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Igen :P Hmm, akkor úgyérzem mégis magyarhonban fogom venni a lámpát. Most így hirtelen kájne kes. :D Azthittem hogy jövő hónapban gurultok csak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ok, amit majd publikálni akarsz annak adok helyet itt persze ha kell majd, vagy úgy egyébkét is ha kell. Oksa....ha hazajöttünk akkor felraknám hozzád a képeket....úgy is próblémás 400képet bárhova is feltölteni....Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Mondd már meg nekem, ha vízpumpa nem engedi a levet, akkor berakott állapotban hogy méred fel, hogy jó-e, mekkora vízszállítása ? ;) Rálépek a vízcsőre és ha a pumpa felől dudorodik akkó JÓ! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 és 1000LE Csak?? :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hmm, akkor úgyérzem mégis magyarhonban fogom venni a lámpát. Most így hirtelen kájne kes. :D Tegnap megnéztük Lantival és a 89euros lámpába nincs benne az izzó,szóval a lámpa izzóval együtt 169euro :S ebay-n....nem olcsó sajna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Rálépek a vízcsőre és ha a pumpa felől dudorodik akkó JÓ! :D :D :P Xray megoldja. ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Oksa....ha hazajöttünk akkor felraknám hozzád a képeket....úgy is próblémás 400képet bárhova is feltölteni....Köszi :D szívesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Mióta ? :D Majd adom neki az enyémből csak jussak el a cseréig má eccer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tegnap megnéztük Lantival és a 89euros lámpába nincs benne az izzó,szóval a lámpa izzóval együtt 169euro :S ebay-n....nem olcsó sajna..... Ahhoz a sötét lámpához mindenképpen kellenek azok a Tungsram izzók? Mert én azt gondoltam hogy itthon átpakolom a régiket azt csókolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ahhoz a sötét lámpához mindenképpen kellenek azok a Tungsram izzók? Mert én azt gondoltam hogy itthon átpakolom a régiket azt csókolom. :D Kell...mert azoknak az izzóknak ugyan átlátszó az üvege,de színesen villágítanak..... :D és ha jól emlékszem az egyiket nem is lehet itthon venni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na így már más. De mondjuk beírod a fórumra, jönnek a válaszok. Autószerelő haver felnyalábol és hibakeresés kifulladásig nemde ? :D Ha most véletlenül Xréjjj 3hétig nem cserél műszerfalat, akkor addig nem lesz visszajelzésed motorhőfokról ? Há most azé is kicserélem hogy ne legyen igazad! :D :D :P Zsolt a héten postázoma müszered! (ha minden összejön!) ;) B) B) De lehet kiszedem abból amit betennék, az enyém ugy is jó és ez is akkor nem kell megvárni a cserét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Kell...mert azoknak az izzóknak ugyan átlátszó az üvege,de színesen villágítanak..... :P és ha jól emlékszem az egyiket nem is lehet itthon venni..... Ahha... Tehát ha olyan lámpám lesz készüljek fel arra is hogy izzókiégésnél rendelhetek németből hozzá alkatrészt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ahha... Tehát ha olyan lámpám lesz készüljek fel arra is hogy izzókiégésnél rendelhetek németből hozzá alkatrészt... :D :D Erről a többiek biztos többet tudnak,mert nekem nem ilyen van,így nem is nagyon értek hozzá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Há most azé is kicserélem hogy ne legyen igazad! :D :D :P Zsolt a héten postázoma müszered! (ha minden összejön!) ;) B) B) De lehet kiszedem abból amit betennék, az enyém ugy is jó és ez is akkor nem kell megvárni a cserét! :P Nagyon szépen megköszönném. ;) :D Priviben akkor küldjem el a címem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Erről a többiek biztos többet tudnak,mert nekem nem ilyen van,így nem is nagyon értek hozzá..... Hát ha azt mondod hogy csak ott lehet kapni németben akkor erőteljesen gyanus... :D Bár indexbe van szinezett sárga égő, ugyanez pirosban nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts