Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nekem az van most,a következő meg castrol vagy liqui moly lesz Metabond Olajadalékot használtál már? Youtube-on néztem a demonstrációt eléggé meggyőző volt, csak nemtom hogy van-e értelme Castrol olajba Metabond adalékot tölteni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Metabond Olajadalékot használtál már? Youtube-on néztem a demonstrációt eléggé meggyőző volt, csak nemtom hogy van-e értelme Castrol olajba Metabond adalékot tölteni... :D Nem használtam,mert igazán nem látom értelmét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 vezérlőpult jobb felül és azon belül meg avatar beállítás...... Thx még1x:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Thx még1x:) Igazán nincs mit :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nem használtam,mert igazán nem látom értelmét.... Értem... Tomcsy... Zsírul néz ki a kocsid... Esetleg valahol több kép róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Thx! Tavaly tavasszal még 8700ért vettem a 10w-60-at. Annyit még talán megér. De az edge-ek ára nagyon elszállt. Nem akarok reklámozni de a startgumiponthu oldalon egész jó akciós áron vannak motorolajok:) Ezt figyeld http://www.norauto.hu/katalogus.php?page=15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Értem... Tomcsy... Zsírul néz ki a kocsid... Esetleg valahol több kép róla? :D Köszi! Nemsokára csinálok vmi egyszerű weboldalt. Addig is az adatok: -'95 elejei, vagyis a C20XE motorosok közül a legutolsó széria. Gyárilag nem volt optikázva ez már, nincs kipörgésgátló, de van légzsákos kormány:) -motor: direktszűrő, chiptuning -belső: légzsákos kormány, armster könyöklő -külső: ms design jel nélküli hűtőmaszk,küszöb, hátsó lökös, felső spoiler, fólia -kerék: cali turbo első fék, borbet 16", 205/45R16 GoodYear Eagle F1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Köszi! Nemsokára csinálok vmi egyszerű weboldalt. Addig is az adatok: -'95 elejei, vagyis a C20XE motorosok közül a legutolsó széria. Gyárilag nem volt optikázva ez már, nincs kipörgésgátló, de van légzsákos kormány:) -motor: direktszűrő, chiptuning -belső: légzsákos kormány, armster könyöklő -külső: ms design jel nélküli hűtőmaszk,küszöb, hátsó lökös, felső spoiler, fólia -kerék: cali turbo első fék, borbet 16", 205/45R16 GoodYear Eagle F1 Nemrossz, a képeket pedig majd linkeld valahova. :D Én asszem elteszem magam vízszintesbe... Holnap melódia... Cső all. 'ccakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ezt figyeld http://www.norauto.hu/katalogus.php?page=15 Itt 7k a 4l 10w-40, amit én mondtam ott meg csak 6k :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nekem Avanza 5w40 van benne most, nincs vele gondom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Itt 7k a 4l 10w-40, amit én mondtam ott meg csak 6k :D Tányleeeeeeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Balázs ! azért a hűtőmosás nem egy túl üzembiztos dolog szvsz. simán ki lehet mosni vele azt a koszt is ami épp tömít....hallottam h jól ment a kocsid ( Dunaúj felé :P ) Pííísta neked meg zsír új hűtőt vettem a senibe azért bírta ...bár honnan jött a sár azt nem tudom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 akko kapjátok be :D :P .. .vegye meg B_csabatöl a tank hütöt és akkor ki se megy a kékböl. Szerintem az órámmal lehet a gond, vagy a gomba nemjó, ma bekapcsolt a venti 1-es fokozaton, és akkor is 60° körül mutatott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Szerintem az órámmal lehet a gond, vagy a gomba nemjó, ma bekapcsolt a venti 1-es fokozaton, és akkor is 60° körül mutatott :D Pénteken mutatott 90fokot is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Pénteken mutatott 90fokot is :D A kék után egy rublikától soha nem mutatott még többet, az nemtudom hányfok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A kék után egy rublikától soha nem mutatott még többet, az nemtudom hányfok. A sokadik racsing után mikor még járt a kocsid akkor 90fokon volt...Még beszélünk is róla hogy kellett fél óra hogy bemelegedjen rendesen.....De lehet hogy már aludtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A sokadik racsing után mikor még járt a kocsid akkor 90fokon volt...Még beszélünk is róla hogy kellett fél óra hogy bemelegedjen rendesen.....De lehet hogy már aludtam :D Most megnéztem ezen a képen hogy a 90°-os ruzblikához oda van írva hogy 90, na nekem annak a közelben sem volt még soha pénteken is az első rublikán állt (kék után) mikor benéztél és mondtad ott is hogy 90° tudtam akkor is hogy elnézted emlékszem rá. Szerintem nem a tankhűtő a baj. :D ma nagyon meleg volt és nem ment az elsőnél föntebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Most megnéztem ezen a képen hogy a 90°-os ruzblikához oda van írva hogy 90, na nekem annak a közelben sem volt még soha pénteken is az első rublikán állt (kék után) mikor benéztél és mondtad ott is hogy 90° tudtam akkor is hogy elnézted emlékszem rá. Szerintem nem a tankhűtő a baj. :D ma nagyon meleg volt és nem ment az elsőnél föntebb Akkor valószínű hogy nem a nagy hütővel lesz a gond.....Gyári a termosztát amit cseréltél????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Akkor valószínű hogy nem a nagy hütővel lesz a gond.....Gyári a termosztát amit cseréltél????? Hát, csergobe vettem 92fokos, gondolom valami utángyártott, egyszerre vettem aszthiszem a hűtővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Most megnéztem ezen a képen hogy a 90°-os ruzblikához oda van írva hogy 90, na nekem annak a közelben sem volt még soha pénteken is az első rublikán állt (kék után) mikor benéztél és mondtad ott is hogy 90° tudtam akkor is hogy elnézted emlékszem rá. Szerintem nem a tankhűtő a baj. :D ma nagyon meleg volt és nem ment az elsőnél föntebb http://img.vatera.hu/photos/c3/88/624_1_big.jpg Akkor neked is szorul az órád mint az enyém... Mert nekem is ugyanez volt a szitu ma amikor hagytam járni... Felment nekem is az első jelzésig pedig a motortérből dőlt már a forró levegő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Még lehet jeladó is,lehet el van szakadva a vezetéke....Akármi lehet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Akkor neked is szorul az órád mint az enyém... Mert nekem is ugyanez volt a szitu ma amikor hagytam járni... Felment nekem is az első jelzésig pedig a motortérből dőlt már a forró levegő. :D szorul? mit lehet vele kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Még lehet jeladó is,lehet el van szakadva a vezetéke....Akármi lehet..... de ha elvan szakadva akkor nemkéne mutasson semmit, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Első körben jeladót cserélnék,van vagy 1000Ft. Aztán buzerálnám az órát,az is lehet,hogy már cserélve volt és nem a megfelelő van bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Az sem kizárt hogy mikor felrakták a fehér számlapot középre,leeset a hőfok mutató,és rosszul rakták vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts