coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 De történni kell, nemtudom megnézni mert módosított cuccaim vannak most, egy gyári teszt kéne és tapasztalat, mivel emelkedni az előgyujtás ezért emelkedni kell az alapjáratnak minimum 50rpm-et, de nekem most úgy lesz megcsinálva hogy B mikor raccsing van :D A mikor nincs (csak néha) :P Elméletileg ezt a kütyüt váltja fel a kopogás érzékelő :D de lehet rosszul tudom...Nekem biztos semmi nem változott..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Elméletileg ezt a kütyüt váltja fel a kopogás érzékelő :D de lehet rosszul tudom...Nekem biztos semmi nem változott..... Hogy érted hogy váltja fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hogy érted hogy váltja fel? Úgy hogy a kopogásérzékelőnek pont az lenne a dolga amit ezzel a kütyüvel elérsz.....Automatikusan állítja,és nem neked kell forgatni.....Nem is értem minek van benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Úgy hogy a kopogásérzékelőnek pont az lenne a dolga amit ezzel a kütyüvel elérsz.....Automatikusan állítja,és nem neked kell forgatni.....Nem is értem minek van benne :D Az a bajom hogy megemeledik az alapjáratom ha B-re teszem, na most vagy sz@r a kopogásérzékelő, vagy én írtam rosszl valamit, ezért kéne egy gyári teszt. Mert mintha most az történne hogy B-n nincs kopogásérzékelő, A-n meg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! Ismét segítséget szeretnék kérni! :D Normális dolog-e az , hogy ha megállok a városban a dugó miatt pl. akkor kb 2 percen belül fent van a vízhőfok a 110-es piros osztás alatt, aztán visszahűl és újból fel és ezt követően már le sem akar hűlni. Rettegek, hogy lepukkan valamelyik vízcsövem egyszer, arról nem is beszélve , hogy ilyenkor a kocsi semmit nem gyorsul(gondolom az a meleg levegő miatt lehet) Termosztátot most cseréltem és semmi változás. Ha valakinek van jó ötlete segítsen plííz! :P O és de céép G opc állt ma mellettem a népligetnél! :D Szerintem idevalósi lehetett , mert ahogy láttam turbinás volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ja Lacee, mi lesz ma? :D :D sok sikert :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sziasztok! Ismét segítséget szeretnék kérni! :D Normális dolog-e az , hogy ha megállok a városban a dugó miatt pl. akkor kb 2 percen belül fent van a vízhőfok a 110-es piros osztás alatt, aztán visszahűl és újból fel és ezt követően már le sem akar hűlni. Rettegek, hogy lepukkan valamelyik vízcsövem egyszer, arról nem is beszélve , hogy ilyenkor a kocsi semmit nem gyorsul(gondolom az a meleg levegő miatt lehet) Termosztátot most cseréltem és semmi változás. Ha valakinek van jó ötlete segítsen plííz! :P O és de céép G opc állt ma mellettem a népligetnél! :D Szerintem idevalósi lehetett , mert ahogy láttam turbinás volt! Ventilátorod megy rendesen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 dászéééppp... http://kulonleges-hasznaltauto.hu/hu/auto.php?id=135 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Xray, tedd már meg hogy átfordítod azt a kis csatlakozót a jobb toronynál A-ról B-re, neked gyári minden ugye? Leszámítva az Irmscher chippet azon kívül minden gyári! :D De ahogy István írta próbáltam és semmisem történt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 dászéééppp... http://kulonleges-hasznaltauto.hu/hu/auto.php?id=135 :D Vicces :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Leszámítva az Irmscher chippet azon kívül minden gyári! :D De ahogy István írta próbáltam és semmisem történt! Azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Azért köszi! Én , amikor vettem akkor volt még 98 oktánszámú benya,,,, nekem A és B oldala van kipróbáltam így is ugy is ,,, nekem sehogyansem volt hangosabb,,,, nemtom számít az valamit?? ugytudom az előgyújtást auto álítja vagy tévedek!??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Az a bajom hogy megemeledik az alapjáratom ha B-re teszem, na most vagy sz@r a kopogásérzékelő, vagy én írtam rosszl valamit, ezért kéne egy gyári teszt. Mert mintha most az történne hogy B-n nincs kopogásérzékelő, A-n meg van. A kopogás érzékelő sztem jó esetben mindkét állásban van,,,, hisz ahhoz álítja az előgyújtást,,,, SZERINTEM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ventilátorod megy rendesen ? O igen azt nem mondtam, hogy igen azzal minden okés Bekapcsol sőt 2 sebességes mert szigorúbban is teker egy idő után. :D Gondolkoztam azon is hogy nem esetleg a hűtőm van eltömődve , mondták már hogy lehet hengerfejes. Tanácstalan vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 O igen azt nem mondtam, hogy igen azzal minden okés Bekapcsol sőt 2 sebességes mert szigorúbban is teker egy idő után. :D Gondolkoztam azon is hogy nem esetleg a hűtőm van eltömődve , mondták már hogy lehet hengerfejes. Tanácstalan vagyok. :D Nézd meg, hogy ha leveszed a szelepfedélről kupackod, akkor ott nincs-e víz, nézd meg a kieyenlítőtartályt, hogy ott nincs-e olaj, nézd meg a nívópálcát, hogy ott nincs-e víz, ha meleg a motor, akkor nem-e túl kemények hű csővei. Lehet, hogy a kiegynlítőtartályod kupackja a luda, illetve abban a szelep. Ha ilyen melegben jársz vele és forr, akkor valami előbb-utóbb el fogja engedni a nyomást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hát igen, pont ettől félek én is, hogy valami engedni fog a nyomásnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha nem egyet mész a GSivel akkor elégedet leszek B) B) :D :D Elégedett vagy??? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Én szeretnék egyedül aludni B) :D :D Detti ezt még elhiszi??? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Elégedett vagy??? :D :P Nem rossz :P B) 1baja van,hogy nagyon kemény a futómű...... ;) És mivel nem engedte hogy kiessen a kulcsom,már szeretem is :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Detti ezt még elhiszi??? ;) B) Még nem kérdeztem B) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 És mivel nem engedte hogy kiessen a kulcsom,már szeretem is :D B) B) :D :D :P ;) Na meg mert sárga is... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 :D :D :P Na meg mert sárga is... B) :D Csak a színe miatt nem! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nos hát olaj nincsen sehol és víz sem, viszont nem tudom, hogy hogyan kell hűlnie a hűtőnek, de felül egy sávban forró alul meg jéghideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 mekkora az a sátor? most akkor vegyek vagy ne? :P Diny azt mondta, hogy az övé tavaly óta nem volt megnézve...lehet, hogy kicsit az is odavan :D :D Az enyém jó,tegnap összeraktam a szobába és semmi baja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ilyen nagy a szoba, vagy ilyen kicsi a sátor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts