mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ezek ? B) Gondolkozz mielőtt kérdeznél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Gondolkozz mielőtt kérdeznél B) inkább feladom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Suzukit Gellértnek ! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Suzukit Gellértnek ! :D ;) jöhet egy Samurai esetleg vitara... egyébként a youtube-on láttam Samurait senator motorral B) ez meg szép B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Így nem nézegetek semmit, mert komolyabb bontás lenne a vége B) Én már láttam Lurdynál Dini tekintetében, hogy úgyis pályázik az autódra... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 jah B) ez meg szép B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Én már láttam Lurdynál Dini tekintetében, hogy úgyis pályázik az autódra... B) B) kikérem a nevében, nem mindig csak a romboláson jár az esze.... :lol: :D Épiteni is tud! (lsd: kadett) És különben is Pista utána gyakorlatilag nincs mit elbontani! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 És különben is Pista utána gyakorlatilag nincs mit elbontani! B) B) Dehogyisnem... rákospalotán a szemétégetőben egy egész műszak foglalkozna az autóból kibontott hulladékkal :D ;) ;) A kiskunfélegyházai műanyagfeldolgozó üzem meg lenyomná a tőzsdén a poliészter alapanyagok árát a hirtelen jött nagymennyiségű újrafeldolgozható icetea palackok miatt :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tetszik! lehet beválalok egy hitelt! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ilyet néztem az astra előtt Csak elhalászták előlem! B) Ezek negyon tetszenek, na nem egy erőgép de ezeknek nagyon okés a mocijuk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tetszik! lehet beválalok egy hitelt! B) B) Ez egy nagyon szép autó...még is pirosban is :D bár ebből volt gyárilag turbós (és talán összkerekes) változat is ;) bár a képek látszik, hogy USA-ban készültek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ez egy nagyon szép autó...még is pirosban is B) bár ebből volt gyárilag turbós (és talán összkerekes) változat is :D bár a képek látszik, hogy USA-ban készültek Igen szép nagyon tetszenek ezek , mondjuk magyarországon zömében automata váltós van de ez kézi váltós, a színe is szép a piros ellenére,,, ez sem egy izomautó de iszonyat formás.... 4 jegyű ház szám most nézem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Annyit írtatok csütörtök óta hogy nem lehet elolvasni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Annyit írtatok csütörtök óta hogy nem lehet elolvasni B) El lehet csak hosszú a lajstrom! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Úgy hallottam, aki nem akarja megölni vele a motorját, legalább az öntött dugókat lecseréli kovácsoltra B) Ezért jó az első évben készült c20xe széria...abban kovidugók vannak még...nekem ilyen volt a Kadiban... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 kikérem a nevében, nem mindig csak a romboláson jár az esze.... ;) B) Épiteni is tud! (lsd: kadett) És különben is Pista utána gyakorlatilag nincs mit elbontani! B) :D Igen...oda már elég egy söprű meg egy lapát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ezért jó az első évben készült c20xe széria...abban kovidugók vannak még...nekem ilyen volt a Kadiban... B) reggelente nekem is ugy csattog mint 1 kovi dugos.. akkor nekem is az van benne? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 reggelente nekem is ugy csattog mint 1 kovi dugos.. akkor nekem is az van benne? :D NOS-t neki, azt kiderül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 NOS-t neki, azt kiderül... :D nem akarok én 5 autot adni nekéd elég nekem ha 1et kapsz :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 nem akarok én 5 autot adni nekéd elég nekem ha 1et kapsz :P :D Akkor ereszz le még a 4 gumiból 3at... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Igen...oda már elég egy söprű meg egy lapát... :D Noigen. Nem lehet mindent porszívózni, mint egy oszlopsérült C Kadit :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 mint egy oszlopsérült C Kadit :D :P Oszlopséééérült??? Semmi baj nem volt az oszlopokkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Oszlopséééérült??? Semmi baj nem volt az oszlopokkal... :DBiztos a villanyoszlopra gondolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Más nem tervezi hogy kimegy oserszlébenbe, csak a négy fix ember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Más nem tervezi hogy kimegy oserszlébenbe, csak a négy fix ember? Nem sajnos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts