Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 http://m.blog.hu/ho/homar/image/200707/hamisbubo1.jpg erre gondoltál? :D Ja, csak elötte áztasd be, nehogy feltörje az ínyed... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ja, csak elötte áztasd be, nehogy feltörje az ínyed... B) B) De nem horgászni akar!!!!! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ma nem mert elkezdtem végre számolgatni h mit mennyiért hova merre h jövőre összeálljon.... de holnap lehet h féláron megkapod B) :D ;) A hirdetett ár feléért bármikor :lol: ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Aztán meg ott a nappali is... B) B) Nameg az is ja! :D ;) ;) Szal max Légelszívót meg klímát vehetsz de azt se a GSI-be! :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 A hirdetett ár feléért bármikor ;) ;) B) aztán lehetne bontani... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 aztán lehetne bontani... :D ;) soha :P B) ;) Kell bele egy jó c20xe egy szép fény,ültetés,meg egy komoly felni....... B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 soha :P B) ;) Kell bele egy jó c20xe egy szép fény,ültetés,meg egy komoly felni....... B) :lol: 1-2 milla és faja is mi?? :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 1-2 milla és faja is mi?? :lol: B) B) Talán 1 elég lenne :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Talán 1 elég lenne B) B) :D Ahogy ismerlek az nem oylan biztos! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ahogy ismerlek az nem oylan biztos! B) B) :D Már okosabb és céltudatosabb vagyok mint 2.5 évvel ezelött ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Már okosabb és céltudatosabb vagyok mint 2.5 évvel ezelött B) B) :D Oké akkor kiegyezünk olyan 1,5 millába és nem is tévedttem sokat! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Oké akkor kiegyezünk olyan 1,5 millába és nem is tévedttem sokat! B) ;) :lol: Igazad van...a teljes fehér bőrbelsőt nem számoltam bele B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Csak a futómű kicsit kajla. De majd helyrerakjuk ;) Kinézel egy szimpi padkát a hősök terén? :P :D Na jó felfedem az én tuningom is ,,,,,, Uránban gondolkodom.... ;) ;) :lol: Nagyon kemény vagy gázsi, nekem elég a redbull is :P Ha a dbilassal kibírja a 200Le amit igérnek akkor ezt is ki kell bírnia,ráadásul ezt nem mindíg használod....... B) De a dbilassal nincs +400fok az égéstérben :P Úgy hallottam, aki nem akarja megölni vele a motorját, legalább az öntött dugókat lecseréli kovácsoltra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Igazad van...a teljes fehér bőrbelsőt nem számoltam bele B) B) :D Ugye hogy ugye! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nagyon kemény vagy gázsi, nekem elég a redbull is B) Hát tesvírem láthattad ha egy akkora turbinát elbír egy C20XE gyerekjáték nekijje!!! B) :D ;) És nem a gázt nyomom hanem huzom felfelé a rudakat benne! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát tesvírem láthattad ha egy akkora turbinát elbír egy C20XE gyerekjáték nekijje!!! B) B) :D És nem a gázt nyomom hanem huzom felfelé a rudakat benne! ;) ;) És a KU mit ír elő az ilyen üzemeltetésre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 És a KU mit ír elő az ilyen üzemeltetésre? B) Hát ilyen kis méretekben saját belátás szerint kell cselekedni, üzemzavar esetén minigomba! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát ilyen kis méretekben saját belátás szerint kell cselekedni... Még mindig az uránról van szó? :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 És milessz a zasszony konyhabútorával??? kapsz te majd tuningot vazze egyhétig egyirányba szaladsz!!! B) B) :D ;) Még jóhogy nem olvassa ezt a fórumot, még eszébe juttatnád ;) most legalább csönd van ebben az irányban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ....Kinézel egy szimpi padkát a hősök terén? :D B).... Így nem nézegetek semmit, mert komolyabb bontás lenne a vége B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Zsoltee figyelmébe ajánlanám, ha még megvannak a felnik, és még mindig el akarja őket adni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A hirdetett ár feléért bármikor ;) ;) B) bal lábbal keltem de nem ennyire :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Még mindig az uránról van szó? :lol: B) B) :D ;) ;) Hát mimásról! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 bal lábbal keltem de nem ennyire B) B) Add fel Gellért. Ezek már nem neked való autók be kell, hogy lássd :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Add fel Gellért. Ezek már nem neked való autók be kell, hogy lássd B) :D ezek ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts