PetiGSI Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 peti ez moapos gsi :lol: De ez a srác nem a Te spanod Ádám? Aztec : Nem én nem ismerem a srácot és lehet övé a kocsi de azért lefényképezhette volna magyarországon és nem ausztria vagy német ó. ban. :roll: Középső kép hátterében német felirat a jobb szélsőn meg még szélgenerátorok is vannak :wink: Itthon csak 1 falu határában láttam ilyen "pörgő légcsavart" de ott nincs német felirat sehol :lol: Nah mind 1. Meg még nem láttam a tagot sose pedig ha ilyen szép gsi-m lenne biztos mutogatnám.Na jó nem kukacoskodom............... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Petya! Koncentrálj! Ez a gsi németországi, valsz a tulaj is az. A képek a moap.de/showroom/astra f/flieBheck közül valóak. A srác gsi fan és csak úgy tette fel ezeket a képeket, like a mi Tomunk is :wink: Kápisse? Amúgy asszem mekry 5 a renccáma ennek a vasnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Áhhhhááá már értem :smt101 :weedman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 igy szemre (külsőleg) jobb állapotban van mint az enyém És már a DIS gyújtás, és ebből gondolom a "frissebb" 2.8?-as motronik figyel benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 A c20xe blokk elkelt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Meglássuk!Ma is megyek kuncsorogni,, egy Corsa A GSI hátsólökösért! Amúgy minden X20XE-nél megegyezik az a kis csövecske?Mert olyan Astra biztos nincs bontva, vagy esetleg ez csak motorfüggő? :?: Ezt nem vágom pontosan. hogy is jön ide a X20XE? Enyém c20xe... nemtom x20xe milyen.. de megpróbálom megnézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Vkinek nincs képe x20xe mociról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 sztem csak a hengerfej más egy picit. X20XE Nekem X20XE tőkék vannak a kocsiban és zsír a gép. Szóval nem lehet nagyon más. Persze életemre nem esküsznék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferko636 Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Sziasztok! Van eladó tárcsás hátsó hidam komplett,meg egy két aproság (állitható hátso koni,rugószett ,stb..) vectrába volt, talán jok másba is....Lesz F16 os rövid váltóm 1.8 gsi belátható időn belül!! Üdv :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Ezt nem vágom pontosan. hogy is jön ide a X20XE? Enyém c20xe... nemtom x20xe milyen.. de megpróbálom megnézni... De akkor hogy lehet a tiéd 134-7LE?Vagy ennyire szenilis lennék? :smt009 :smt017 :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Kevered a szezont a fazonnal :lol: Ezen ment itt párszor a duma.. és lehet ezért kavarod.. az enyém '96os C20XE 150 lovas verda.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Kevered a szezont a fazonnal :lol: Ezen ment itt párszor a duma.. és lehet ezért kavarod.. az enyém '96os C20XE 150 lovas verda.... :wink: :oops: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nekem X20XE tőkék vannak a kocsiban és zsír a gép. Szóval nem lehet nagyon más. Persze életemre nem esküsznék :wink: Eccer mán meghallgatom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 ki tuggya fehérdzsieszájj vócartárs mijé árulja kocsiját :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 már megint? :lol: nála már nem ez az első alkalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 már megint? :lol: nála már nem ez az első alkalom akkor IQval kezet fog6 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 akkor IQval kezet fog6 :lol: Én már nem árulom :( Beletörődtem, hogy úgysincs jobb ;) Goofy! Láttam a kocsidat, szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Én már nem árulom :( Beletörődtem, hogy úgysincs jobb ;) Goofy! Láttam a kocsidat, szép! Hol? mikor? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Hol? mikor? :shock: A bmi előtt, ma délután. Nem volt nehéz kiszúrni, hogy a tied, kurvanagy betűkkel az oldalára volt írva, hogy Goofy... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Anti igyekezzél légy szíves az új ülésekkel, mert új probléma jelentkezett :lol: A kocsi már erőteljesen jól kanyarodik 8) , viszont én meg kicsuszok az ülésből, szóval látnom kell mennyire tart a tiéd :lol: Vagy nőnöm kell még min. 5 centit de ez nehéz lesz, vagy híznom 10 kilót de azt a utolsó utáni megoldásnak szánnám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...7f5c99bb&s=1009 Ennyi lenne az ára ha viszik vigyék , ha nem akkor marad!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 a toldat honnan van? rendelted vagy csináltattad? és milyen széles/vastag/hosszú? mert nagyonnagyon tetszik, csak félek hogy a -4 centivel már igenigen közel lenne a csatornafedél :x :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 írta még anno h tud szerezni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 anno még nme volt mire felrakni :toothy5: :toothy5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 anno még nme volt mire felrakni :toothy5: :toothy5: dede pont ebből ment múltkor a dilemázás emlékezz már vissza :idea: hogy vagy vagy... emlékezz az erő veled van (ha minden igaz 150hp :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts