Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kit érdekel az idő,ha az utcán Én vagyok elöl??????de komolyan?????Lehet hogy egyet mentünk Lantival da akkor is 5 centivel én voltam elörébb ennyi és csak ez számít...... Én ezen a részén már túl vagyok...nekem nem csak ez számít... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mondjuk az a sárga azóta is fut...nem lett HF-es egyszer sem... B) :D Ha 100hf-t cserél rajta akkor is csak a fele lesz a seat értékének...;) ;) Nem egy kategória,de mégis jó hogy egy szinten mozognak..az már más kérdés hogy melyik kinek jobb :lol: most mondjam azt, hogy olyan felnit, mint az enyém, múltkor gumistól láttam 75-ért? B) Akkor szerinted el tudod ezt adni 170ért????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát pedíg féjél , Csabi oylan ECU-t ír hogy seholsenemleszel és ha méga gátlók is jóklesznek tök esélytelen leszel! B) :D ;) ;) Ha nem olvad el a dugója addig... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 én soha nem mondtam h elvertem... viszont a 15,499 nekem 15,5 nem 15,4.. B) Igen ez igaz, de talán 1 hete vehettem, azóta fejlődött egy picit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Én ezen a részén már túl vagyok...nekem nem csak ez számít... B) Ha nem így lenne akkor nem ezt a kocsit vetted volna :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 De...amúgy pont ezért csinálják a vízbefecsit is...mondjuk általában a Ladáknál... B) Ja hát az Orosz nem hülye!!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha nem olvad el a dugója addig... B) Az máskérdés , de arra is kitalál valamit majd nyugodj meg! B) :D Vasdugóval fog menni főtengely sonka nélkül hogy a nyomaték maradjon! ;) ;) És akkor fogod főgyújtani a Seatot! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Alkudni lehet??????? B) ;) ma nem mert elkezdtem végre számolgatni h mit mennyiért hova merre h jövőre összeálljon.... de holnap lehet h féláron megkapod B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kit érdekel az idő,ha az utcán Én vagyok elöl??????de komolyan?????Lehet hogy egyet mentünk Lantival da akkor is 5 centivel én voltam elörébb ennyi és csak ez számít......Amikor meg tökölröl jöttünk haza ő volt elöl,tehá ő nyert... :D ;) ;) Nincsenek nagy csodák,egyformán mennek az autók csak nem mindíg sikerül úgy váltani rajtolni mint ahogy szeretnénk........ :lol: B) Ott a pont B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ma nem mert elkezdtem végre számolgatni h mit mennyiért hova merre h jövőre összeálljon.... de holnap lehet h féláron megkapod B) :D ;) Ugysem mered eladni B) Annyiért meg főleg! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha nem így lenne akkor nem ezt a kocsit vetted volna B) B) Nem azt mondtam, hogy nem számít...mert számít persze...ilyenek vagyunk...olyan autókban szeretünk ülni amik jól mennek...de nálam szempont volt, hogy fiatalabb legyen mint pl egy GSI, legyen benne légzsák, klíma, 200Le felett legyen, jól menjen, jó fékek...szép forma...így úgy gondolom, hogy ezek figyelembevételével nem igazán van más típus... Amúgy kb úgy fogalmaznám meg, hogy nekem most olyan a Cupra mint amikor anno a GSI-t vettem...kategóriájában szép és jól megy, de verhető...és ugyan ez igaz a GSI-kre is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Akkor szerinted el tudod ezt adni 170ért????? nem, de a fene sem tudja, mit akarok pontosan. ja, de. aludni, és végre nem 4.30-kor kelni, nyerni a lottón(pláne most, hogy tegnap a vihar egy mosógépet mínuszolt le nálunk+2 konnektort) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem azt mondtam, hogy nem számít...mert számít persze...ilyenek vagyunk...olyan autókban szeretünk ülni amik jól mennek...de nálam szempont volt, hogy fiatalabb legyen mint pl egy GSI, legyen benne légzsák, klíma, 200Le felett legyen, jól menjen, jó fékek...szép forma...így úgy gondolom, hogy ezek figyelembevételével nem igazán van más típus... Amúgy kb úgy fogalmaznám meg, hogy nekem most olyan a Cupra mint amikor anno a GSI-t vettem...kategóriájában szép és jól megy, de verhető...és ugyan ez igaz a GSI-kre is... :D ez nema seat forum.. itt nem fikázni a gsiket B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ott a pont B) Ja ígyvan, komoly befektetés nélkül nincs se teljesítmény sem klubtagság Antiéknál szal min 4 milla a beugró a nemnormális klubba! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ez nema seat forum.. itt nem fikázni a gsiket :D B) Majd a kövi talin megint jólbeitatjuk hogy hánnyon ..... ez lessz a bünti! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ez nema seat forum.. itt nem fikázni a gsiket B) B) Egy szóval sem fikáztam...ha egyszer sok pénzem lesz...nagyon sok...lehet még építek egy 4X4 turbós GSI-t...egyszer majd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ...a nemnormális klubba! B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ez nema seat forum.. itt nem fikázni a gsiket :D B) ez van a vw csoporton belül. Teljesen kifordulnak magukból. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Egy szóval sem fikáztam...ha egyszer sok pénzem lesz...nagyon sok...lehet még építek egy 4X4 turbós GSI-t...egyszer majd... ;) Nem is kell olyan sokat várni arra a GSI-re nálad ez nem anyagi dolog inkább ELMEFÜGGŐ!!!! :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ez van a vw csoporton belül. Teljesen kifordulnak magukból. B) Bazinagykukitbekapóssmile... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ez van a vw csoporton belül. Teljesen kifordulnak magukból. B) És látod el is értunk a német autók gyökereihez..... akkor hol a Sapnyol fííling ha minden Vw benne?? B) !!!! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jók ezek a gsi-k és kész :D és az én csóró zsebemhez dukál ;) ugyhogy megyek is dolgozni hogy tudjam szépítgetni, meg hasonlók.. B) Nekem az is elég ha viszel egy kört majd Anti, de majd eccer nekem is lesz ujabb szebb mint a gsi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jók ezek a gsi-k és kész :D és az én csóró zsebemhez dukál :P ugyhogy megyek is dolgozni hogy tudjam szépítgetni, meg hasonlók.. B) Nekem az is elég ha viszel egy kört majd Anti, de majd eccer nekem is lesz ujabb szebb mint a gsi B) És milessz a zasszony konyhabútorával??? kapsz te majd tuningot vazze egyhétig egyirányba szaladsz!!! ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Bazinagykukitbekapóssmile... B) B) http://m.blog.hu/ho/homar/image/200707/hamisbubo1.jpg erre gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 És milessz a zasszony konyhabútorával kapsz te majd tuningot vazze egyhétig egyirányba szaladsz!!! B) B) :D ;) Aztán meg ott a nappali is... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts