Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elmorzsoltam pár könycseppet az elveszett lelikibékédért, amikor meghallottam mennyire odapörköltél Csabinak B) B) Gondolod, lopom én a könnycsppeket ? :lol: :P Iszol Te rendesen??? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ez nem vicc...ez sci-fi... B) B) Még annak is dúrva! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pudingok vagytok...semmi bevállalás, semmi adrenalin... B) Ha nem lenne ilyen jó a motorom akkor biztos hogy bevállalnám,de ezt Te is tudod......de azért nem zárom ki hogy kipróbálom...idén nem hiszem,de jövöre B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Semmit...puff rá egy 50-es shootot... ;) Láccik, hogy támjszlipen nevelkedett a csákó B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha nem lenne ilyen jó a motorom akkor biztos hogy bevállalnám,de ezt Te is tudod......de azért nem zárom ki hogy kipróbálom...idén nem hiszem,de jövöre B) B) :D ;) :lol: Ne baxkuráld ela jó mocit!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nefélj , az ki is fogja ez tény! B) Mitől???? Ha a dbilassal kibírja a 200Le amit igérnek akkor ezt is ki kell bírnia,ráadásul ezt nem mindíg használod....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ne baxkuráld ela jó mocit!!!!! ;) Olcsón van Dinynél B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mitől???? Ha a dbilassal kibírja a 200Le amit igérnek akkor ezt is ki kell bírnia,ráadásul ezt nem mindíg használod....... B) Beteszed a NOS-t a kocsiba mire észbekapsz Ferihegyen kérsz leszálási engedélyt ;) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mitől???? Ha a dbilassal kibírja a 200Le amit igérnek akkor ezt is ki kell bírnia,ráadásul ezt nem mindíg használod....... B) István győzd már meg magad B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Olcsón van Dinynél B) B) :D Igaz! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pudingok vagytok...semmi bevállalás, semmi adrenalin... B) erröl beugrott egy prosectura számból egy részlet! " azt mondod hogy van hitelem van hitelem és száz havi részlet hej-hej hurrá ez már nem ez már nem egy céltalan élet" :P B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mitől???? Ha a dbilassal kibírja a 200Le amit igérnek akkor ezt is ki kell bírnia,ráadásul ezt nem mindíg használod....... B) Én mindig használnám...még amig melegedne a moci akkor is tolnám neki a shoot-ot... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Én mindig használnám...még amig melegedne a moci akkor is tolnám neki a shoot-ot... B) abban az a jo, hogy elmész palackot tölteni és mire hazaérsz indulhacc vissza töltetni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jó az aláírsom Anti? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Én mindig használnám...még amig melegedne a moci akkor is tolnám neki a shoot-ot... B) Gy járt a Black/Blue GSI is azé szetted szét 6 szor mert shootoltál folyton ... még a PC a műanyag kormányon is a Gombot nyomogattad! B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pudingok vagytok...semmi bevállalás, semmi adrenalin... B) Nyomás bajnok ;) 0,8al eddig nálad mi volt Adrena ? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jó az aláírsom Anti? B) Ez így durva de eljön az időőőő nembírja a seat nemlessz benne GRÁFT! Lefonnyad mint marinéni mustkátlija a zárttornácon! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kint vagyok a Wizz Air iroda előtt, és ide hallom hogy Sanyi tesztel B) de valami kegyetlen módon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Simán One-One GSI - Cupra és ha télleg jó a turbesz akkor esélytelen max ha rajtnál összetöröd neki a hátulját akkor tuti elb@ssza a rajtot me ideges lessz! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kint vagyok a Wizz Air iroda előtt, és ide hallom hogy Sanyi tesztel :D e valami kegyetlen módon ;) De remélem nem a tiédet! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jó az aláírsom Anti? B) Hát amíg nem vertél el, addig csak jól hangzik...de írhattál volna oda Tech Art Porschet is ennyi erővel... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 De remélem nem a tiédet! B) B) Nem, hanem a brutál Hondáját.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 István győzd már meg magad B) Már meggyőztem,de jellen pillanatban nincs feles 200e ft-om erre ;) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nyomás bajnok :D 0,8al eddig nálad mi volt Adrena ? B) B) Hitchkokot néztem közben... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem, hanem a brutál Hondáját.. ;) Majd figyeld meg pár hónap mulva,,,,,, Csabi gyere már át ,.,,,, 2 henger hajtókar csapágy cseréljük ki! B) :D (3 szor cseréltema Hondámon B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts