Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 "szigszallag kétféle...nem ám akármilyen...meg persze gyorskötöző.." Na és a flex és az epokit ragacs meg a smirgli hol marad??? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Megvan a megoldás mivel lehet a seatot alázni ,de titok Anti elsiklottam felette vagy direktt nem írtad le hogy körbe lett szikszalagozva a gumi cső :P B) Lanti már MSN-en rátapintott... de azért van ott más is... Szal 5 cm-s szakadás...erre ment először normál szigszallag...aztán bazi erős szövetes, és végül az elmaradhatatlan kábelkötegelőből 4 db... ;) ;) A pillanatragasztót most nem tudtam mire felhasználni... Ja és erről jut eszembe...mentettem ma opelt is... :lol: Racce-nak kilukadt a hűtöje...lecsavaroztuk az elejét, és hát olyan Antisan megjavszeroltuk, hogy haza tudjon menni...igaz ehhez el kellett rágni két csomag Orbit-ot...azt tapasz... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ja meghekkeltem ma a Duckyt...ki volt lukadva egy cső a coolernél...így csak 0.7-0.8-akat tudott tölteni...zárójelben megjegyezném, hogy ez már Csabival való megmérettetés alatt is így volt... B) ...most újra 1.2 a nyomás.... B) :lol: Szuper. Ennyiért többet várunk attól a kocsitól :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 gsivel mindig is alázni fogjuk, csak kérdés, hogy elég e hozzá a 8v vagy kell a 16v B) B) Elég a 8V úgy is lukas a cooler cső,kicsi a cooler elmelegszik,stb.......... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Na jó estét, jó munkát! B) Megy a seat tuing? :D jobb is mert én is tervezgetek ám B) Semmi tuning...csak minden szépen gyárin hagyva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 gsivel mindig is alázni fogjuk, csak kérdés, hogy elég e hozzá a 8v vagy kell a 16v B) B) Sztem a sima 8V - vel is megizzad a Seat nemhogy az ütős 16V vel! Ha 16V vel menne kikellene vennünk 1 hengert hogy nesírjon a célbaéréskor! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elég a 8V úgy is lukas a cooler cső,kicsi a cooler elmelegszik,stb.......... B) B) :D majd beállunk egymás mellé, 1x elfelejtek elindulni olyan Diny-sen, másodszor mikor jön vissza már túl meleg lesz ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 igaz ehhez el kellett rágni két csomag Orbit-ot...azt tapasz... B) B) Tarr ezt velem is eljátszotta mikor összetörtem a céges omegát......de sajna nem lett túl jó,mert 2hétre rá hengerfejes lett.......Muszáj volt vele haza menni...... :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 majd beállunk egymás mellé, 1x elfelejtek elindulni olyan Diny-sen, másodszor mikor jön vissza már túl meleg lesz :P B) B) :D ;) Ha 2 szer jáccod el 3. ra tuti sz@rrá vered! Leóvad nekijje még a blov szelep is! ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szuper. Ennyiért többet várunk attól a kocsitól :D ;) ;) Ilyen sokban van neked??? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Na jó felfedem az én tuningom is ,,,,,, Uránban gondolkodom.... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Na jó felfedem az én tuningom is ,,,,,, Uránban gondolkodom.... B) :D ;) NOS-t neki B) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 NOS-t neki B) ;) :D Hát nem is tudom , ahhoz egyébként gondolom kikell cserélni sokmindent B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát nem is tudom , ahhoz egyébként gondolom kikell cserélni sokmindent B) Semmit...puff rá egy 50-es shootot... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát nem is tudom , ahhoz egyébként gondolom kikell cserélni sokmindent B) Elméletileg semmit...csak egy nitro szettet kell venni.......kb 50Le kibír a motor +ban :lol: ;) Legalábbis eddig ezt sikerült kipuhatolnom B) ;) csak sajnos kevesen használnak ilyet itthon,így elég kevés az infó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát nem is tudom , ahhoz egyébként gondolom kikell cserélni sokmindent B) Dehogy kell. Ha gond van, akkor B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Volt a duenen egy komplett computer vezérelt szett 120ért......csak félek hogy kinyírni a jó motoromat....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dehogy kell. Ha gond van, akkor B) B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dehogy kell. Ha gond van, akkor ;) ;) :lol: :P Vállald be Pista,a palack töltést meg összedobjuk...... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dehogy kell. Ha gond van, akkor :P :P B) B) Deee jobb azt előtte nem?? hogy ne leygen gond ,, érted odaálok Antimellé tökölön nyomok egy frutit Anti ledobja az ékszíjat hogy egy GSI hogy mehet így az enyém meg vezérműszíjat me nem lett megcsinálva és kiderül hogy ilyen "szar" motorral 13,1 mentem 402 m en milett volna ha jó is! :D ;) ;) (ezvolt a viccrésze!) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Volt a duenen egy komplett computer vezérelt szett 120ért......csak félek hogy kinyírni a jó motoromat....... B) Pudingok vagytok...semmi bevállalás, semmi adrenalin... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Volt a duenen egy komplett computer vezérelt szett 120ért......csak félek hogy kinyírni a jó motoromat....... B) Nefélj , az ki is fogja ez tény! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pudingok vagytok...semmi bevállalás, semmi adrenalin... B) Könnyen dumász KÚLLEROS csákó!!!! Olyan kokassal! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Semmit...puff rá egy 50-es shootot... ;) Elmorzsoltam pár könycseppet az elveszett lelikibékédért, amikor meghallottam mennyire odapörköltél Csabinak B) B) Gondolod, lopom én a könnycsppeket ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 B) B) Deee jobb azt előtte nem?? hogy ne leygen gond ,, érted odaálok Antimellé tökölön nyomok egy frutit Anti ledobja az ékszíjat hogy egy GSI hogy mehet így az enyém meg vezérműszíjat me nem lett megcsinálva és kiderül hogy ilyen "szar" motorral 13,1 mentem 402 m en milett volna ha jó is! :D ;) ;) (ezvolt a viccrésze!) :lol: ;) Ez nem vicc...ez sci-fi... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts