coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nézegettem fonixtuningnál 35,400Ft a fekete lámpa + pk. Szerintetek dojcslandban olcsóbb lehet? Persze szállítási költséggel együtt... B) Nézd meg mennyi az ebay-n és kb annyi kint is......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nemtom láttad-e az idézett commentem dátumát... B) ;) Ha azóta nem vette észre senki és most sem kapcsolnak... B) :D jah, bocsánat, akkor tegyelek vissza "MOTE klubtag" csoportba? Vagy maradhat a jelenlegi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 jah, bocsánat, akkor tegyelek vissza "MOTE klubtag" csoportba? Vagy maradhat a jelenlegi? B) Úúúúúúúúúú, észre sem vettem... B) Bocsánatodért esedezem ó nagy fehér varázsló. :D Komolyra fordítva... köszi szépen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nézd meg mennyi az ebay-n és kb annyi kint is......... B) Megnéztem ebay.de-n... Amit láttam max árat az 20eFt. :D Az 15eFt difi... Azért megérné kintről hozatni valakivel... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 akkómaradjakkó' B) am jó is lenne, ha varázsló lennék, és nem varázs ló. lenne pár gyors varázslatom. jah, és nincs mit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 akkómaradjakkó' B) am jó is lenne, ha varázsló lennék, és nem varázs ló. lenne pár gyors varázslatom. jah, és nincs mit. B) TM megy még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 TM megy még? B) héten örültem, ha nem aludtam be gép előtt este 9-kor. Öregszem vazze. Amúgy ritkán, de megy. Imént néztem meg fiaimmal valami Accelerators - Gyújtás c. filmet. Tiszta TM feeling. Csak gyerekeknek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 héten örültem, ha nem aludtam be gép előtt este 9-kor. Öregszem vazze. Amúgy ritkán, de megy. Imént néztem meg fiaimmal valami Accelerators - Gyújtás c. filmet. Tiszta TM feeling. Csak gyerekeknek. B) Mindjá rákeresek... Nem hallottam még róla. :D Tod mivel voltam még el annó? Zsír egyszerű gém, nem kell hozzá semmi nagy gép... Armagetron... Ha láttad a Tron című filmet biztos tudod miről van szó. ;) Neten tolni iszonyatosan jó... A másik gém mostanában ami nagyon megfogott az a Portal... FPS, de nem lövöldözni kell benne, hanem gondolkozni. Van egy puskád ami két teleportkaput tud kilőni, egy bejáratot és egy kijáratot. Ezzel kell megoldani különböző logikai feladatokat. Egész jó csak marha rövid... a kiegészítő pályák pedig eléggé bugosak még... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Az életre kelt Hot Wheels™-autók egyedülálló versenyében két csapat méri össze erejét a lelketlen robotokból álló Verseny Dronok™-kal. Éld át az izgalmakat, ahogy a pilóták az Erő kerekén keresztül nekivágnak a négy új Versenyszintnek, és meghódítják az izgalmas világok hihetetlen kanyarokkal és szédítő hurkokkal teli szupersztrádáit! A dühöngő viharok, fojtogató mocsarak, sötét barlangok és forró lávamezők embertelen akadályain át zajló, látványos hajsza után az Accele-Charger™ várja az elsőnek célba érőt, hogy különleges erőkkel ruházza fel a győztes járgányt. Lépj be a Hot Wheels – Acceleracers fantasztikus univerzumába, ahol csak a legjobb pilóták maradhatnak a pályán! Élmény lehetett így a leírtak alapján. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 az előbb elírtam a címét Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Élmény lehetett így a leírtak alapján. B) Az B) A fiúknak tetszett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Coupe ! nekem légyszi hozzatok egy ascona cabriot olcsón... köszi ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Coupe ! nekem légyszi hozzatok egy ascona cabriot olcsón... köszi ! B) Ha lenne akkor azt magamnak hoznám B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha lenne akkor azt magamnak hoznám B) te milyen önző vagy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha lenne akkor azt magamnak hoznám B) a mostani flash-be árulnak 3at B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 vettem labdát mikiegereset B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 vettem labdát mikiegereset B) ;) megint? B) a régi elrontottad? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 megint? B) a régi elrontottad? :D ;) kutya kiharapta B) aztán úgy is gyereknap volt gondoltam meglepem magam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 te milyen önző vagy B) Neked már van,de Én is akarok....... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 új fenevad Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 új fenevadhttp ://image4.myvip.com/users/0257/02574028/7876890/3e67f8696af02d8e6dbb86548e864a4278529207.jpg eladó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 új fenevad http://image4.myvip.com/users/0257/0257402...a4278529207.jpg milyen buta tekintete van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Neked már van,de Én is akarok....... B) :D tessék B) ami poén h nem is én raktam fel hanem mikor hirdettem irtak h majd indul egy ilyen oldal és felrakhatják-e...a poén h véletlenül találtam rá a gógléval ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Neked már van,de Én is akarok....... B) ;) viszunk akus flexet, hazahozzuk darabokban :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts