opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ugye nem Ifj. Kiszel Tünde társaságában ? B) Nem érdekel, de komolyan. Kérdezd meg Gellértet, vagy Rikit ;) Kevésbé ismert... ;) Kár B) Jó ötlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 B) B) :D Bár sejtettem........ Jajjjjjnemkaromezthallgatni3évig ;) Nem mondtam biztosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ma 9 körül??????? B) Vagy esetleg 7környékén,de akkor le kellene hoznod,mert a kutya megenné a mcskátokat....... B) ;) :D Nekem ez jobb lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ....Kevésbé ismert... B).... Tudod kire gondolok ugye ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jajjjjjnemkaromezthallgatni3évig ;) Tölem nem fogod..... :P Én megyek és az a lényeg B) ;) :D :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Tudod kire gondolok ugye ? B) Én most szó szerint az említett egyedre gondoltam, de közben rájöttem, kire célzol B) De nem vele voltam, megnyugodhatsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Én most szó szerint az említett egyedre gondoltam, de közben rájöttem, kire célzol B) De nem vele voltam, megnyugodhatsz ;) Figyi, akire te gondolsz, őt Donatellának híjjjják :D ;) Így egyből egyértelműnek kellett volna lennie a dolognak :lol: Akkójóakkó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Tölem nem fogod..... :P Én megyek és az a lényeg B) ;) ;) ;) B) Nyugtával a napot.... :lol: :P :P Asszem zsákmányolok Antitó eurót és odaadom neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Akkójóakkó B) Merre voltatok még ZP-n kívül? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Merre voltatok még ZP-n kívül? B) Morrrrrrrrrrissssons1ben B) Nem áztatok meg ? Pont akkor kezdett esni, amikor odaértem Kristófékért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem sörfesztívál lesz,hanem opel találkozó...... Keres róla képet,mert lövésem sincs mire gondolsz..... B) Hagyjad, érezzétek jól magatokat! Egyik jó cimborám most van kinn továbbképzésen, ha minden igaz, akkor hoz nekem. B) Amúgy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem áztatok meg ? Pont akkor kezdett esni, amikor odaértem Kristófékért. Nem. Nem voltunk kint sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dini, Jeladók, csavar ? Mindjárt háromezredik oldal, király B) Jaja ezek vannak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Tölem nem fogod..... ;) Én megyek és az a lényeg B) ;) ;) :P B) Énisénisénis :D :lol: Viszont tőlem fogod. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 mármint GSi Club? Há kijabájjá! ;) Nemtom láttad-e az idézett commentem dátumát... B) ;) Ha azóta nem vette észre senki és most sem kapcsolnak... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nemtom láttad-e az idézett commentem dátumát... B) ;) Ha azóta nem vette észre senki és most sem kapcsolnak... B) :D Melyik melléket kérted ? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Viszont azon a németországi talin gondolom lesznek árusok is kipakolva mindenféle tuningkiegészítőkkel... Péell fekete hátsólámpával... B) Jól gondolom? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Melyik melléket kérted ? :D ;) milyen az a mell ék... Olyat még nem láttam... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 milyen az a mell ék... Olyat még nem láttam... B) B) Te mondtad, hogy nem kapcsolnak ;) Ha nem is tudod a mellék számát, akkor ne csodálkozz :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jelenleg a gsi klubos oldal átalakítás alatt van.......Nem müködik rendesen ezért se nagyon fektetünk bele energiát B) Igaz Xray???????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Viszont azon a németországi talin gondolom lesznek árusok is kipakolva mindenféle tuningkiegészítőkkel... Péell fekete hátsólámpával... B) Jól gondolom? :D Valószínű hogy lesz....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hihi.. nekem nem kell sörnyitő, csak: - Fék (nagy, vagy gyári méret) - Futómű (mondjuk egy állítható koni szett 30as rugóval jójó.. 35.. :D) Jéé.. és asszem most elsőre ennyi.. de a fék a sürgős B) Nézelődök, de neten nem látok nekem való nyerget.. B) Szal valszeg marad a gyári.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nézelődök, de neten nem látok nekem való nyerget.. B) Szal valszeg marad a gyári.. Szerintem ezt nem neten kellene nézni,hanem bontókat járni........ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Valószínű hogy lesz....... B) Nézegettem fonixtuningnál 35,400Ft a fekete lámpa + pk. Szerintetek dojcslandban olcsóbb lehet? Persze szállítási költséggel együtt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jelenleg a gsi klubos oldal átalakítás alatt van.......Nem müködik rendesen ezért se nagyon fektetünk bele energiát B) Jahm... Okés akkor nem szóltam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts