Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pista!!!!!! Lesz valami németországból???????? B) Mentek németekhez? Húúú! Ha láttok sörbontó gyűrűt, akkor hozzatok már légyszi! Mindenkivel azt vadászatok, aki arra jár! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Még nem, egyelőre gátlókat kéne vennem, csak nagyon vacilálok, hogy mit vegyek, mármint gázosat, csak milyet B) Alernatívák ? Konin felül ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sachs, kayaba, bilstein B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mentek németekhez? Húúú! Ha láttok sörbontó gyűrűt, akkor hozzatok már légyszi! Mindenkivel azt vadászatok, aki arra jár! B) Sejtettem, hogy nem plüssmackót kérsz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Miért? Ez echte deutch termék! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Miért? Ez echte deutch termék! :D Az NDK úszónők is. Olyat nem kérsz? B) B) És hoppá, megkezdtem a 3000. oldalt ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elég a saját bajszom borotválni. B) De ez a gyűrű tényleg nagyon praktikus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elég a saját bajszom borotválni. B) De ez a gyűrű tényleg nagyon praktikus! Dobozos sörők világában feltétlenül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Píísta! Nem érdekel este a ganxsta koncert a ZP-ban? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem. De ha fuvar kell, akkor szólj B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 azé a 3000. oldalról nehogymá lemaradjak, hamár oszlopos tag vagyok B) Aki meg azt meri mondani hogy nem vagyok az ka... .. mindenki tudja mi kell a pont helyére B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 azé a 3000. oldalról nehogymá lemaradjak, hamár oszlopos tag vagyok :D Aki meg azt meri mondani hogy nem vagyok az ka... .. mindenki tudja mi kell a pont helyére B) Az oszlop az Anti érdeme. B) Azt te hagyd békén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem. De ha fuvar kell, akkor szólj B) engem hazavihetsz. 5kor végzek még ideérsz B) Ja és nem kell a duma hogy még szerelőnél van az autód, tudom hogy 2 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Az oszlop az Anti érdeme. B) Azt te hagyd békén. Hát abban az értelemben nem is szeretnék a főlakatos babérjaira törni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem. De ha fuvar kell, akkor szólj B) Bulizni gyere inkább, ne taxizni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát abban az értelemben nem is szeretnék a főlakatos babérjaira törni B) Bár emlékeim szerint Coupe is jól tud kasztnizni sárvédő ívet oszloppal. De az is Anti kocsija volt. Bakker... Anti kocsijait vonzzák az oszlopok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Számomra szerintem nem. B) B) :D Bár sejtettem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Alernatívák ? Konin felül ? B) Arra várok hogy határozottan mondjátok, ezt veddddddddd!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 háromezer, harmincezer, hájomszázeze zokszigén B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Bulizni gyere inkább, ne taxizni! B) Ott voltun, illetve ott is voltunk szombaton. Francért kell máshol kujtorogni ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mentek németekhez? Húúú! Ha láttok sörbontó gyűrűt, akkor hozzatok már légyszi! Mindenkivel azt vadászatok, aki arra jár! B) Nem sörfesztívál lesz,hanem opel találkozó...... Keres róla képet,mert lövésem sincs mire gondolsz..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Tényleg Coupe a sátorér mikor gyüvől át? Nem nehéz jöhetsz gyalog is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ott voltun, illetve ott is voltunk szombaton. Francért kell máshol kujtorogni ? :D Ha ez megnyugtat, élveztem én is a szombat estét, nem csak ti B) Szal akkó tuti nem jössz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Tényleg Coupe a sátorér mikor gyüvől át? Nem nehéz jöhetsz gyalog is B) Ma 9 körül??????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha ez megnyugtat, élveztem én is a szombat estét, nem csak ti :D Szal akkó tuti nem jössz? B) Ugye nem Ifj. Kiszel Tünde társaságában ? B) Nem érdekel, de komolyan. Kérdezd meg Gellértet, vagy Rikit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts