Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dini, Jeladók, csavar ? Mindjárt háromezredik oldal, király B) a Dini az Diny ;) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 a Dini az Diny ;) :D ;) Dinnie vagy B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dinnie vagy B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 jóreggelötö B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dini, Jeladók, csavar ? Mindjárt háromezredik oldal, király B) ott van nála minden. MAjdnem össze is keverte az enyimekkel mikor felhoztuk bagamér szitiből B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ott van nála minden. MAjdnem össze is keverte az enyimekkel mikor felhoztuk bagamér szitiből B) B) Tanulság ne tartsál nála alkatrészt :D Mennyit kóstál 1 egy E első lámpa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 B) Tanulság ne tartsál nála alkatrészt B) Mennyit kóstál 1 egy E első lámpa ? há nemsokat. kb 3 ropi. Asszem van is véletlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 B) Tanulság ne tartsál nála alkatrészt B) Ja egyszer tároltam nála a cuccot, mondta hogy amit összeszedek hogy majd beépítjük a Bociba azt rakjam a sarokba. Mentem kb 1 hónap mulva hogy akkor berakjuk erre nem volt a sarokban már, mit mondott? "őőő lehet hogy eladtam?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Oké hogy ráérsz, csak engem már egyre jobban idegesít hogy a régi km óra kerepel asszem kikopott kicsit a mechanika és a spirált is meg kell néznem B) Na ez nálam is fennáll... Az enyém is karattyol mint állat... Gondolom ezzel sokat nem lehet kezdeni... vagy ha adokneki kicsi WD40-et vagy kis gépzsírt elhallgat? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Na ez nálam is fennáll... Az enyém is karattyol mint állat... Gondolom ezzel sokat nem lehet kezdeni... vagy ha adokneki kicsi WD40-et vagy kis gépzsírt elhallgat? B) Hali. Nekem utángyártott km spirál van benne, (mert a gyári eltört a toldásnál) és kerregett. Kivettem kihuztam a spirált, bezsiroztam, és azóta csendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hali. Nekem utángyártott km spirál van benne, (mert a gyári eltört a toldásnál) és kerregett. Kivettem kihuztam a spirált, bezsiroztam, és azóta csendben van. Köszi, megpróbálom... Úgyis ki kell majd szednem a km órát. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ez egyébként még mindíg áll ám... B) B) mármint GSi Club? Há kijabájjá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Köszi, megpróbálom... Úgyis ki kell majd szednem a km órát. :D Utángyártott km/h spirált felejtsd el B) Én sokat próbálkoztam vele anno.............sikertelenül. Vettem gyárit , betettem és teljesen csöndben volt az óra...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fúúúúúú.....nemár......hol a háromezredik oldal ? B) Azt hittem, hogy meglesz az átlendülés mire újra belépek B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fúúúúúú.....nemár......hol a háromezredik oldal ? B) Azt hittem, hogy meglesz az átlendülés mire újra belépek :D ;) Szeva István, mi a helyzet ebben a nagy melegben? Jó muzsikál még a Caraván? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fúúúúúú.....nemár......hol a háromezredik oldal ? B) Azt hittem, hogy meglesz az átlendülés mire újra belépek ;) ;) a munka elnyomja a userket B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szeva István, mi a helyzet ebben a nagy melegben? Jó muzsikál még a Caraván? B) Ákoséknál van, ha minden igaz kicsit átnézik és cserélik a vezérlést, este kapom vissza ;) Na akkor bááááááááááááááááááááááááááááááá-dödödödö-báááááááááááááááá..... B) :D ;) Még valahol majd meg kell futatni hosszabb úton is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ákoséknál van, ha minden igaz kicsit átnézik és cserélik a vezérlést, este kapom vissza :lol: Na akkor bááááááááááááááááááááááááááááááá-dödödödö-báááááááááááááááá..... B) :D ;) Még valahol majd meg kell futatni hosszabb úton is :P Na akkor készülődik az is Péntekre ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Piista! Jövő csütörtökön gyere el értem délután, aztán szokásos esti program, majd hozz haza, és meg is van a hosszabb út! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 a munka elnyomja a userket B) B) Nagyon visszafogott vagy ma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pista!!!!!! Lesz valami németországból???????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Na akkor készülődik az is Péntekre B) B) Futóművet kell még helyrepofozni :D Nyergeket kerestél már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Futóművet kell még helyrepofozni B) Nyergeket kerestél már ? Még nem, egyelőre gátlókat kéne vennem, csak nagyon vacilálok, hogy mit vegyek, mármint gázosat, csak milyet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pista!!!!!! Lesz valami németországból???????? B) Számomra szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Fúúúúúú.....nemár......hol a háromezredik oldal ? B) Azt hittem, hogy meglesz az átlendülés mire újra belépek :D ;) Éppen nincs kivel osztani egymást... de már megjöttél, no problem B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts