Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Oké hogy ráérsz, csak engem már egyre jobban idegesít hogy a régi km óra kerepel asszem kikopott kicsit a mechanika és a spirált is meg kell néznem B)

Na ez nálam is fennáll... Az enyém is karattyol mint állat... Gondolom ezzel sokat nem lehet kezdeni... vagy ha adokneki kicsi WD40-et vagy kis gépzsírt elhallgat? B)

Megosztás:

Na ez nálam is fennáll... Az enyém is karattyol mint állat... Gondolom ezzel sokat nem lehet kezdeni... vagy ha adokneki kicsi WD40-et vagy kis gépzsírt elhallgat? B)

Hali.

Nekem utángyártott km spirál van benne, (mert a gyári eltört a toldásnál) és kerregett.

Kivettem kihuztam a spirált, bezsiroztam, és azóta csendben van.

Megosztás:

Szeva István, mi a helyzet ebben a nagy melegben? Jó muzsikál még a Caraván? B)

Ákoséknál van, ha minden igaz kicsit átnézik és cserélik a vezérlést, este kapom vissza ;)

Na akkor bááááááááááááááááááááááááááááááá-dödödödö-báááááááááááááááá..... B) :D ;)

Még valahol majd meg kell futatni hosszabb úton is :lol:

Megosztás:

Ákoséknál van, ha minden igaz kicsit átnézik és cserélik a vezérlést, este kapom vissza :lol:

Na akkor bááááááááááááááááááááááááááááááá-dödödödö-báááááááááááááááá..... B) :D ;)

Még valahol majd meg kell futatni hosszabb úton is :P

Na akkor készülődik az is Péntekre ;) B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.