Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tán kiindulási alapnak? B)

Több mint a semmi, Mr. Komment Inkrementátor! B)

Jaja...én is tudom, hogy lehet valahol quadozni...csak nem tom hol és mennyiért...de valakinek biztos help lehet... :D ;)

Elküldve
Jaja...én is tudom, hogy lehet valahol quadozni...csak nem tom hol és mennyiért...de valakinek biztos help lehet... B) B)

Barátunk a gugli, legalább keresési alapnak jó lehet, amit elmondtam ;)

Mr Kötözködő :D

Elküldve
Kis buzeráns krumplizabáló finn balek...Nem váletlenül utálom mind...0 az egész figura...

Egy büdös bunkó volt! B) Mindegy Honda ismét megint szarul szerepelt , pedíg nekik megy a drukkom, de nemtom mi a szart csinálnaka fejlesztők! Anyagi háttér technikai háttér is adott szal nemértem! B)

Elküldve

próbáltam ma felhekkelni a hátsó toronymerevítőt, de persze miért is sikerült volna 2 csavart kicsavarani...

a gátlók tetején van dupla gumigyűrű utána egy fém tálca aztán az anya... na ha próbálom kitekerni az anyát akkor nekem minden tekeredik egyszerre még a menetes tengely is... B)

Elküldve
Kis buzeráns krumplizabáló finn balek...Nem váletlenül utálom mind...0 az egész figura...

Én Sutil helyében megvártam volna és alaposan pofánvertem volna... B)

Pont ezért szeretem jobban nézni a GP2-őt,ott egyforma autók vannak és iszonyatos előzések.

Pl:

Elküldve
Xray... Sikerült órát cserélned? B) B)

Zsolt még nem volt rá időm sajna, de ígérem amit beszéltünk megkapod!!!! Iparkodom......

Elküldve
próbáltam ma felhekkelni a hátsó toronymerevítőt, de persze miért is sikerült volna 2 csavart kicsavarani...

a gátlók tetején van dupla gumigyűrű utána egy fém tálca aztán az anya... na ha próbálom kitekerni az anyát akkor nekem minden tekeredik egyszerre még a menetes tengely is... B)

Nem próbáltad a gátló szárát lefogni?

Aszem 8-as kulcs rámegy pont.

Elküldve
Zsolt még nem volt rá időm sajna, de ígérem amit beszéltünk megkapod!!!! Iparkodom......

Oké, nem sürgetni akarlak, csak kérdeztem... Én ráérek... B)

Elküldve

készítek majd képeket, szerintem reménytelen a dolog... amúgy is érik már a rugó+gátló csere projekt...

Nem próbáltad a gátló szárát lefogni?

Aszem 8-as kulcs rámegy pont.

Elküldve
Oké, nem sürgetni akarlak, csak kérdeztem... Én ráérek... B)

Oké hogy ráérsz, csak engem már egyre jobban idegesít hogy a régi km óra kerepel asszem kikopott kicsit a mechanika és a spirált is meg kell néznem B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.