Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Szerencsétlen Sutil! Pedig de vártam már, hogy beérjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Szerencsétlen Sutil! Pedig de vártam már, hogy beérjen. Jah...én is drukkoltam neki...most mutatták pont, ki is van rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Gabi! Ha nem tudsz semmit, akkor ezt most minek írta??? B) :D Tán kiindulási alapnak? B) Több mint a semmi, Mr. Komment Inkrementátor! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Tán kiindulási alapnak? B) Több mint a semmi, Mr. Komment Inkrementátor! B) Jaja...én is tudom, hogy lehet valahol quadozni...csak nem tom hol és mennyiért...de valakinek biztos help lehet... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Jaja...én is tudom, hogy lehet valahol quadozni...csak nem tom hol és mennyiért...de valakinek biztos help lehet... B) B) Barátunk a gugli, legalább keresési alapnak jó lehet, amit elmondtam ;) Mr Kötözködő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Barátunk a gugli... És jót szoktatok bulizni??? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 És jót szoktatok bulizni??? B) :D Mivan, tekila kíséret volt a forma1 nézéshez? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Mivan, tekila kíséret volt a forma1 nézéshez? B) Munka közben nem iszok...de alatta... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Anti elkezdte behozni ezt a párnap lemaradást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Anti elkezdte behozni ezt a párnap lemaradást B) odaléptem nekijeee... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 odaléptem nekijeee... :D ;) ;) B) Csütörtökön azé jösssssz more ugye? mármint a lurdyhoz, aztán pénteken meg a folytatás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 B) Csütörtökön azé jösssssz more ugye? mármint a lurdyhoz, aztán pénteken meg a folytatás B) gyüvök-gyüvök no para... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 gyüvök-gyüvök no para... B) Na azéééé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kis buzeráns krumplizabáló finn balek...Nem váletlenül utálom mind...0 az egész figura... Egy büdös bunkó volt! B) Mindegy Honda ismét megint szarul szerepelt , pedíg nekik megy a drukkom, de nemtom mi a szart csinálnaka fejlesztők! Anyagi háttér technikai háttér is adott szal nemértem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Xray... Sikerült órát cserélned? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 próbáltam ma felhekkelni a hátsó toronymerevítőt, de persze miért is sikerült volna 2 csavart kicsavarani... a gátlók tetején van dupla gumigyűrű utána egy fém tálca aztán az anya... na ha próbálom kitekerni az anyát akkor nekem minden tekeredik egyszerre még a menetes tengely is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kis buzeráns krumplizabáló finn balek...Nem váletlenül utálom mind...0 az egész figura... Én Sutil helyében megvártam volna és alaposan pofánvertem volna... B) Pont ezért szeretem jobban nézni a GP2-őt,ott egyforma autók vannak és iszonyatos előzések. Pl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Xray... Sikerült órát cserélned? B) B) Zsolt még nem volt rá időm sajna, de ígérem amit beszéltünk megkapod!!!! Iparkodom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Csácsumi! Na mi a helyzet? Csak én dolgozom már megint? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 próbáltam ma felhekkelni a hátsó toronymerevítőt, de persze miért is sikerült volna 2 csavart kicsavarani... a gátlók tetején van dupla gumigyűrű utána egy fém tálca aztán az anya... na ha próbálom kitekerni az anyát akkor nekem minden tekeredik egyszerre még a menetes tengely is... B) Nem próbáltad a gátló szárát lefogni? Aszem 8-as kulcs rámegy pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Zsolt még nem volt rá időm sajna, de ígérem amit beszéltünk megkapod!!!! Iparkodom...... Oké, nem sürgetni akarlak, csak kérdeztem... Én ráérek... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 készítek majd képeket, szerintem reménytelen a dolog... amúgy is érik már a rugó+gátló csere projekt... Nem próbáltad a gátló szárát lefogni? Aszem 8-as kulcs rámegy pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szeretnék tag lenni. B) ;) ;) Ez egyébként még mindíg áll ám... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Oké, nem sürgetni akarlak, csak kérdeztem... Én ráérek... B) Oké hogy ráérsz, csak engem már egyre jobban idegesít hogy a régi km óra kerepel asszem kikopott kicsit a mechanika és a spirált is meg kell néznem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Dini, Jeladók, csavar ? Mindjárt háromezredik oldal, király B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts