Alex75 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 No az meg még névtelen B) No, akkor ezentúl az ő neve legyen Hófehérke... Már csak egy üveg pözsgőt kellene kozzákocogtatni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Őőőő.. ott vooolt a vaaagy ;) B) Amúgy milyen féket akartá nekem nem odaadni? Ami most van az új szerzeményen? Te is nagyobb féket akarsz rá? Te melyik verziót? ;) Olyan fék van rajtam, ami....adagolhatatlan :D Vagy fog, vagy nem fog, de ha fog, akkor nagyon fog, tehát nem elkopott car B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Zoli, Te meg nehogy bekapcsold a telefonod, ha már a segítségedet kéném B) Ákos segít és megcsinálják a vezérlést, nem csak azért akarnék veled beszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nos így hajnalok hanalááán aztmondom hogy akkorát bulájoztunk hogy csak na , szülinapi házibuleee ! Eszméletlen volt tele pokahontas csajokkal GABI kárrr hogz nemvóóótáá volt itt minden! A Paksi 3 mellűtől kezdve minden! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Arra kértél hogy rakjam el,mert neked mindenféleképpen kell........ ;) Ez igaz... Bocsi... B) Meglepő, hogy valaki állja a szavát ? :D ;) igen, lehet hogy arra számítottam hogy annyira nem számíthatok rá. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nos így hajnalok hanalááán aztmondom hogy akkorát bulájoztunk hogy csak na , szülinapi házibuleee ! Eszméletlen volt tele pokahontas csajokkal GABI kárrr hogz nemvóóótáá volt itt minden! A Paksi 3 mellűtől kezdve minden! B) :D ;) Milyen buli, aminek háromnegyed 3kor vége van ? B) Képek ? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Gabi a rómain van. Akkor mit keresett a Vácin a Duna PLaza-nál? Eltévedt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Akkor mit keresett a Vácin a Duna PLaza-nál? Eltévedt? B) Biztos csajozott... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 ahogy látom már alakult valami mert a Futo ur tuned omegája 20 perce suhant el mellettem a Vácin :lol: Jaja, tegnap este alakult egy privát program, szal bocsi az érintettektől, de nem cseréltem volna egy ZP-s bulira B) ;) Meghalt megint egy srác...Havrilla Peti...budaörsi srác volt nem tudom innen valaki ismeri e, én a héten még beszéltem vele... Övé volt a piros cupra? Vagy az a tesója? Mindig keverem őket. Beszéltem vele én is múlt héten. B) Eszméletlen volt tele pokahontas csajokkal GABI kárrr hogz nemvóóótáá volt itt minden! Hmmm... és nem csak a sok pia miatt lett annyi pocahontas? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Akkor mit keresett a Vácin a Duna PLaza-nál? Eltévedt? B) Kusss... én így szoktam Budaörsről a rómaira menni! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Igen...övé volt a piros Cupra.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Igen...övé volt a piros Cupra.. B) hát sajnálom, jó srác volt :D r.i.p. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Jó reggelt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kusss... én így szoktam Budaörsről a rómaira menni! B) B) :D Hö-hö-hö, ágyúgolyófutam mi ? ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 na formel einsre fel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hát így az elejéből ítélve ez kemény lesz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Eddig jó, csak kicsit sokan vannak még a pályán B) Hát így az elejéből ítélve ez kemény lesz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Eddig jó, csak kicsit sokan vannak még a pályán B) Ez igaz. de azért volt, van aprítás.. no meg mikor sorba álltak a kanyarban, mert asszem alonso pörditett vkit maga elé?! Mekkorát nyerítettem rajta.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 menni akarok quadozni....nem tud valaki jó helyet ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Losi Kecskemét környékén quadozott valamikor egy nagyon jót (elmondása szerint). Valami totál terep pálya, tehát nem csak annyi, hogy körbe-körbe, és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 menni akarok quadozni....nem tud valaki jó helyet ajánlani? Erdőkertes vagy mif@szom volt, ahol az ágyúgolyón volt egy quados feladatunk. Veresegyháza mellett. Ott 800ccm-es baromnagy quadokkal mentünk terepezni egy homokbányába. Árakat és közvetlen elérhetőséget sajna nem tudok. Meg azt még tudom, hogy a tököli repülőtéren is szoktak quadozni, de hogy ott van-e bérlési lehetőség, azt nemtom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Gabi! Ha nem tudsz semmit, akkor ezt most minek írta??? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Mert kommentnövelésnek gyenge volt...azt így kell... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kis buzeráns krumplizabáló finn balek...Nem váletlenül utálom mind...0 az egész figura... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Ilyen távolságról akar előzni...pffffff... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts