mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ótópálya volt ott is... B) Semmihegyikscekeveszélytábla ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 22 évesen pont időben tértél magadhoz B) B) Na igen, de ő így 30 éves korára összespórolja amit mi elszórunk lóvét...gyártulaj lesz... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 22 évesen pont időben tértél magadhoz B) B) rátapintottál a lényegre egyébként... én tudok várni pár évet még...messze van a kapuzárási pánik ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Semmihegyikscekeveszélytábla ? :D Na ennek a kecskedolognak azért fuss neki még 1x... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 dehogyis hisz ismerőstől jön B) szerencse. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na ennek a kecskedolognak azért fuss neki még 1x... B) B) Hegyikecskeveszély :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 rátapintottál a lényegre egyébként... én tudok várni pár évet még...messze van a kapuzárási pánik ;) B) Ha határozottságodat vesszük alapul, akkor te addigra rég el leszel hantolva, mire lenne B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ha határozottságodat vesszük alapul, akkor te addigra rég el leszel hantolva, mire lenne B) :D ez tuti ? nem is tudom B) ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hegyikecskeveszély B) kösziiiiiiii... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 1 biztos. Szenit nem kapod kölcsön, mert nem szeretném, hogy elsírd magad, amikor visszadod B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ha határozottságodat vesszük alapul, akkor te addigra rég el leszel hantolva, mire lenne B) B) Hát a hantolásról sajnos nem jó dolgok jutnak eszembe... Meghalt megint egy srác...Havrilla Peti...budaörsi srác volt nem tudom innen valaki ismeri e, én a héten még beszéltem vele...robogóval elcsúszott, mert átment elötte valami autó, és fejjel nekicsúszott egy oszlopnak... Hétfőn lesz egy megemlékezős felvonulás Potzner Feri emlékére is... :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na igen, de ő így 30 éves korára összespórolja amit mi elszórunk lóvét...gyártulaj lesz... B) :D De így csalódást okoz B) Indítványozunk, hogy feltünően fordítsunk neki hátat, ha meglátjuk ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 1 biztos. Szenit nem kapod kölcsön, mert nem szeretném, hogy elsírd magad, amikor visszadod ;) ;) az állapotát tekintve ? nem sírok...visszafogom magam B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 az állapotát tekintve ? nem sírok...visszafogom magam B) B) :D Szeretnél egy ilyen jó állapotú autót miiiiii ? :lol: :P :P MOndjuk niva után nem csodálom ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szeretnél egy ilyen jó állapotú autót miiiiii ? :lol: :P :P nem szeretnék mert van B) ;) MOndjuk niva után nem csodálom :D ;) ne is mondd...;) nembaj lesz még niva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pistának is nevet kéne változtatnia, Mélykékről Hófehérkére B) Hááát... Ha rá nem is, de a gépre illene a név. Persze, inkább a 18 éven felüli változat Hófehérkéje. Látszatra szende szűz, de ha fellebben a szoknya... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na jó, ez egy kicsit beteg volt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ...Nagy fék: nem lenne rossz, de én pl egyenlőre nem láttam nyerget... de nincsenek is forrásaim.. és már betétem se sok.. szal valszeg megy fel a gyári fék.... ....Pifta! Gratula a gépsashoz.. bár még nem láttam, de ha ennyire dicsérik, és nem fikuzzák, vagy sokat fizettél nekik, vagy tényleg jó a paripa B).... Akartam mona, hogy megkapod a jelnlegi fékem, ha sikerál nagyobbat lelni, de ezekután felecsdel B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hááát... Ha rá nem is, de a gépre illene a név. Persze, inkább a 18 éven felüli változat Hófehérkéje. Látszatra szende szűz, de ha fellebben a szoknya... :D Hangsúlyoznám, hogy a Senator neve Hópihe, nem Hófehérke B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na jó, ez egy kicsit beteg volt... B) Jó lesz neked az a Gsi kombi. Nem fogsz kilógni a sorból B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Elképzelem, ahogy suhantok a Vácin. Ááááááá....inkább nem, mert hülyére röhögöm magam B) Gabi a rómain van. Aktivizálod magad ma Norbi ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hangsúlyoznám, hogy a Senator neve Hópihe, nem Hófehérke B) B) Az astra caravanra gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Az astra caravanra gondoltam. B) No az meg még névtelen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Akartam mona, hogy megkapod a jelnlegi fékem, ha sikerál nagyobbat lelni, de ezekután felecsdel B) :D Őőőő.. ott vooolt a vaaagy ;) B) Amúgy milyen féket akartá nekem nem odaadni? Ami most van az új szerzeményen? Te is nagyobb féket akarsz rá? Te melyik verziót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Lehetne mondjuk tejföl B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts