redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ebbe csak bele kell ülni,nem kell rajta vezérést,féket,semmit cserélni Ezt honnan lehet tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 a multkor Patyinál beszélgettünk erről és arra jutottunk, hogy legyen inkább B Vectrából 288-as....csak ugye erre nem megy fel a gyári gsi kerék és azt szánnám télikeréknek B) nagyon jó a 288as fék, télikerék meg nekem nem kell B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ez még lehet nagyon bonyolult is....annyira sok használható állapotú nyereg nemtudom mennyi hever a bontókban B) a multkor bontottak egyet CS...férfinemiszerv voltam, hogy abból nem vetem meg a féket :D a multkor Patyinál beszélgettünk erről és arra jutottunk, hogy legyen inkább B Vectrából 288-as....csak ugye erre nem megy fel a gyári gsi kerék és azt szánnám télikeréknek B) ŐŐőőőő.... Felújító cuccot lehet ezekhez kapni nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ŐŐőőőő.... Felújító cuccot lehet ezekhez kapni nemde ? gondolom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 gondolom B) Akkor ha veszel olyat, akkor okésnak kell lennie a dolognak tááánnnn B) Nyereg csak nem sérül olyan könnyen :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ezt honnan lehet tudni? Mert megnéztem,mert számlája van róla hogy 5000 km ezelött volt leszedve a hengerfej,és akkor kicserélte a szelepeket,meg a tömítést meg a vezérlést,meg az olajat.....Látszik hogy hátúl újak a gátlók....Egy baja van az a tankbetöltő...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 5000 km ezelött volt leszedve a hengerfej hmmmm...miért? Anyu sokat racingolt miközben a karván fel volt pakolva wcpapírral, káposztával meg a 2 gyerekkel? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 hmmmm...miért? Anyu sokat racingolt miközben a karván fel volt pakolva wcpapírral, káposztával meg a 2 gyerekkel? B) Azt mondta hogy 200e km van benne,és úgy gondolta mivel olcsón meg tudta venni a szelepeket hozzá +12e volt a munkadíj megcsináltatta.....Ez kicsit érdekes,de kit érdekel miért lett leszedve?????Szerintem elég kevés GSi van amiről nem volt leszedve még a hengerfej...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Úgy látom, hogy Albertnak méltó követője lehet valaki bw4-re B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ez még lehet nagyon bonyolult is....annyira sok használható állapotú nyereg nemtudom mennyi hever a bontókban B) Remélem azért találok majd jót, bár először gátlókat kéne vennem, ezzel a pattogós kerekekkel legalább 1-2 tized mínusz :D aztán kéne 2db gumi, az elsőket hátra tenném előre meg valami jót, (coupe melyiket is ajánlottad hogy vegyem, egy linket dobnál ha nem nagy kérés? ;)) na és aztán jönne a fék. Most vettem előre tárcsákat és betétet, igaz nincs összekopva még de szerintem nagyon sz@r ;) sokkal jobb volt a rossz betétekkel meg a rossz tárcsával B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Remélem azért találok majd jót, bár először gátlókat kéne vennem, ezzel a pattogós kerekekkel legalább 1-2 tized mínusz B) aztán kéne 2db gumi, az elsőket hátra tenném előre meg valami jót, (coupe melyiket is ajánlottad hogy vegyem, egy linket dobnál ha nem nagy kérés? ;)) na és aztán jönne a fék. Most vettem előre tárcsákat és betétet, igaz nincs összekopva még de szerintem nagyon sz@r :D sokkal jobb volt a rossz betétekkel meg a rossz tárcsával B) Te tudod milyen gumit szeretnél...Lantinak toyo van ilyen Toyo proxes T1-R Ez se tünik rossznak toyo proxes4 A www.gumik.com vagy a www.alufelni.com ...ez a két cég a legolcsóbb jelen pillanatban...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Te tudod milyen gumit szeretnél...Lantinak toyo van ilyen Toyo proxes T1-R Ez se tünik rossznak toyo proxes4 A www.gumik.com vagy a www.alufelni.com ...ez a két cég a legolcsóbb jelen pillanatban...... Mindkettő bitang, na most melyiket? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ez se lehet rossz dunlop sp sport fastresponse Yokohama c drive ez is jó szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Most vettem előre tárcsákat és betétet, igaz nincs összekopva még de szerintem nagyon sz@r B) sokkal jobb volt a rossz betétekkel meg a rossz tárcsával B) miről cseréltél mire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 nagyon jó a 288as fék, télikerék meg nekem nem kell B) Még jobb a 323-as 4 dugattyús Brembo... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 miről cseréltél mire? Használtról újra ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Még jobb a 323-as 4 dugattyús Brembo... B) :D Ennyi pénzért legyen is.......Arra még kehet hogy a 17"os felni se megy fel...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ennyi pénzért legyen is.......Arra még kehet hogy a 17"os felni se megy fel...... B) Gazdagság van öcséééééééém...pénz meg úgysem marad téligumira, mert eltankolom... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gazdagság van öcséééééééém...pénz meg úgysem marad téligumira, mert eltankolom... B) B) vagy majd vesz rá a gazdája? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Használtról újra ? B) Pontosan! B) A tárcsák az valami noname, (csergobe ajánlották hogy jó) a betétek meg GM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gazdagság van öcséééééééém... Azt tudom....... ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Még jobb a 323-as 4 dugattyús Brembo... B) B) Jahhh..... Legalább a fék legyen jó, ha már gyorsulni nem tud az autó :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gazdagság van öcséééééééém...pénz meg úgysem marad téligumira, mert eltankolom... B) :D Mesélj már, mi volt kint afganisztánban? ;) Hol az új modern idők GSI-je? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pontosan! B) A tárcsák az valami noname, (csergobe ajánlották hogy jó) a betétek meg GM. Szerintem a GM betétekkel lehet a gond....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Jahhh..... Legalább a fék legyen jó, ha már gyorsulni nem tud az autó B) B) :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts