Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Azért nem volt olyan rossz az este,mint ahogy indult.....azért ennek örülök,mert szét szívtátok volna a véremet.... B) B) :D bár a vége nélkül elég lightos lett volna... de legalabb van hova menni amíg nem nyílik otthon az ajto ;) ;) szívjuk a véred a nélkül is nem kell ahoz "rosszat" tenni :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Tényleg mi is a Csaba féle Antiverős tunying? Na azért olyan még nincs... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na azért olyan még nincs... B) B) jéé 1 anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 nem szégyen B) Opel Kadett E 1.4i metálbordó és 3 ajtaja van...asszem az extralistának itt vége is.. Véres hús belefér??? B) :D gratula!!! Meg Piiista neked is !!! Vigyázzatok rájuk... ;) Piiista különösképp Teee ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 jéé 1 anti Vóótunk a Duckyval Nápolytól még 120km-re lefele...Sikeresen haza is értünk..nápolyit sajna nem vettünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ....nápolyit sajna nem vettünk.... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Azért nem volt olyan rossz az este,mint ahogy indult.....azért ennek örülök,mert szét szívtátok volna a véremet.... B) B) :D Facca volt! Jót toltunk a Vácin Lantival még utoljára ;) Kell a nagyfék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Facca volt! Jót toltunk a Vácin Lantival még utoljára :D Kell a nagyfék. B) Mondom Én hogy a nagy fék minden pénzt megér..... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mondom Én hogy a nagy fék minden pénzt megér..... B) :D Csak nem akarok 15" nagyobb kerekeket :S Láttátok mennyire nem melegszik a vas be a üzemi hőre, most nézem hogy a kiegyenlítő tartájba egy deka víz sem volt, elmentem venni a tescóa és 1.7 litert nyelt el, valamit csinálom kell vele, még az nem lehet hogy nem jól mutat az órám? egy hőgomba vagy jó vagy nem jó? az nem lehet rossz így hoy nem mutat jól? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Sonique, képek az új vasról? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak nem akarok 15" nagyobb kerekeket :S Láttátok mennyire nem melegszik a vas be a üzemi hőre, most nézem hogy a kiegyenlítő tartájba egy deka víz sem volt, elmentem venni a tescóa és 1.7 litert nyelt el, valamit csinálom kell vele, még az nem lehet hogy nem jól mutat az órám? egy hőgomba vagy jó vagy nem jó? az nem lehet rossz így hoy nem mutat jól? B) István azt mondta, hogy a 15ös még van amelyikre felmegy B) Hűtócsre után nem töltöttél utánna, mikor már jártál vele pár kmet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak nem akarok 15" nagyobb kerekeket :S Láttátok mennyire nem melegszik a vas be a üzemi hőre, most nézem hogy a kiegyenlítő tartájba egy deka víz sem volt, elmentem venni a tescóa és 1.7 litert nyelt el, valamit csinálom kell vele, még az nem lehet hogy nem jól mutat az órám? egy hőgomba vagy jó vagy nem jó? az nem lehet rossz így hoy nem mutat jól? B) Már mondtam hogy a 284es fékre felmegy a 15ös felni...nekem is az lesz a téli kerekem....... De a ventilátor se megy,tehát valószínű hogy jól mutatt az óra...Megnéztem az enyémet a hütő fele olyan vastag mint a tied,igaz hogy hosszabb,de elötte van a klíma hütő,és láttad hogy nekem tegnap a 4. menet után 95fokos volt a víz,és ment a ventilátor....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 István azt mondta, hogy a 15ös még van amelyikre felmegy B) Hűtócsre után nem töltöttél utánna, mikor már jártál vele pár kmet ? Nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 nekem 82es termosztát van benne és nem is megy 82 fölé ilyenkor sem, csak nagy dugoba megy, és szerintem a venti ora szerint olyan 92 körül kapcsol be szal lehet a 92es termosszal nem lenne jo, vagy csal ott már az óda B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Már mondtam hogy a 284es fékre felmegy a 15ös felni...nekem is az lesz a téli kerekem....... De a ventilátor se megy,tehát valószínű hogy jól mutatt az óra...Megnéztem az enyémet a hütő fele olyan vastag mint a tied,igaz hogy hosszabb,de elötte van a klíma hütő,és láttad hogy nekem tegnap a 4. menet után 95fokos volt a víz,és ment a ventilátor....... Ja ok, de akkor kell felniket vennem, mert az 5 csavaros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ja ok, de akkor kell felniket vennem, mert az 5 csavaros? Nem...... Hátul marad az ami most van.....Elöre meg kell venni vectra 2.5V6 vagy calibra turbó 284es nyergeket.....Lehet kapni tuning 4 csavaros tárcsákat 284est...Így marad 4 csavaros és felmegy a 15"os felni....... Vagy van az a megoldás hogy átfúrod a tárcsa lukait,és csináltatsz hozzá egy központosítót Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ezen a képen látszik hogy lett átfúrva a tárcsa a lukak miatt és a központosító is látszik..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ez meg a 284es fék a 16os felni mögött...Van ott hely bőven.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem...... Hátul marad az ami most van.....Elöre meg kell venni vectra 2.5V6 vagy calibra turbó 284es nyergeket.....Lehet kapni tuning 4 csavaros tárcsákat 284est...Így marad 4 csavaros és felmegy a 15"os felni....... Vagy van az a megoldás hogy átfúrod a tárcsa lukait,és csináltatsz hozzá egy központosítót Aha, nem is olyan bonyolult akkor, tehát akkor vennem kell nyerget, vennem kell 4 csavaros tárcsákat hozzá,és már ahhoz dukál vadi új betét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Aha, nem is olyan bonyolult akkor, tehát akkor vennem kell nyerget, vennem kell 4 csavaros tárcsákat hozzá,és már ahhoz dukál vadi új betét is. Nos úgy sejtem, hogy a 256os kicsit kicsi lenne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Aha, nem is olyan bonyolult akkor, tehát akkor vennem kell nyerget, vennem kell 4 csavaros tárcsákat hozzá,és már ahhoz dukál vadi új betét is. Így van csak az a lényeg hogy 284es legyen a nyereg,mert volt 288as is,de arra nem megy fel a 15ös felni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Így van csak az a lényeg hogy 284es legyen a nyereg,mert volt 288as is,de arra nem megy fel a 15ös felni..... Na akkor ezt is beszorítjuk a költségvetésbe B) nagyon megtetszett a tegnap után ez a móka B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nos úgy sejtem, hogy a 256os kicsit kicsi lenne B) Na ja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na megyek szerelek egy kicsit! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Aha, nem is olyan bonyolult akkor, tehát akkor vennem kell nyerget, vennem kell 4 csavaros tárcsákat hozzá,és már ahhoz dukál vadi új betét is. ez még lehet nagyon bonyolult is....annyira sok használható állapotú nyereg nemtudom mennyi hever a bontókban B) a multkor bontottak egyet CS...férfinemiszerv voltam, hogy abból nem vetem meg a féket :D a multkor Patyinál beszélgettünk erről és arra jutottunk, hogy legyen inkább B Vectrából 288-as....csak ugye erre nem megy fel a gyári gsi kerék és azt szánnám télikeréknek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts